Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 919
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, имате ли представа откъде мога да купя Липозан? Ако това не ви говори нищо, може да ми предложите място, където има избор от хранителни добавки.

# 196
  • Пловдив
Кой от интернет доставчиците в момента предлага най-изгодни условия?

# 197
от къде мога да си купя закачалки за дрехи от пластмасовите за окачване в гардероб? Трябват ми около 10 бр. Мисля, че в Хоуммакс имаше, но не съм сигурна.

В магазините за 1лв. има.

# 198
В Джъмбо, Практикер

# 199
  • о`майна лунна нощ е
В Кауфланд също видях закачалки за дрехи. Не са от най-здравите, но все пак ги има. Не се загледах по цената обаче.

# 200
bilqna_69, ЗлаВещица, много ви благодаря! bouquet

Закачалки съм купувала от Jusk.

# 201
  • Точно където трябва
Къде мога да намеря официална рокля за 2-годишната ми дъщеря? Сещам се за Майорал в мола само. /Там съм виждала, че имат и официални/ Искам да е семпла, изчистена и стилна, поболявам се от тюлове, дантели и кич без мярка.

# 202
Ели, виж в Baby and children shop на Отец Паисий 5, гледам им
снимките във фейсбук, има и по-натруфени, но и някои изчистени модели.

# 203
  • Пловдив
В Илиянци на Брезовска има няколко магазина с детски стоки. Има доста голям избор на рокли.

# 204
  • plovdiv
Здравейте, имате ли представа откъде мога да купя Липозан? Ако това не ви говори нищо, може да ми предложите място, където има избор от хранителни добавки.
Мисля,че вече не се внася(произвежда).И то от доста време.Ако има някъде изостанал.

# 205
Къде мога да намеря официална рокля за 2-годишната ми дъщеря? Сещам се за Майорал в мола само. /Там съм виждала, че имат и официални/ Искам да е семпла, изчистена и стилна, поболявам се от тюлове, дантели и кич без мярка.
Бих предложила да погледнеш в Некст. Пратките идват за 3-4 реботни дни и ти ги носят до вратата.

# 206
  • Пловдив
Търся човек, който да ми постави решетката на прозореца. Моля да ми предложите някой, може и на лични Simple Smile

# 207
Здравейте, откъде мога да купя екип на Барселона за 8 г. момче? Трябва ми спешно и нямам време да поръчвам онлайн.

# 208
  • Пловдив
В Окайди, също имам попадения, Майорал в мола, и Мечо Пух на центъра Peace

# 209
майорал има и срещу Новотела - магазина е сравнително голям и добре зареден. Не знам как са цените, че отдавна не пазарувам такива размери, но имат наистина хубави детски неща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт