Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 884
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • о`майна лунна нощ е
Срещу Бриколаж от светофара се влиза навътре в нещо като двор. Продават килими, пътеки, мокети ... От там си купих преди години пътека /рязана от цял топ/ и ми я окантиха на място. В момента обаче там е ужасно за минаване, защото платното пред Бриколажа точно, е разкопано от ЕВН и е адска тапа по цял ден.

# 136
на руския пазар има също един магазин за килими, в който имат машина и режат по размер и окантват.

# 137
Благодаряя! Страхотни сте!

Нов въпрос - като след отпуска, много неща имам да оправям. Сменяли ли сте скоро водомер и откъде се купуват?

# 138
  • о`майна лунна нощ е
Водомери има в доста магазини за ВиК части, но проверете на какво фи са ви изходите на тръбите, че има значение. При поставянето показанията на водомера трябва да е на 0. Викате инкасатора, който отговаря за района ви, за да го пломбира и това е. Смяната може да я извършите и сами.
Погледни в нета "водомери Пловдив" примерно - изскачат няколко фирми/магазини и може да се ориентираш за цените. По-евтините варианти бяха около 30-35 лева. Скоро и аз ровихза това, но не сме стигнали до покупка още и не съм ходила в реален магазин да ги гледам очи в очи.

# 139
  • Пловдив
Аз си купих от магазина на улица "Филипово" - зад бившата Мега Марина, сега Зиг Заг.

# 140
понеже ние доста страдахме от един водомер - само да кажа не взимайте от най-евтините Joy/не че не си го знаете/, пластмаската /не знам как точно се казва/ свързваща онази част с циферблата много лесно се счупи и ни обвиниха, че ние нарочно сме е повредили, а беше съвсем нов, и да беше на 0. Разпитайте за някой от които има добри отзиви. За съжаление не помня на коя марка беше нашия

# 141
Аз си купих от магазина на улица "Филипово" - зад бившата Мега Марина, сега Зиг Заг.
Къде е този магазин, Вещи?

# 142
  • Пловдив
Ами точно зад Мега Марината. От детската градина към Филипово улицата, преди кръстовището.

# 143
Момичета, къде в Пловдив обточват килими и пътеки?

Срещу автогара Родопи-малко магазинче, продават и одеала.

# 144
  • Пловдив
Трябва ми добър ВиК специалист  Praynig
След ремонта в банята налягането в душа и на тоалетната чиния е по-слабо  #2gunfire

# 145
Трябва ми добър ВиК специалист  Praynig
След ремонта в банята налягането в душа и на тоалетната чиния е по-слабо  #2gunfire

Крана за водата отворен ли е докрай?

# 146
  • Пловдив
Какво стана със зоологическата градина?

# 147
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми фирма/жена за почистване на апартамент. Не е след ремонт.

# 148
  • о`майна лунна нощ е

Последно бях там преди 3 седмици. Строяха още и не изглеждаше като да свършват вече. Някъде по електронните издания четох, че се подготвяла обществена поръчка за животни  newsm78 Търсеха фламинго и леопард /ако не греша/. Да преместят парламента там и са готови. Други не ни трябват.

# 149
  • Пловдив

Да преместят парламента там и са готови. Други не ни трябват.
Твърде голяма субсидия ще е необходима в този случай, все пак не ядат какво да е...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт