Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 849
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Кажете за някой майстор, който да монтира качествено климатици?

Не съветвам да се залага на "майстор". На първо място абсолютно невъзможно е това да се извърши самостоятелно от един човек. Няма и как да има гаранция за монтажа, ако е физическо лице. По-добре е да се обърнете към някоя от фирмите в града и да проучите офертите им за преместване на климатик и за монтаж на нов, защото услугите са различни в зависимост от това дали е демонтаж с монтаж, дали е само монтаж, дали ще се полагат допълнително тръби и пр. Те биха дали и гаранция за услугите си. За всяка от тях има и положителни, и открицателни отзиви, така че е въпрос на личен избор.
Скрит текст:
Климатиците вкъщи са поставяни от Темпекс, но последният, който сложихме, го монтираха през есента на 2009 г. и не мога да бъда полезна с актуална цена. Тогава дойдоха много бързо.

Ок, ако знаеш някоя фирма, човек, компетентен, който монтира, ползвала си го или твои познати, сподели. Два нови климатика си купих от чужбина, и сега търся някой да ми ги монтира.

# 121
  • Пловдив
За монтаж на климатик препоръчвам Донко - 0887385391. Изключително доволни сме от него.  Peace

# 122
  • Пловдив
Здравейте, откъде мога да купя качествена икона за подарък за сватба - в магазина на главната няма подходящи....
Ние ходим на края на пловдив има църковен магазин и има страхотни икони .

# 123
Привет! Ще останем един ден в Пловдив с момчета на 10г.  и 14 г. и търся предложения какви интересни места да посетим. Благодаря ви!

# 124
  • под тепетата
Благодаря за отговорите за ЯМР, момичета! Дотук сте дали положителна оценка за Каспела и Пълмед.

# 125
  • Пловдив
Привет! Ще останем един ден в Пловдив с момчета на 10г.  и 14 г. и търся предложения какви интересни места да посетим. Благодаря ви!
Природонаучният музей с планетариума. Пеещите фонтани, но те работят вечер и то не всеки ден. Има картинг писта на Лаута. Много зависи от къде идвате, какво би впечатлило децата. Питай нещо по-конкретно. Разходка из тепетата, това все пак другаде го няма Simple Smile. Ако се интересуват от история има много, много какво да се види. 

# 126
Природонаучният музей с планетариума. Пеещите фонтани, но те работят вечер и то не всеки ден. Има картинг писта на Лаута. Много зависи от къде идвате, какво би впечатлило децата. Питай нещо по-конкретно. Разходка из тепетата, това все пак другаде го няма Simple Smile. Ако се интересуват от история има много, много какво да се види. 
Благодаря ви много. bouquet

# 127
  • Пловдив
Питането ми не е за магазин,но тъй като това е най-оживената пловдивска тема ще пиша тук,дано не е проблем.Моля да ми препоръчате рехабилитатор/травматолог/ортопед,който да ми помогне за наместване на изкълчен глезен. Зарастна си неправилно явно,защото  вече два месеца след травмата ме боли и е надуто.Не държа да е по здравна каса,но да може да ми издаде амбулаторен лист и фактура с касова бележка.Тези на понеделник пазара не могат да ми дадат амб.лист,а не ми се плащат 5-6 пъти по 40 лв.

# 128
Момичета има ли в крайна сметка работещо lc waikiki в пловдив и ако онова в галерията работи зареждат ли летни неща изобщо?

# 129
Waikiki си работи и няма да го затварят изобщо

# 130
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за ЯМР, момичета! Дотук сте дали положителна оценка за Каспела и Пълмед.
То с толкова се и изчерпват ямр на частно в града...русев е толкова нахален и селски обирджия,че на негово ямр аз лично не бих отишла. Но е чисто човешка омраза моето към т.нар собственик,семова като специалист знам е добра

# 131
  • под тепетата
Josefin , благодаря за споделеното!
 Да знаете къде мога да намеря мъжки ролков дезодорант Лумене?

# 132
Waikiki си работи и няма да го затварят изобщо
онзи ден видях, че срещу хоуммакса правят Waikiki - до deichman-на - погледнах от любопитство /понеже имаше голяма табела Waikiki/, но вътре имаше работници и си беше строителна площадка. Не знам дали ще го местят или просто отварят второ

# 133
Моля,имам спешна нужда от добър алерголог в Пловдив, за бременна?

# 134
Момичета, къде в Пловдив обточват килими и пътеки?

Общи условия

Активация на акаунт