Какво ще стане след Brexit? Как мислите, че ще ни се отрази на нас и на ЕС?

• 280 700
  • 3 540
  •   1
Отговори
# 2 505
  • MI
Ако искаш не слизай от колата и яж дамо мазни пържоли, за мен е ОК.

Точно това правя.

Надявам се просто да се заяждаш.  Rolling Eyes

# 2 506
Представям си как изглеждаш щом те е страх от ходенето пеш.  hahaha
сигурно си изглежда съвсем нормално. Просто ходи с кола на работа, за да има енергия да работи.
Аз ако извървя 5 км. пеш до работа и обратно, то на работното си място основно ще си почивам..

Има и други начини за спорт.

Ходенето пеш или с колело на работа го правят хора които "бичат айляк".  Ако имаш дете да вземаш и водиш на училище, работа на друго място и пазаруване на връщане не става нито пеш, нито с колело.

А с градския транспорт е смърт просто. 

# 2 507
Уникални сте. Успяхте да ме разсмеете за 2 минути. Благодаря и успех с ходенето пеш! Полезно е за здравето и не натоварва ставите и сърцето както бягането. Продължавайте с бри(е)ксита!  Grinning

# 2 508
Малко е късно вече Laughing, но сега се сетих, че Джамбазки гостуваше в комбина. Намерих интервюто;  не че казва нещо по-различно от обикновено, но и той говореше по темата за Брекзит-а, та ето ви малко материал, да се върнем към оригиналната тема, че последните страници са.... много не по темата Whistling
https://m.youtube.com/watch?v=RIeRmCBGsLQ

# 2 509
Ако искаш не слизай от колата и яж дамо мазни пържоли, за мен е ОК.

Точно това правя.

Надявам се просто да се заяждаш.  Rolling Eyes

Мецане , днес не ти е ден...братле,  вземи кучето и иди на разходка... newsm76
Знаеш, че съм добронамерена и повече от търпелива!  bouquet
Секса също действа отпускащо в такива моменти. Wink

# 2 510
да, тъмо жена му е на работа ! Той бързо ще разходи ку4ето ... Simple Smile  после ще доразтовари ...

# 2 511
  • MI
Направо да пуснем една тема "Ходите ли пеша, колко и кога"  Joy

# 2 512
Хубава тема би било. Хора, които кибичат в нета си лафят как ходят пеш...

# 2 513
и остава ли ви от толкова много разходки време за ку4ето и секса  Simple Smile

# 2 514
  • MI
Гери, ти не си ли виждала новите платна по тротоарите за чатещи хора?
Скрит текст:

# 2 515
.

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 16:46 от Татко Мецан

# 2 516
Куче нямам, секс не правя и от години никога не ми е ден.

еее... така кажи на каките бре пиле! а той русофили, русофили ... как да те разберат и как да ти помогнат?

# 2 517
  • MI
Мецане, не ти отива на името да се цупиш като госпожица, я се стегни.  Simple Smile Мъж в женски форум си, нормално е да си го отнасяш от време на време.

# 2 518
  • The QC to be!!!
...
Ходенето пеш или с колело на работа го правят хора които "бичат айляк".  Ако имаш дете да вземаш и водиш на училище, работа на друго място и пазаруване на връщане не става нито пеш, нито с колело.

Съвсем не е така. Имах 2 колеги които караха колело 10 и 13км в една посока, всеки ден, 5 дни в седмицата, без значение какво е времето, с прикачено на детето колело за техните. Децата ги водеха на детска градина, която е в съседство с офиса ни. Та може, който иска, може да намери начини.

Тук видях и хора с вериги на колелетата си зимата, ходят на работа всеки ден така - вали, вее, гърми, сняг, град, не им пука.  Rolling Eyes

Куче нямам, секс не правя и от години никога не ми е ден.

еее... така кажи на каките бре пиле! а той русофили, русофили ... как да те разберат и как да ти помогнат?
аха, сега ми се изясниха 1-2 чуденки.

# 2 519
...

Съвсем не е така. Имах 2 колеги които караха колело 10 и 13км в една посока, всеки ден, 5 дни в седмицата, без значение какво е времето, с прикачено на детето колело за техните. Децата ги водеха на детска градина, която е в съседство с офиса ни. Та може, който иска, може да намери начини.

Тук видях и хора с вериги на колелетата си зимата, ходят на работа всеки ден така - вали, вее, гърми, сняг, град, не им пука.  Rolling Eyes

Тия са още по айлЯк. След като имат сили за подобни подвизи, значи имат много, ама много излишна енергия и очевАдно не я впрягат в работа
 Я ела при мен аз да съм ти шеф и ще видим ще можеш ли да въртиш педалите по баира с количка с домочадие отзад... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт