Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 784
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Сега не мога да го намеря, но като се сетя къде беше във фейсбук, ще пусна линк
Опитвам се да се сетя
В Коматево има къща, чийто голям двор се дава под наем за партита. Беше много нашумяла преди 3-4 години, но сега не мога да се сетя нито как се казва, нито къде беше.
Също Пикника на Първенец - ако резервирате маса за родителите в ресторанта, отстрани на поляната може да се направи детска маса и да си почерпите децата с каквото искате. Ако не ангажирате персонала по сервиране и отсервиране и си носите детски маси и столчета / в строителните магазини има евтини варианти, ние даваме под наем също - струват 20 лв/наема, обикновени пластмасови/.
Но за родителите - трябва меню от ресторанта.

Когато съм правила пейнтбол партита по горите, сме давали под наем големи маси и столове и сме ги карали с бус, с хладилна кола храната - много коли и хора се ангажират и въобще не излиза икономично. Иначе всякакъв градински инвентар /маси, столове, шатри/ се отдава под наем от Гастро центъра /отстрани на Гладстон/.

# 586
Да ми препоръчате добър  ортодонт в Пловдив ( за дете става въпрос) ?

# 587
  • Пловдив
Да ми препоръчате добър  ортодонт в Пловдив ( за дете става въпрос) ?

Доволна съм много от д-р Маневска, двете ми деца са при нея и много бързо лечението даде резултати.

# 588
  • Пловдив
Да ми препоръчате добър  ортодонт в Пловдив ( за дете става въпрос) ?
Др.Янковски в поликлиниката на р-нт Стадиона Peace

# 589
  • Пловдив
Ортодонт - д-р Иван Горялов. Направи чудеса с усмивките на много близки и познати.  Peace

# 590
Благодаря, остава да реша при кой от препоръчаните да запиша час  Peace

# 591
Ще имам гост - чужденец. Знам, че има доста места за хапване на пица,  но къде е за предпочитане newsm78

# 592
  • Майничка
Италианският "Гало Неро" под х-л Реал. Също и в "Торо Гранде" /бившата Евмолпия/.

# 593
 Много благодаря bouquet Веднага започнах да ги разглеждам и ме впечатлиха Simple Smile

# 594
  • Пловдив
Ерин, благодаря ти bouquet
Както винаги - готова да помогнеш!
Ще ви имам в предвид, ако ни трябва инвентар Simple Smile

Ще се разтърся и за координати на тази къща в Коматево

# 595
Не знам още дали се дава под наем тази къща в Коматево
Не може някой да не се сети от пишещите тук, особено 2012 и малко по-рано са ни викали като аниматори няколко пъти там и беше много нашумяла. Имам смътен спомен, че познавам собственика и си бяхме говорили, но старост нерадост, не мога да се сетя кой беше. Дано някой се сети и напише дали съществува още.

# 596
 Ерин Брокович, със сладкарство ли се занимаваш или имаш фирма за кетъринг?

Иначе за парка на Първенец съм за. Аз живея там и е невероятно красиво за празнинства. Не е само пикника, и по-надалу има други заведения, където също би могло да се организират пратита. Също така и ресторант Атлантик е добро предложение, но не знам като цени, Дора какво ще измисли.

# 597
  • Пловдив
Въпроса ми не е за тук ,но ще помоля някой да ми каже ако се е сбъскал с този проблем.
Сигурна съм на 99% ,че си платих пътния данък на колата ,но не го намирам ,а без него няма да ми дадът да мина тех.преглед .
Има ли  възможност да се провери някъде ,по ЕГН или рег.номер на колата ?
Много благодаря !

# 598
  • Пловдив
Справка за финансови задължения:

http://registry.plovdiv.bg/atDuties/Temp/01f8d1a4-6f4c-4d52-a493-98b39a76dec4.htm

# 599
  • Пловдив
Да тук ми пише ,че нищо не дължа ,но ...мисля ,чее само за апартамента .

Общи условия

Активация на акаунт