Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 895
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • о`майна лунна нощ е
Ами! Не е така! Под час ще им отварят клетките да ходят да се редят на лаФка за кебапчета от по 30 ст. Който си е изкарал достатъчно /забавлявайки посетителите/, ще яде. Който не - да стяга по-хубава програма.

Да не съм офф - защо общината не си прибере животните, които бяха разселени по други зоологически градини? Предполагам, че тези обществени поръчки са, за да се обогати разнообразието, а не, защото ще се плаща отново, за да има животни.

# 151
  • Пловдив
Трябва ми добър ВиК специалист  Praynig
След ремонта в банята налягането в душа и на тоалетната чиния е по-слабо  #2gunfire

Крана за водата отворен ли е докрай?
Дааа.Проблема е само с душа и тоалетната,мивката е ОК.Предполагаме,че е защото смениха меките връзки с по-широки,но все пак искам да погледне специалист  Peace

# 152
Имам нужда да поръчам 2 бр. диоптрични очила. Да ми препоръчате оптика, в която могат да ги изработят качествено и в същото време да предлага възможно най-обикновени и евтини рамки за очилата.

# 153
Имам нужда да поръчам 2 бр. диоптрични очила. Да ми препоръчате оптика, в която могат да ги изработят качествено и в същото време да предлага възможно най-обикновени и евтини рамки за очилата.
Оптиката до Полиграфията.

# 154
Оптиката до Полиграфията.

+1 Peace

# 155
  • Пловдив
Оптиката в двора на болница Тримонциум- бивша Патологична бременност. Влиза се , от ляво посока Главната. Като се влезе в дворчрто в лево е оптиката. Много съм доволна .

# 156
Благодаряя! Страхотни сте!

Нов въпрос - като след отпуска, много неща имам да оправям. Сменяли ли сте скоро водомер и откъде се купуват?

Аз го взех от един магазин, който се намира малко преди бензиностанцията в Кючука преди старите хали, в посока тях. Магазинът е за фаянс и други. 27.80 лв., за топла вода ми препоръчаха. Тъй като от магазина казаха, че няма универсален удължител, извикахме ВиК и те го монтираха за 15+5 (за удължителя).
П.П. В магазина щяха да ми икономисат уплътненията, които си вървят с водомера, ако не ги бях поискала.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 23:47 от Еуфорична

# 157
За детски колела къде ще ме упътите? Коментирахте го, знам.... 😒 Бях в Хиполенд, има 5 колела. Детето е на 3 год.

# 158
За детски колела къде ще ме упътите? Коментирахте го, знам.... 😒 Бях в Хиполенд, има 5 колела. Детето е на 3 год.

Отивай в Макском. На изхода на магистралата за София, т.е. пътя за село Радиново, в лявата страна.

# 159
Макском имат фирмен магазин и на Брезовско шосе в търговски център "Нова".
Когато избирахме колело за дъщеря ми обаче, техните никак не ми допаднаха. Така, че купихме "Драг" от магазина на бул. "Македония" в Кичука.

# 160
Със сигурност са по-добри от Макскомските.

# 161
  • Пловдив
Макском имат фирмен магазин и на Брезовско шосе в търговски център "Нова".
Когато избирахме колело за дъщеря ми обаче, техните никак не ми допаднаха. Така, че купихме "Драг" от магазина на бул. "Македония" в Кичука.
Подкрепям! Много добро магазинче, с изключително качествен сервиз ако се наложи Simple Smile

# 162
С кой автобус да стигна от Кючука до Спортдепо и Декатлон? Благодаря ви!  bouquet

# 163
Благодаря ви за велосипедите!

# 164
С кой автобус да стигна от Кючука до Спортдепо и Декатлон? Благодаря ви!  bouquet
Ако не се лъжа 17. newsm78
http://transport.plovdiv.bg/desktop/

Общи условия

Активация на акаунт