Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 330
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
За Максимум знам, че много често им напускат учителките, някой има ли наблюдения?

# 676
За Максимум знам, че много често им напускат учителките, някой има ли наблюдения?
не съм чувала такова нещо
познавам 5-6 преподаватели, всички са си там  Laughing
може да има текучество, защото преподавателите им са много млади и да заминават някъде, да се преориентират в други сфери-знам ли Thinking

# 677
За Мексима ли става въпрос? newsm78 Или говорите за друга езикова школа?

# 678
Може да е до късмет, аз имам 2 приятелки, които точно от това недоволстваха, бяха доволни от нивото на преподаване, но учителките напускали и им ги сменяли

# 679
За Мексима ли става въпрос? newsm78 Или говорите за друга езикова школа?

Не, говорим за Максимум, Максима мисля, че е част от Интер Алианс, които имат зали из целия град и не знам защо си ги именуват по различен начин, да не разбереш, че са Интер Алианс...също така са доста зле

# 680
различни преподаватели преподават различни нива при тях
първото ниво се водеше като предучилищно, там водят едни
след това от 2-4 клас други
след това има други
може би това имат предвид

# 681
Ами да, защото аз вече се опарих от Максима и повече няма да повторя. Максима и Алфабет са под шапката на Интер Алианс ( което, всъщност, не знам колко е законно).

# 682
Може да е до късмет, аз имам 2 приятелки, които точно от това недоволстваха, бяха доволни от нивото на преподаване, но учителките напускали и им ги сменяли

Да, точно това имах предвид от горчив опит
Бързаш, тичаш да караш детето, какви ли не гимнастики, единият го закарал, другият го взел и накрая тотално некомпетентна учителка /не говоря за Макаксимум, там не сме били/, неадекватна собственичка /ясно е, че хората не обичат да биват критикувани, но все пак е добре да чуят какво казват клиентите/
За момчето ми намерих учителка, при която ходи 2 пъти седмично и съм възхитена от нея, въпреки че за работа с него се изисква голямо спокойствие и мотивация, но тя работи с деца от 3 клас нагоре. Резултатите му са далеч от блестящи, затова не искам да оценявам опита ми от школите с неговото представяне, все пак съм обективна.
Момичето ми обаче е съвсем различна, тя би се справила чудесно в група, мотивирана е, затова не искам да направя грешка, защото е много интуитивна. Знам че навремето като учехме английски в читалището, не е имало такива лиготии - който ти се падне, но наистина сега е различно.

# 683
Някой може ли да ми помогне с фирма перяща мека мебел с Рейнбоу, от която е доволен? Мерси  bouquet

# 684
  • Пловдив
Търся плоски камъчета от декоративен мрамор ,ще проверя в Homemax , за друго място сещате ли се?

# 685
В Практикер ги продават, малки белички, заоблени. Но и други цветове има, има и размери.

# 686
  • Пловдив
Момичета ,имам въпрос !!!
Дъщеря ми ,която е на 30 год .кара шарка  Sad първо внучката сега и тя .
Но при нея е страшно ,пъпки навсякъде и много я сърбят не е спокойна и е ужас !
Някоя мама  да е минала  през това и изход от него да има ?
Мазила и др. помощни средства .

# 687
Тампонче с оцет намазва пъпките.
Тампонче с ментолов спирт.
Бочко против ухапване.
И ако това не помага  един крем, който е антихистаминов но се маже малко само на пъпката.Ще погледна как се казва и ще пишапа - Фенистил, но с него скромно.

# 688
  • Пловдив
В Практикер ги продават, малки белички, заоблени. Но и други цветове има, има и размери.

Аз търся по-големки поне 6 на 4 см да бъдат и ми трябват около 20 камъчета Simple Smile , ще погледна и там.

# 689
Момичета ,имам въпрос !!!
Дъщеря ми ,която е на 30 год .кара шарка  Sad първо внучката сега и тя .
Но при нея е страшно ,пъпки навсякъде и много я сърбят не е спокойна и е ужас !
Някоя мама  да е минала  през това и изход от него да има ?
Мазила и др. помощни средства .

В аптеките продават спрей против сърбежи. Не знам точно как се казваше, но позната наскоро и тя изкара, и този спрей е спаси. Питай ще ти препоръчат нещо!

Общи условия

Активация на акаунт