Какво ще стане след Brexit? Как мислите, че ще ни се отрази на нас и на ЕС?

• 280 710
  • 3 540
  •   1
Отговори
# 2 520
  • The QC to be!!!
Чувала съм само за българските шейхове … упс… шефове  Wink  Но нека не съдим другите по себе си.  Peace

# 2 521
Чувала съм само за българските шейхове … упс… шефове  Wink  Но нека не съдим другите по себе си.  Peace
Мне, Бейби..
Просто бачкаш ли яко 10 часа и след това няма да имаш моралните сили да набиваш педалите по баира 10 километра.  Това е  просто природен закон или факт. А ако трябва и да сготвиш вечеря после-забрави, бейби... Mr. Green
Който не е бачкал, той не го знае този всеизвестен факт!
Явно не ти е особено натоварваща работата след като не можеш да схванеш за какво говоря. И не говоря за физическо натоварване. Психическото е още по-страшно и изморително.

# 2 522
  • The QC to be!!!
както и написах, не съди за другите по себе си! Всеки човек е различен. Аз ми се случва често да работя и по над 10 часа, не физически. И след това 30 мин да въртя педалите за да мога да даунлоадна както се казва.  И след това като готвя у нас, искам да няма около мен никой за да може да продължи да ми почива сивото и бялото… Peace Всеки човек се разтоварва по различен начин.

# 2 523
както и написах, не съди за другите по себе си! Всеки човек е различен.
Разбира се. Някои се правят че бачкат.

# 2 524
  • The QC to be!!!
както и написах, не съди за другите по себе си! Всеки човек е различен.
Разбира се. Някои се правят че бачкат.

Е да, има и такива. Но се надявам намека ти да не е за мен. Пак да напиша - не съди за другите по себе си! Хората на различна възраст и с различен опит и капацитет не са сравними.  Peace Няма да си ги мерим, това е излишно. То е като да сравняваш ябълки с портокали.  Wink  Или ако за едни да живеят на село е супер, за други е смърт защото е супер отегчително, и на тях им дай милионни градове, За първите, ако ги пуснеш в милионен град, ще се ошашкат от ужас. Няма нищо лошо нито с едните нито с другите.

# 2 525
  • инфантилно и разглезено хлапе
Говорете си вие, говорете, за съжление нямам и време да ви изчета всичко, което сте изписали. Една от злините за българите в ОК е това, че сега като се приберат в БГ /а предполагам и в други държави от ЕС/ ще обръщат лирата все едно връткат евро. Това ли е цената на отсъствието на децата ни? То аз и не вярвам, че някой ще помисли за българите в ОК, ама направо съм втрещена, че това е цената, която плащат, за да могат да живеят нормално и далеч от близките си. Знам, че в БГ не мога да им подсигуря същия стандарт и спокойствие, но това, което се случва е ........... май не мога да намеря точната дума.  Sad

http://bnb.bg/Statistics/StExternalSector/StExchangeRates/StERFo … ex.htm?toLang=_EN

Курс на британската лира за вчера - 2,29. Какво е паднало? Е, преди Брекзит е била 2,47, на 15 юни. Недейте гледа моментния пик от над 2,50 точно преди резултатите от референдума, то е било щото всички очакваха обратния резултат.

Та какво е паднало - аз не следя курса на паунда редовно, щото не ме интересува, но помня, че когато ходих в Лондон преди 5 години, пак 2,29 беше, и сега пак е толкова.

Като ви чета тук, понеже, както казах, не следя курса, и мислех, че паунда е под 2лв или както пише в цитата - колкото еврото. Сайта на БНБ е на един клик и о, изненада! - 2,29.

Та очевидно нищо особено не става и няма да стане, няма да се гътне нито Великобритания, нито ЕС.
Виж да питаме Маманет колко е курса на рублата и с колко процента са намалели почивките на руснаците в чужбина, е там вече може да се видят катаклизми.

ЕС и Великобритания ще продължат да си живеят и да си здрастват, както казват руснаците. Joy hahaha
Тези, които са си държали парите в британски лири яко се прецакаха. Преди референдума курсът беше около 2,60 лева за паунд, а след брекзита се срина до 2,27 лева. Близо 30 стотинки загуба. На 30 000 паунда това са около 10 хиляди лева загуба за няма и месец. А декември месец паунда беше достигнал 2,8 лева.  
В дългосрочен план аз очаквам британската лира да спадне още и да се изравни с еврото.

Така е, като не си държите парите в рубли. Joy Който си държал парите в рубли в момента реализира печалби от брекзита.

# 2 526
  • Bristol
Тези, които имат възможност да закупят 30к на куп, със сигурност следят внимателно пазара и политическата ситуация Wink
Извън темата, малко след 6.30 сутринта излязох от къщи с колелото, 7.30 съм в офиса. Приключих в 5 следобед, в 6 си бях в къщи, сготвих и вечерях с децата. Сега гледам новините и дращя в бгмамма Wink Няма невъзможни неща, ако имаш желание и мотивация да ги направиш  Peace

В надпреварата за прайм министър останаха две лейдис, Гов безславно отпадна  Mr. Green

# 2 527
Тези, които имат възможност да закупят 30к на куп, със сигурност следят внимателно пазара и политическата ситуация Wink
Извън темата, малко след 6.30 сутринта излязох от къщи с колелото, 7.30 съм в офиса. Приключих в 5 следобед, в 6 си бях в къщи, сготвих и вечерях с децата. Сега гледам новините и дращя в бгмамма Wink Няма невъзможни неща, ако имаш желание и мотивация да ги направиш  Peace

В надпреварата за прайм министър останаха две лейдис, Гов безславно отпадна  Mr. Green
В 5 ч. да приключиш е екстра. Няма проблем да повъртиш педали. И мотивация имаш като ти е лека работата. Чудничко.

# 2 528
  • Bristol
Е, аз ако изкарам повече от 12 часа на ден в работа и път ще ме уволнят и лиценза си ще загубя. Намерила съм лесното Joy  
За пореден път се убеждавам, че колкото по-малко знае човек, толкова по-голямо му е самочувствието и си мисли че всичко знае  ooooh!

# 2 529

За пореден път се убеждавам, че колкото по-малко знае човек, толкова по-голямо му е самочувствието и си мисли че всичко знае  ooooh!
Хм. Интересно. Кое знае малко? Какво значи умора от работа ли?
Как едвам си вдигаш краката като ходиш, натежали като от олово.
 Но за това един чиновник, свеж като прясна краставичка и готов за спортни подвизи след работния си ден, няма как да знае...наистина. Светът така е устроен в момента. Едни бачкат, а други парадират.
 Мецан беше абсолютно прав, че ви захапа на тази тема. Пък и докачливи го раздавате. Вместо да сте доволни, че работата ви не е изморителна.. Laughing

Аз лично съм ги живяла и двете. И леката работа и тежката.  И мога да сравня чудесно..

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 23:50 от weissbier

# 2 530
  • София
Kато сте подхванали темата за умората от работата и 12-часови дежурства се сетих за акушерката от София мед...За нея съм сигурна, че не е ходила пеш за здраве.

# 2 531
  • Bristol
Kато сте подхванали темата за умората от работата и 12-часови дежурства се сетих за акушерката от София мед...За нея съм сигурна, че не е ходила пеш за здраве.
И аз точно това си помислих  Rolling Eyes Това е една от професиите, където си трябват строги регулации на работното време, ако искаш добри резултати.

Те само хората на физическия труд работят, другите седят и си клатят краката Wink доктори, инженери, учители... Всички са мързели. Я, да хванат мистрията и на строежа или метлата и да изчистят софийските улици.

# 2 532

Те само хората на физическия труд работят, другите седят и си клатят краката Wink доктори, инженери, учители... Всички са мързели. Я, да хванат мистрията и на строежа или метлата и да изчистят софийските улици.
Не е така. Умственият труд е най-изморителен. А съчетан и с отговорност е просто убийство. Това е прелюдия към зависимости или ранни инсулти.
 Както казах по-рано-трябва да си леко айляк, за да имаш сили да въртиш педалите в жегата 10 км. по баира до вас след работа. Ако си съсипан от нерви и умора, независимо умствена или физическа, просто ще умреш по пътя.

# 2 533
  • Bristol
Точно за посочения от теб труд физическите упражнения помагат да разтовариш, за да не избие психическата умора в неправилна посока. Препоръчвам ти да пробваш.
Но това няма нищо общо с Brexit  Peace

И да се върна на темата, явно жена ще оправя бъркотията в UK. Новият PM, до колкото разбрах, ще го избират през септември. До тогава се съмнявам да има някакво съществено развитие по темата Brexit.

# 2 534
И да се върна на темата, явно жена ще оправя бъркотията в UK. Новият PM, до колкото разбрах, ще го избират през септември. До тогава се съмнявам да има някакво съществено развитие по темата Brexit.

Противник на Брексита ще вади Великобритания от ЕС- някои хора на всичко са готови за политически пост и тя е един от тях ...

Общи условия

Активация на акаунт