Любители на кучета - 65 тема

• 55 746
  • 745
  •   1
Отговори
# 60

Снимка на моя рожденик с тортата преди да я опека.

# 61
Честит Рожден Ден!  newsm59
Да е здрав и много да слуша!

# 62
Благодаря Hug Толкова ми се иска да си стои малък, толкова бързо лети времето  Sad

# 63
Честито и от мен! Hug

И аз така, искам времето да спре. Simple Smile

# 64
  • Euskal Herria
Ая, честито!
Ето две снимки на Макс от днес:
Скрит текст:

# 65
Прекрасен Макс, яде ли от тортата, изглежда изкушаваща.

# 66
  • Euskal Herria
Е, как иначе. Горкият, беше изправен пред дилема - салам или торта. Накрая се облажи и с двете  Grinning.

П.П. Тортата беше одобрена и от Макс, и от останалите членове на фамилията  Embarassed.

# 67
Страхотни снимки на Макс. С какъв гладен поглед гледа тортата Simple Smile
Джуджу вчера повръща. Спа спокойно. Днес сутринта хапна трева на сутрешната разходка. Сега е добре. Дадох му само малко гранули за закуска.

# 68
  • под тепетата
Ая, много внушителна торта! Честито на рожденика, да е жив и здрав!
 YanaDG, и аз съм си мислела , ако му подам едновременно на наш Макс кашкавал и мръвка кое ще избере  newsm78.

Скрит текст:
А тортата изглежда наистина много изкушаващо! Кремът какъв е - сметана, маскарпоне?
Приятно моренце на жгмъц и Бианка!
matze , баш копитце като на шарените прасенца извади  Mr. Green
 Sladkishi, не се притеснявай. И ние имаме такива моменти- повръща стомашен сок, пасе като коза .

# 69
  • Euskal Herria
Момичета, благодаря!
bilqna_69

Скрит текст:
Кремът се прави от сметана, кондензирано мляко, бял шоколад, крема сирене и желатин. В последно време се ориентирах към торти, които лесно се правят, без печене, варене на крем; само в хладилник да престоят  Grinning

# 70
Здравейте Hug Аз нахлувам с въпрос: Знаете ли дали в Русе има училище за кучета?   Търсих в нета но намирам все за София.
Кучовците са страхотни Heart Eyes Тортата също  Party да ви е честит рожденника

# 71
  • под тепетата
Sladkishi, вчера след вечерната разходка, нашия се прибра с провиснал език до земята. Налочи се като невидял, хапна два-три пъти, след което повърна два-три пъти. Последваха едни хрипове и напъни, които ми изкараха акъла! Помислих, че си е превъртял стомаха . Слава богу, нищо му нямаше на диването, а аз си припомних урока, че веднага след разходка на запъхтяно куче няма да давам нищо поне 10 минути.

# 72
Ая , Честито ви рожденик! Да ви е жив и здрав!
Май с нашата Бела са на един ден - и ние бяхме рожденици в събота, станахме на две.  Peace

Жегата е повсеместна.  Confused
Ние изкарахме почивните дни на село. С Бела и "другото ни куче", както го нарича малката ми дъщеря - т.е. кученцето на съседа, което реши да живее у нас. Прекараха си уникално с Бела в игри и закачки. Тъкмо и тя си имаше компания и изобщо не ни е търсила за нищо. Малкото му махнахме един кърлеж и го изкъпахме, че беше мръсничко. Ще му взема и нещо за вътрешно обезпаразитяване, за да можем спокойно да си играем.
Неудобно ми е малко от съседа, че така се получи с кучето му, ама като не си го гледа... Той 1-2 пъти направи опити да си го прибере и то след 3 минути отново беше у нас.  Crazy Единия път вика "Абе, мойто куче, у вас ли живее?!" на шега, а то го гледа и го лае.  hahaha
Абе голям таралеж в гащите с това кутре. От къде се появи, сега и него да го мисля... Хем се тревожа дали съседа ще го храни / той се сеща горе-долу през 2-3 дни, че изобщо си е взел кученце/. Хем се притеснявам и да не го сгази някой  докато онова търчи от двор в двор.  ooooh!
Дано е живо и здраво, че и малката ми дъщеря много си го обича.

bilqna_69 , веднага след разходка, а също и непосредствено преди разходка, на кучетата не се дава никаква храна! Може да има дори фатален изход.

# 73
  • София
Здравейте!
Ние бяхме само за уикенда в Гърция, но повече няма да мъча кучето с море по жегата. Хич не и понесе...
Така, че на същинското море ще сме без куче.

Как са болничките ?

# 74
  • Бургас
Хванат на местопрестъплението, вече здрав без сополи и кашлица  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт