Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 760
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Откъде мога да купя козуначено руло?

# 661
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма за дограма, която предлага качествени профили и стъклопакети, както и добър монтаж.
Спряхме се на Теолино, направихме поръчка, предплатихме, а сега се оказва, че не могат да ни предложат това, за което вече сме дали пари.  Shocked

# 662
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма за дограма, която предлага качествени профили и стъклопакети, както и добър монтаж.
Спряхме се на Теолино, направихме поръчка, предплатихме, а сега се оказва, че не могат да ни предложат това, за което вече сме дали пари.  Shocked
newsm78 верно...а ще си измъкнеш ли парите?
Кажи какви са ти изискванията...щом тая Голяма фирма не може да ги изпълни... Thinking

# 663
  • Пловдив
Шесткамерна ПВЦ дограма с троен стъклопакет, ПВЦ дистанционер. Стъклопакетът е със средно по-дебело стъкло, за по-добра шумоизолация. Трябвало да избера или алуминиев дистанционер, който предразполага към конденз, или да се откажа от идеята за по-добра шумоизолация.
Парите трябва да ги върнат, защото не си изпълняват договора.

# 664
  • Пловдив
Конденз има при всяка дограма. Проблемът съм го решила с влагоуловител на ток, от Практикер. За шесткамерна дограма трябва здрав профил, за да не се деформира. Някой може и да се съгласи, но резултатът какъв ще е, Божа работа. Аз съм с алуминиева дограма. Майка ми с ПВЦ. Конденз има и на двете места. Аз имам и външна изолация,  въпреки че живея в стар монолит. Няма спасение. За да няма конденз трябва да има циркулация на въздуха или често да се проветрява. Между другото собственикът на профилинк, в къщата си, е с махагон стъклопакет. Качествената дървена дограма е най-добрият вариант. Но такова животно няма или струва майка си и баща си. Говори да ти върнат парите. И проучи внимателно какви са рисковете за профила при такава тежест на стъклопакета.  Peace

# 665
  • Майничка
Проблемът с дървената дограма е не толкова цената, а че си иска и редовна поддръжка на материала, за разлика от алуминиевата и ПВЦ. Преди 11г. сложих в една от стаите дървена дограма със стъклопакет от "Явор ИД", офертите за ПВЦ със сходни параметри бяха към 30% надолу.

# 666

След колелото на панаира по посока колелото на Дунав, преди спирката има офис на Теолино, а преди него офис на друга фирма.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 23:21 от Анонимен

# 667
  • Пловдив
Все пак с Теолино успяхме да намерим компромисен вариант. Сега очаквам да произведат и монтират поръчаното.
Ако някой се интересува, мога да дам отзиви след 25 август.  Peace

# 668
PVC дограма от Данин. Нямаме никакъв конденз. Коректни, старателни. Препоръчвам с три ръце!😃

# 669
  • о`майна лунна нощ е
Все пак с Теолино успяхме да намерим компромисен вариант. Сега очаквам да произведат и монтират поръчаното.
Ако някой се интересува, мога да дам отзиви след 25 август.  Peace

По-скоро да е след няколко месеца, когато сте я изпробвали в жега, влага, студ ... Сподели, ще очакваме отзивите. Дано всичко е наред и останете доволни.

# 670
  • Пловдив
PVC дограма от Данин. Нямаме никакъв конденз. Коректни, старателни. Препоръчвам с три ръце!😃

Ние също сме с тях. На две големи къщи - по новата положението е ужас,като съответно сме поръчали не от най ниските цени. Конденз та дрънка. Познати,но решение няма. Ако другата 4та зима пак имаме,може да дупчем,което те предложиха,не знам точно как,не си го представих..спалнята и един шкаф ми прогниха от мухъл за месеци,докато се усетя..такова нещо не бях виждала.

# 671
Не разбирам много от дограма, факт е, че имаме ПВЦ REHAU, много стилен и естествен цвят, което мислех, че е основното предимство, но явно е че и седма година не е имало грам конденз
За това обаче от съществено значение също е изолацията, според мен дори с много по-голямо от дограмата
Разбира се, това е съвсем непрофесионално мнение, което може да е съвсем неадекватно

# 672
Моля да ми препоръчате английски за момиче предучилищна, където да има сериозни учители - един или два пъти седмично за час, където да продължи след това в първи, втори клас.
Англия скул много харесвам, но не знам имат ли такъв тип обучение /ходила е на полудневно/
Тринити скул - ако е моля препоръчайте конткретен учител
Максимум - също моля за име на учител
Британика - не знам какво е нивото в момента
Европа също може стига да има промяна последните 2 години
Берлиц - няма нужда
Знам че има и други школи и нямам против да е в някоя неизвестна, важен ми е учителя и да има подход, за да събуди интерес и желание, а когато е готова ще я поеме избран учител.

# 673
  • Пловдив
Основния проблем при дограмите е, че запечатват изключително добре всички фуги, които ги имаше при старите дървени дограми. Конденза, който се образува е от влагата, която в случая не може да излезе навън, а се образува дори и от нашето дишане. Решението е често проветряване (дори и за малко) и има едни дръжки за прозорците, които имат позиция от 45 градуса (не знам точно как се водят) - при нея прозореца реално е затворен, но има малък луфт (тоест фуга), която позволява обмен на въздуха в стаята.

# 674
Ерин Брокович синът ми ходи от първи клас в максимум и съм страшно доволна
учат много, първи клас пишеха само буквите, но от втори преписване на думи по 20 пъти, граматика, всеки път тестове, за всяка грешка взимат по 25 стотни
но според мен така се учи език  Peace
мога да ти препоръчам  на лични  учителката , която му води , но мисля че не води подготвителни нива
всъщност се запали по английския от детската, където някаква външна фирма ги занимаваше

Общи условия

Активация на акаунт