Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 898
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
С кой автобус да стигна от Кючука до Спортдепо и Декатлон? Благодаря ви!  bouquet

Спорт депо е срещу Homemax и до него само с автобус 17.
Декатлона е срещу Форума (по диагонал) и до Форума може да се стигне и със 17 и с 24.

# 166
  • Пловдив
Момичета, от къде да купя детска градинска къщичка? Само за Хипо се сещам...
 Hug

# 167
  • Пловдив
Момичета, от къде да купя детска градинска къщичка? Само за Хипо се сещам...
 Hug
В Джъмбо съм виждала, още на входа.

# 168
  • Пловдив
Да , вярно! Моля, ако още някой ако се сети за по-голям избор да драсне един ред Hug

# 169
  • Пловдив
Къде продават бански на Delfina?

# 170
Програмата на Пеещите фонтани работи ли вече тази година?

# 171
Благодаря на всички с отзиви за оптика.  bouquet Ползвахме услугите на препоръчаната до Полиграфия. Намерихме това, което търсихме и поръчката ни вече е изпълнена.

# 172
  • Пловдив
Да , вярно! Моля, ако още някой ако се сети за по-голям избор да драсне един ред Hug

ако трябва на живо да се види, не. НО ако искаш голям избор - аз от майтойс поръчвам наред...досега грешка няма. Пързалката ни е оттам, имат различни марки за такива пласмасови изделия.
Другото, което се сещам и следях преди време е един майстор в олкс (то май не е един само), който изработва външни детски дървени къщички от дърво, просто невероятни. Аз като цяло не обичам пласмасата.
Идеи много, стига да не бързаш да е за 1 ден и да имаш време да "търсиш".

# 173
  • Пловдив
Имам 20 дни преди празника, ще се поразровя, гледам да е да 200лв, благодаря! Hug

# 174
  • Пловдив
Къде продават бански на Delfina?

Илиенци-магазинът за бански и бельо до тоалетната

# 175
  • Пловдив
Търся добър дерматолог за лечение на младежко акне. Бях се насочила към д-р Арабаджиева, но тя ще отсъства от страната, затова моля, ако имате впечатления, препоръчайте лекар.

# 176
Здравейте, моля ако някой е запознат да пише, интересува ме медицинска лаборатория в Пловдив, където правят изследване: Тест за прееклампсия: sFlt-1/PlGF. Благодаря, предварително!

# 177
Търся добър дерматолог за лечение на младежко акне. Бях се насочила към д-р Арабаджиева, но тя ще отсъства от страната, затова моля, ако имате впечатления, препоръчайте лекар.
Преди няколко дни бях в кожния диспансер при д-р Лукова. Страшно ми хареса като отношение. Доколкото разбрах е детски дерматолог. Аз лично бях заради себорея и ми направи впечатление, че не изписва веднага скъпи препарати, както предния дерматолог.

# 178
Трябва ми качествен оребрен тиган, сещам се само за Метро. Някъде другаде да ме насочите да потърся?

# 179
  • Пловдив
Хоп-Троп!, има някакъв нов магазин за съдове на втория етаж в мола. Изглеждаха доста добре тиганите. Не се сещам за името обаче.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт