Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 778
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Къде по това време може да се търсят зимни връхни облекла в Пловдив?

А на български производители?

# 601
Ерин Брокович, със сладкарство ли се занимаваш или имаш фирма за кетъринг?

Благодаря за интереса към моята скромна особа  Simple Smile
И с двете се занимавам и много повече. Работата ми е да осигуря на клиентите си пълно удоволетворение. Някои от нещата правя под моя марка /когато качеството предлагано от другите не ме е устройвало/, някои с колеги от дълги години.
Специално сладкарството и голяма част от кетъринга е лично от мен.

# 602
Ерин Брокович, със сладкарство ли се занимаваш или имаш фирма за кетъринг?

Благодаря за интереса към моята скромна особа  Simple Smile
И с двете се занимавам и много повече. Работата ми е да осигуря на клиентите си пълно удоволетворение. Някои от нещата правя под моя марка /когато качеството предлагано от другите не ме е устройвало/, някои с колеги от дълги години.
Специално сладкарството и голяма част от кетъринга е лично от мен.

Sam Dam Cake известни ли са ти?

# 603

Препоръчайте ми фирма за продажба и монтаж на естествен паркет или дюшеме. Simple Smile

# 604
Здравейте,
Момичета препоръчайте ми бутик или магазин за официални рокли в Пловдив. Канена съм на сватба и на 20-ти август заминаваме, та няма време за шиене. Помагайте!!!

# 605
Отиди в Асеновград, пълно е със сватбарски дрехи, но са доста кичозни и скъпички. Може и да намериш нещо.

# 606
Може би ще намериш нещо в Юнона? newsm78 Пробвай в мола, и без това сега са големите намаления.
Макар че май ще е най-добре да отидеш в Асеновград.  Още помня как за 2-3 часа ми ушиха балната рокля. Mr. Green

# 607
  • Пловдив
Въпроса ми не е за тук ,но ще помоля някой да ми каже ако се е сбъскал с този проблем.
Сигурна съм на 99% ,че си платих пътния данък на колата ,но не го намирам ,а без него няма да ми дадът да мина тех.преглед .
Има ли  възможност да се провери някъде ,по ЕГН или рег.номер на колата ?
Много благодаря !
Ако наистина сте го платили в общината срещу 5 лв. ще ви изготвят дубликат на квитанцията за плащането.

# 608
На Радецки срещу 5 лв. издават дубликатите за платен данък на кола.

Аз пак да попитам -  връхни облекла по това време на български производител в Пловдив къде могат да се намерят? Магазини?

# 609
Да ми препоръчате добър  ортодонт в Пловдив ( за дете става въпрос) ?
Др.Янковски в поликлиниката на р-нт Стадиона Peace
Категорично не ! Наблюдавам няколко негови пациента-не прави предварителен анализ,който е задължителен,недобро проследяване на хода на лечението, нестабилни резултати,а казват,че и хигиената не е на ниво.

# 610
  • Пловдив
Повечето магазини вече зареждат есенни колекции. Но къде са българските производители и има ли такова животно......И да има, обикновено не са в "час" по това време на годината.  Laughing Аз от 20 години нося само немска конфекция що се отнася до връхни дрехи. Бианка, отстрани до халите, може да имат нещо. Том Тейлър са заредили нова колекция.....Иначе аутлета на Гери Вебер, на Цариградско шосе, в София имаше много якета и палта, при това с налична номерация. Май не бях особено полезна.  Crazy Но аз от мноооого години не пазарувам от Пловдив.......за съжаление.

# 611
А немските някъде от Пловдивски магазин  ли ги пазаруваш?

# 612
  • Пловдив
Бианка, отстрани до халите. Чешмата преди халите, тръгваш по уличката и след магазина за обувки. Те рано зареждат връхни дрехи. Иначе в Пловдив други няма. София в Пийк енд Клопенбърг има много, ама наистина много връхни дрехи. Но по това време вероятно изборът е ограничен. При намаления има страхотни попадения.

# 613
И някъде зад Халите ми казаха, че имало магазин, в който миналия сезон продавали якета на български производител. newsm78

# 614
Здравейте,да попитам дали го има още магазина за бельо и бански в Централни ,долния етаж?Банските специално ме интересуват,купувала сум си два,три модела от там,не са мръднали.Но сега са ми малки след раждането,та не съм ходила скоро.Мисля да миан вторник,ако има още този магазин.

Общи условия

Активация на акаунт