Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 793
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Искам да попитам, ако някой ми даде идея,как мога да премахна бледо жълти петна от бяло сако(памук и лен) освен с белина или ако някой знае къде мога да го дам да го изрисуват, не искам да го боядисвам цялото, харесвам си го бяло  Rolling Eyes

Аз съм махала, като  натъркам петната с веро за съдове, оставям да изсъхнат и на другия ден пера.

# 91
Ваня 7, мерси за отговора  bouquet
Ще пробвам,то от това по-лесно няма,само дано да стане  Praynig

# 92
  • Пловдив
Къде мога да заведа 3 годишно, за уроци по... солфеж? - нямаме никакви намерения, да я правим певица или нещо подобно, но пък детето толкова обича да пее  Mr. Green

п.с. ако е и из Тракия някъдеее...  Mr. Green

# 93
  • Пловдив
 По солфеж се учат нотите и нотните знаци. Според мен 3 годишна възраст е прекалено рано. Все едно да попитате къде да заведете детето да го научат да чете и пише.

# 94
Здравейте!  Има ли някъде в града по-голям избор на дамски джапанки Ipanema?  Че не ми се поръчва от онлайн магазин.

# 95
  • о`майна лунна нощ е
Моля да ми кажете магазини в района на центъра и Четвъртък пазара, в които мога да погледна за ритуални сватбени чаши. Имам само четири дена и скромен бюджет, което прави задачата доста трудна. Сватбените магазини покрай младоженския дом са ми краен вариант.

# 96
  • Пловдив
По солфеж се учат нотите и нотните знаци. Според мен 3 годишна възраст е прекалено рано. Все едно да попитате къде да заведете детето да го научат да чете и пише.
Joy значи със сигурност не търся солфеж Joy
Търся някой, който да я насочва в пеенето, защото на мен слон ми е стъпал на ушите, а баща им е и по-зле 😂

# 97
  • Пловдив
Здравейте!  Има ли някъде в града по-голям избор на дамски джапанки Ipanema?  Че не ми се поръчва от онлайн магазин.
От мола купих на малката, има щанд  Peace

# 98
  • Пловдив
Искам да попитам, ако някой ми даде идея,как мога да премахна бледо жълти петна от бяло сако(памук и лен) освен с белина или ако някой знае къде мога да го дам да го изрисуват, не искам да го боядисвам цялото, харесвам си го бяло  Rolling Eyes

Къде мога да намеря кенчето от наградите на Каменица?

# 99
От мола купих на малката, има щанд  Peace
Благодаря  bouquet

# 100
Къде мога да заведа 3 годишно, за уроци по... солфеж? - нямаме никакви намерения, да я правим певица или нещо подобно, но пък детето толкова обича да пее  Mr. Green

п.с. ако е и из Тракия някъдеее...  Mr. Green

започни с детска вокална група
първи стъпки в солфежа /децата го приемат като пиано, а може и такова да бъде/ на 5 най-рано, няма да е учене на ноти, а развиване на слух/ритъм

# 101
  • Някъде там

Има щанд в мола , а също така и на Руския пазар един от първите магазини, за обувки още като влизаш продава Райдер и Ипанема .Миналото лято моят син много хареса едни сандали в нета и след много обикаляне ги открих само там.

# 102
  • Пловдив
започни с детска вокална група
първи стъпки в солфежа /децата го приемат като пиано, а може и такова да бъде/ на 5 най-рано, няма да е учене на ноти, а развиване на слух/ритъм
Благодаря!
А някакви насоки за конкретна група newsm78

# 103

Има щанд в мола , а също така и на Руския пазар един от първите магазини, за обувки още като влизаш продава Райдер и Ипанема .Миналото лято моят син много хареса едни сандали в нета и след много обикаляне ги открих само там.
Благодаря, ще проверя Simple Smile

# 104
Момичета, предложения за шивачка в Кючука?
Жената при която ходи брат ми е в болнични и ателието не работи.

Общи условия

Активация на акаунт