Къде в Пловдив? - 65 тема

• 85 100
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета!
Има ли някъде в Пловдив контейнер, в който може свободно да се изхвърлят строителни отпадъци?

# 466
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да си купя бански на Делфина? Аз знаех в два магазина в Детски свят и Сани, в Тракия, но там е много бедно от към малки номера.

Делфина има в магазина за бельо и бански в Илиенци.Този,който е до тоалетната

Благодаря, Ели!

# 467
  • Пловдив

Rafiqa, bubi_, благодаря, и двете предложения са подходящи! bouquet

# 468
  • Пловдив
А денонощно чейндж бюро около военна болница/център? За евро този път

# 469
А денонощно чейндж бюро около военна болница/център? За евро този път
На гроздовия пазар , там има едно за друго не знам

# 470
Търся фирма за поръчка на мебели за детска стая, но да не дерат кожи, 3500 лева за секция с две легла не давам?! newsm78

# 471
  • Пловдив
Някой с впечатления за кабинет по източна медицин Бойка,на ул.Родопи 107 е Thinking

# 472
  • Пловдив
Някой с впечатления за кабинет по източна медицин Бойка,на ул.Родопи 107 е Thinking
  Аз. Детето ми е  с диагноза, която не се лекува, даже не се дефинира. Там му помогнаха, като че ли прескочи някаква бариера. Жоро помогна и на мен да преодолея психически проблема. Лекувал е и на много мои познати . Не трябва да очаквате чудеса, но за мен това беше една добра алтернатива на нормалната медицина, която в нашия случай е напълно безпомощна.

# 473
Може ли линк към сайт или профил на този кабинет, моля?

# 474
# 475
  • Пловдив
Препоръчайте ми магазин за мебели. Трябва ми диван, да може да събира багаж , да е удобен за сядане(не от тези ,който все едно си седнал на дъска) и естествено да е евтинн Grinning
Гледах Виденов,но нямам добри отзиви ,като цяло от ттях. Сетих се и за Никеа и мисля да отида да ги разгледам.Други идеи?

# 476
Ние преди 2 месеца си купихме диван от Явор,имаше огромно намаление , разтяга се , става на легло тек и половина. Едната част се вдига и отдолу събира бая неща. Ъглов е с меки възглавници,плюшен, имаше и други , но аз такъв исках и беше 300лв

# 477
  • Пловдив
Знаете ли фирма, която да отдава ремаркета /за бусове/ под наем?

# 478
  • Пловдив
Препоръчайте ми магазин за мебели. Трябва ми диван, да може да събира багаж , да е удобен за сядане(не от тези ,който все едно си седнал на дъска) и естествено да е евтинн Grinning
Гледах Виденов,но нямам добри отзиви ,като цяло от ттях. Сетих се и за Никеа и мисля да отида да ги разгледам.Други идеи?

На финалната права на основен ремонт сме. Предстои ни търсене на диван, но съм си запазила линк за кричимски магазин (https://veko.bg/), тъй като попаднахме на едни и същи дивани там и на други места (например Дизма) с 200 лв разлика. Доставката им за Пловдив е безплатна, но разбира се без да го пробваме няма да рискуваме, така че посещението там не ни мърда. Не сме купували още нищо от там, но поне за сравнение на цените го давам за идея.  Peace

п.п. Ние сме се спряли за сега на диван Поли, точно заради възможността за събиране на багаж.

# 479
Същите мебели, в пловдивските магазини са на двойна цена. Не го знаех този магазин.

Общи условия

Активация на акаунт