Какво ще стане след Brexit? Как мислите, че ще ни се отрази на нас и на ЕС?

• 280 142
  • 3 540
  •   1
Отговори
# 3 435
  • В планината / На морето
Е, как, нали го отложиха.

Изпуснала съм. За кога го отложиха ?

# 3 436
  • Буркина Фасо
Изпуснала съм. За кога го отложиха ?
никой не знае.  Laughing
https://www.dnevnik.bg/evropa/2019/03/27/3410487_britanskite_dep … a_nad_brekzit_za/

# 3 437
# 3 438
преди малко говориха по телевизията DW , че програмата на ЕС Еразмус за Острова ще отпадне , което оначавало 450 евро, на месец за студент няма да ги получават

# 3 439
  • Разпиляна във въображението
Тези дни имаше репортаж, че програмата ще продължи.

# 3 440
  • Пловдив
След 12.04 май нещата ще са сложни и не е ясно какво ще има и какво не.

# 3 441
  • Русе
Предлагам да връчат на целокупния британски народ наградата Дарвин (за най-глупаво самоубийство).

# 3 442
тя е на ЕС тази програма и за Британия няма да да има пари за студентите от ЕС

# 3 443
Тези дни слушах Джерими Корбин, който каза "ние заслужаваме нещо повече" Леле какво самочувствие, каква наглост. Драги вие имате много прост избор - приемате или не приемате сделката. Щом не сте се преборили за нещо по-добро 3 години, значи това заслужавате.

# 3 444
  • Разпиляна във въображението
тя е на ЕС тази програма и за Британия няма да да има пари за студентите от ЕС

Нали за Еразъм става въпрос?

Според новите извънредни правила студенти от ЕС и Великобритания, които в момента посещават чужд университет по програмата за образователен обмен "Еразъм", ще могат да довършат обучението си след Брекзит, заявяват държавите членки.

# 3 445
Позицията на Туск относно предложението му да се отложи Брекзит до 30 март 2020, а не до 30 юни 2019, както поиска днес Тереза Мей:
"It seems to be a good scenario for both sides, as it gives the UK all the necessary flexibility, while avoiding the need to meet every few weeks to further discuss Brexit extensions."

LaughingLaughingLaughing
Това ще да е комедията на хилядолетието, сигурна съм, че се готви филм по Брекзит.

# 3 446
  • Русе
Коментарите са, че Туск предлага на Мей годишен абонамент за брекзит. Ако някога поискат все пак да напуснат, ок. Ама да не ги събира на всеки 2 седмици, да обещава брекзит и после да иска ново отлагане.

# 3 447
# 3 448
Абе направо до 2030. До гуша ми дойде от тези англичани. Защо просто не ги изхвърлят?
Ако останат в ЕС англичаниет никога няма да се отърват от имперския комплекс, колко са уникални и винаги ще искат другите да се съобразяват с тях.

# 3 449
  • Bristol
Защо просто не ги изхвърлят?
Ами той Фараж миналия месец официално ги помоли в Европейския парламент да не удължават срока, но нещо европейските лидери не бяха съгласни с него 😜

Общи условия

Активация на акаунт