Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 910
  • 762
  •   2
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте, да ме насочите за добър лекар за ирисова диагностика.
И знам, че не е за тук, но просто незнам къде да попитам, ако някои е ходил какво му е мнението и дали наистина има ефект. Благодаря Simple Smile

# 181
  • Пловдив
Доста близки се довериха на д-р Сашка Николова. Доволни са. Аз съм скептично настроена, ако трябва да бъда честна.

# 182
Трябва ми качествен оребрен тиган, сещам се само за Метро. Някъде другаде да ме насочите да потърся?
Грил тиган,нали ? И аз търся,но да не е тефлон.Освен керамичен,има ли друг ( здравословен) вариант ?

# 183
  • Пловдив
Търся добър дерматолог за лечение на младежко акне. Бях се насочила към д-р Арабаджиева, но тя ще отсъства от страната, затова моля, ако имате впечатления, препоръчайте лекар.
Аз посещавам д-р Снежана Атанасова.С проблемна кожа съм и съм много доволна  Peace

# 184
  • Пловдив
Здравейте, имам нужда от препоръка за рекламно студио за брандиране на витрини.
Към коя фирма да се обърна?  bouquet

# 185
  • Пловдив
Здравейте, да ме насочите за добър лекар за ирисова диагностика.
И знам, че не е за тук, но просто незнам къде да попитам, ако някои е ходил какво му е мнението и дали наистина има ефект. Благодаря Simple Smile
Ходила съм при д-р Съдъков и съм доволна .
Скоро не съм го посещавала .Прегледа му е 40 лв.,но госпожата на тел ми каза и за 80 лв.така че е доста поскъпнало .
А база за поскъпване не виждам .
Това е мое мнение де  Crossing Arms

# 186
  • Пловдив
Хоп-Троп!, има някакъв нов магазин за съдове на втория етаж в мола. Изглеждаха доста добре тиганите. Не се сещам за името обаче.  Blush
Сайта на магазина в Мола http://siriobul.bg/  Simple Smile

# 187
Момичета, къде в района на Кършияка, мога да си купя оградна тънка мрежа на метър?. Искам да подсиля комарника, защото имаме папагал, а той къса мрежата.

# 188
adoration_, Веронезе, много ви благодаря. bouquet ще отида още утре да видя какво предлагат в този магазин.
Трапезица, точно грил тиган търся и аз предпочитам да не е тефлон, ако попадна нещо качествено ще пиша.

За ирисовата диагностика сме ходили с една приятелка при Сашка Николова, ако кажа, че за мен това е пълна измама няма да излъжа. Приятелката ми с операция от тумор, с разсейки, тя й обяснява, че е супер добре, имала леки проблеми със стомаха, но имала подходяща комбинация от "лекарства" и с два курса щяла да се оправи. Аз съм с тежка алергия, но и аз имах само стомашни проблеми и запек според нея, какъвто никога не съм имала.

# 189
  • под тепетата
Хоп-троп, в Метро в момента има грил тиган на Лава - чугунен, на цена 26,39лв, 21на 30см, сгъваема дръжка. Чугунът се води здравословен.

# 190
без тефлонови покрития,нали,а дали залепва ( много)  ?

# 191
  • Пловдив
Грил тигани днес видях в Кауфланд и Триумф.

# 192
  • под тепетата
Без, ако искате вижте в сайта на Лава. Аз ползвам един като тава, става и за котлон, и за фурна. Не ми залепва.
 http://shop.lavabg.eu/

# 193
от къде мога да си купя закачалки за дрехи от пластмасовите за окачване в гардероб? Трябват ми около 10 бр. Мисля, че в Хоуммакс имаше, но не съм сигурна.

# 194
Здравейте, моля ако някой е запознат да пише, интересува ме медицинска лаборатория в Пловдив, където правят изследване: Тест за прееклампсия: sFlt-1/PlGF. Благодаря, предварително!

gabitod като ти ги назначиха не казаха ли в къде да отидеш? Аз си ги следях в София в МБАЛ Надежда. Даже лаборантката на имунолозите взима кръвта. Ако не намериш може да звъннеш и да питаш дали може да се вземе кръв тук и да се изпрати с куриер.  ще ти дам тел ако е необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт