Тест за овулация - въпроси / тема 4 /

• 57 343
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, моля за помощта ви!
Продължителност на цикъла 31 - 34 дни, рядко 27 /когато овулира десен яйчник - 31, когато овулира ляв - 34/. Този месец е наред левият яйчник, от време на време усещам леки "боцкания" в него. Днес ми е 15-ти ден от МЦ. Правя тестове за овулация от 12-ти ден. На 12 и 13-ти ден тестът беше отрицателен. На 14 ден втората черта беше по-тъмна от предходните дни и по мое мнение почти същата като контролната. Прецених, че в следващите 1-2-3 дни тестът вече ще е категорично положителен, но преди малко си направих един и днешната тестова черта е бледа като тези от първите тестове... Цервикалната ми слуз се появи от 2 дни, но е много оскъдна. Имам следните питания:
1. Възможно ли е тестът от вчера да е бил положителен, но ЛХ да е достигнал пика си след часа за правене на теста /17 часа/ и затова да не съм го "хванала" с тъмна черта?;
2. Възможно ли е все още просто да съм нямала положителен тест, въпреки по-ярката черта вчера?;
3. Да продължавам ли с тестовете?
Прилагам снимки, за да се ориентирате по-добре:

Този от 14-ти ден по-тъмен ли ви се струва от предходните два?

Ето го и този от днес:

# 121
Уфф, и аз имах същия проблем с тестовете и накрая ми писна от тях. Пиши коя марка ползваш, така по лесно ще те ориентират момичетата които ползват същата. Че то от марка до марка и чертите са различни. newsm78
    Иначе според мене днескашния е отрицателен, а вчерашния сякаш може и да се приеме за положителен. Направи и утре за по-сигурно и ако избледнява, значи пика е отминал. Следващия път ако имаш резултат като вчерашния , след няколко часа е хубаво да се повтори теста, евентуално за да се хване пика. Когато веднъж се хване хубава наситена черта, в последствие е добре тестовете да се правят по същото време/час.
     Нека и по-запознатите момичета също да си кажат мнението.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 18:47 от geizer

# 122
Всеки мой опит с тестовете е неуспешен, не мога да ги разчитам... Марката е "Клиър Овю", кутийката е с картинка на жена.

# 123
Момичета, дайте съвет кои марки дават по-хубави чертички
 Simple Smile

# 124
Аз поръчам от и-бей и съм много доволна, винаги ми дават много наситени черти при положителен тест, и са много евтини Simple Smile нещо от сорта на 20 бр. за 5 лева бяха. Но трябва да се чака доставка, което е минус Sad

# 125
  • София
Когато не засичате О. с тестове за О., или имате няколко поредни или през няколко дни полож. тестове, това показва проблем с МЦ и О. - т.е. не винаги  проблема е в тестовете за О.
За да сте сигурни, дали има О. и дали всичко е наред с МЦ, заедно с тестовете за О. мерете и БТ.
По-важна е графиката на БТ, а тестовете за О. само помагат за по-точно определяне на О. и ви показват кога да я очакване / защото по БТ, това се разбира след като О. е минала/.

# 126
Geizer, благодаря ти за мнението! Денис, последните 3 месеца бях на ФМ. Имаше нормална ову.и през 3-те. За какъв друг проблем може да са показателни тестовете за ову.? Възможно ли е ову.да предстои, въпреки резултата от теста с по-тъмната черта?

# 127
Geizer, благодаря ти за мнението! Денис, последните 3 месеца бях на ФМ. Имаше нормална ову.и през 3-те. За какъв друг проблем може да са показателни тестовете за ову.? Възможно ли е ову.да предстои, въпреки резултата от теста с по-тъмната черта?

Възможно е мила. Ако цикълът ти продължи наистина 34 дена, то овулацията трябва да се пада някъде между 18ти-22ри ден. В противен случай ако настъпи ову по-рано , то и менструацията ще дойде по-рано. Започни да мериш БТ за да се ориентираш по добре.

Ако някое момиче е хванало цаката на тази марка тестове, нека да качи снимка на един положителен да го видим как изглежда.

# 128
Geizer, и аз мислех, че ще е към 20-ти ден, затова се обърках от по-тъмната чертичка, последвана от по-светла... А коя марка тестове показват най-добри черти?

# 129
Здрвейте ,момичета на мин седмица на 30.08 бях на док и тя ми каза че имам фоликул 7 мм и каза че сега са дните за бебеправене и да си взема тестове за ову купих си и излезе положителен 2,3,4 правихме опити но по календар утре трябва да ми дойде та въпроса ми е кога да чакам лелката Simple Smile

# 130
На коя дата тестът е бил положителен?

# 131
На 2.09 беше положителен

# 132
Тогава ову.е била на 3-ти или 4-ти. Очаквай цикъл м/у 15-ти - 18-ти.

# 133
Geizer, и аз мислех, че ще е към 20-ти ден, затова се обърках от по-тъмната чертичка, последвана от по-светла... А коя марка тестове показват най-добри черти?

Доколкото знам някои момичета си поръчват от амазон и са доволни.  Ама трябва тях да попиташ да те насочат. Аз лично съм ползвала съвсем за кратко и май бяха същите като твоите, и за съжаление не мога да ти помогна.

# 134
Момичета, някоя да е ползвала тези тестове:
http://www.olx.bg/ad/testove-za-ovulatsiya-i-bremennost-chuvstvi … I.html#618ca0b44b
Добри ли са? Чертичките ясни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт