Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 925
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
ЗдравейТе и благодаря на майката , която ме ориентира, че се събирате тук Simple Smile  Опитвам се да намеря познат линк , но може както на мен са ми закрила предишната регистрация, така и на някой друг 😀 тъй като както написах в другата тема , преди години имах регистрация, но не съм влизала с години и явно са е туширали админите , което е разбираемо. Много се е променил форума , помня стария му вид.
Радвам се , че отново намирам майчета, които споделят болките и радостите си , отново тук 😀

# 211
  • Пловдив
тук сме си същите, само по дърти и хубави хаахах   hahaha

# 212
  • Пловдив
Здравейте, откъде мога да купя екип на Барселона за 8 г. момче? Трябва ми спешно и нямам време да поръчвам онлайн.
Между Макдоналдс и Адидаса на главната има магазин, в който продават спортни стоки, на витрината се виждат ролери и тротинетки, та там има екипи.

# 213
  • Пловдив
Здравейте мами, присъединявам се и аз към темата за полезна информация за Пловдив. Живея тук от 6 години, но само работех и не опознах добре града. Сега имам бебче на 3 месеца и имам нужда от повече информация за града. Поздрави към всички.

# 214
Къде продават бански на Delfina?

Илиенци-магазинът за бански и бельо до тоалетната
Цените как са?Точно на Илиенци ще ходим да търсим бански bouquet

# 215
  • Пловдив
А работното време на Илиенци какво е?

# 216
Здравейте, откъде мога да купя екип на Барселона за 8 г. момче? Трябва ми спешно и нямам време да поръчвам онлайн.
Между Макдоналдс и Адидаса на главната има магазин, в който продават спортни стоки, на витрината се виждат ролери и тротинетки, та там има екипи.
Също и в Златната топка срещу ст.Ботев. На Руския пазар също има.

# 217
  • Пловдив
Здравейте хубави мами  Party
Аз имам следни въпрос-искаме да си варим лютеница,но съда който ползвахме до сега ни се оказва малък.
Къде мога да намеря такива атрибути?

# 218
  • Пловдив
Понеделник - петък - до 18,15 най-късно
Събота - мисля, че са до към 16,00
Неделя - макс до 16,00 часа
Само че, не знам в колко часа отварят.

# 219
  • Пловдив
На мен ми трябва кога затварят. Wink
Много трудно...., аз съм до 17,30 - значи отпадат.

# 220
[/q
Магазин има на централна гара, пада се някъде трети- четвърти от дясната страна, страхотни цени. Няма как да не го намерите, само един е,

# 221
Здравейте хубави мами  Party
Аз имам следни въпрос-искаме да си варим лютеница,но съда който ползвахме до сега ни се оказва малък.
Къде мога да намеря такива атрибути?

Големи тенджери и подобни съдове съм виждала на Руския пазар и по складовете на Брезовско шосе.

# 222
Понеделник - петък - до 18,15 най-късно
Събота - мисля, че са до към 16,00
Неделя - макс до 16,00 часа
Само че, не знам в колко часа отварят.

и аз много благодаря за работното време, търсих из нета, но ... уви
тези УтеПаха  hahaha hahaha с работно време Бееее ... ми събота и неделя поне до по-късно да работят - тогава уж повечето почиват и евентуално имат време да пазаруват. Луда работа

в началото на антим първи /ъгловия магазин и 2-3 магазина по-нагоре/ съм виждала - в първия дрешки на барселона, втория магазин - раници и други ... на барселона и реал мадрит

# 223
Момичета, откъде мога да купя качествен и хубав плат за ушиване на чаршафи?

# 224
Лас Вегас не съм търсила скоро, защото имам много, но преди 2-3 дни влязох набързо в магазин в Капана,зад Халите, защото погледнах, че имат жълто а ми трябваше за покривка. Памучни платове, турски 2,40 ширина-6,80 лв. Нямам идея цените как са. Жената каза, че шият на място. Плаща се само плата.
Аз последно купувах чаршафи на Белотекс от Хоуммакс. Много съм доволна от качеството. Като сметнах цената с по-горните са  1:1  Peace

Някой да знае дали е преместен или е закрит магазина за турско спално бельо и хавлии, който се намираше на спирката на подлеза от южната страна на тунела и от страната на Главната? Там винаги си намирах нещо интерсно.

Общи условия

Активация на акаунт