Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 843
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
  • Балчик
Момичета, предложения за шивачка в Кючука?
Жената при която ходи брат ми е в болнични и ателието не работи.
Доволна съм от ателие Мина , шивачка - Милена , намира се в уличката
на ВИК , зад парк " Белите брези "

# 106
Благодаря.

# 107
  • под тепетата
Добро утро!
 Някой правил ли е скоро ЯМР?  Къде е най-добре да се направи, за частно става въпрос?

# 108
Добро утро!
 Някой правил ли е скоро ЯМР?  Къде е най-добре да се направи, за частно става въпрос?
Миналата година правих ЯМР в Лаборатория Русев в Каспела.

# 109
Миналата година майка си прави ЯМР в Пълмед - 300 лв струваше. Не знам на другите места колко струва. Ние останахме доволни.

# 110
Да, Каспела, или 250 или 300 лв
Възрастната докторка доколкото мога да преценя е специалист /препоръчана ми беше и от отропед и от невролог за различни случаи/, отделя време да обясни и на мен лично ми е много симпатична и й имам доверие

# 111
къде има покани за рожден ден
да не са много бебешки

# 112
  • Пловдив
Знаете ли дали има разлика в цените на бански в магазините на Триумф? Аз знам поне четири такива магазинчета и се чудя дали да ги обиколя или да влезна в първото, за което се сещам примерно  newsm78

# 113
  • Пловдив
Разликата в цените едва ли е чувствителна, но за разлика в предлаганите модели, гарантирано. Имаше преди нещо като аутлет за стари колекции, но там пък номерата ги няма.

# 114
а къде е този аутлет

# 115
Кажете за някой майстор, който да монтира качествено климатици?

# 116
  • о`майна лунна нощ е
Кажете за някой майстор, който да монтира качествено климатици?

Не съветвам да се залага на "майстор". На първо място абсолютно невъзможно е това да се извърши самостоятелно от един човек. Няма и как да има гаранция за монтажа, ако е физическо лице. По-добре е да се обърнете към някоя от фирмите в града и да проучите офертите им за преместване на климатик и за монтаж на нов, защото услугите са различни в зависимост от това дали е демонтаж с монтаж, дали е само монтаж, дали ще се полагат допълнително тръби и пр. Те биха дали и гаранция за услугите си. За всяка от тях има и положителни, и открицателни отзиви, така че е въпрос на личен избор.
Скрит текст:
Климатиците вкъщи са поставяни от Темпекс, но последният, който сложихме, го монтираха през есента на 2009 г. и не мога да бъда полезна с актуална цена. Тогава дойдоха много бързо.

# 117
Ямр- два пъти съм правила в Каспела при д-р Семова, ако се налага
контраст цената става 300+140, т.е. 440 лв за една зона.В Пълмед също имало добра докторка, даже май било малко по-евтино.

# 118
  • Пловдив
къде има покани за рожден ден
да не са много бебешки
Имам една позната дето ги изработва .На малката за рож.ден прави такива и са интересни .Цената  е според зависи .
Ако проявите интерес пишете ще ви дам координати .
На нас и др.неща ни е правила и съм доволна .

# 119
Здравейте, откъде мога да купя качествена икона за подарък за сватба - в магазина на главната няма подходящи....

Общи условия

Активация на акаунт