9 ФЕГ - 2

• 82 759
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Споделям опита и от моите хъшове.

Дъщеря ми тази година завършва 8 клас. Влезе във френската с огромно желание (само това искаше), учи си без проблем, продължи и с английския си на курс за ниво С1, следващите две години ще пропусне курсове, ще си го упражнява сама - все пак са заляти от английски език отвсякъде. В 11 клас ще се яви на изпит за сертификат. Но тя си е организирана и си учи.
Виж, брат й е друга бира, но и той така постъпи - първи език немски в СМГ, започна го от 0 и успоредно в 8 клас продължи с ниво С1 английски, като в 9 и 10 клас просто си го ползваше без курсове. Не искаше английска гимназия точно за да не си губи времето. Не че с немския е ОК де - хвана го мързела, но пък все му е останало нещо. В момента е 11 клас и сега се яви на IELTS за сертификат.
Обаче всичко си е до дете.

# 211
  • България-София
Благодаря ви за мненията. Човекът се е запънал, че иска там и декларира готовност да положи всички усилия. Езици му се отдават много, единственият проблем е мързелът...Но има ли конкуренция - включва турбото.  Grinning Няма да се опитвам да променям мнението му, затова утре с бодра крачка тръгваме към гимназията да се запишем. Надявам се да попадне в клас с амбициозни деца, за да не реши, че е намерил лесното след СМГ.

# 212
  • София
unik,  нашите момчета ще бъдат в един клас.  Simple Smile
Моят син също не е учил нито един от двата езика, но вярвам, че ще се справи. Не нито първият, нито последният. И се надявам успоредно с тях да продължи да развива и английския, който учи от първи клас.

Разбрах, че децата с втори език немски ще бъдат в "Ж" паралелка.
Имате ли предположения кой учител по френски би могъл да ги поеме наесен? Днес не ми отговориха на този въпрос.

# 213
  • София
Учителите по френски ще са ясни в началото на септември Simple Smile

# 214
  • България-София
Скрит текст:
unik,  нашите момчета ще бъдат в един клас.  Simple Smile
Моят син също не е учил нито един от двата езика, но вярвам, че ще се справи. Не нито първият, нито последният. И се надявам успоредно с тях да продължи да развива и английския, който учи от първи клас.

Разбрах, че децата с втори език немски ще бъдат в "Ж" паралелка.
Имате ли предположения кой учител по френски би могъл да ги поеме на есен? Днес не ми отговориха на този въпрос.
Супер!  Вие записахте ли се? Доколкото разбрах зайците се намират преди първия учебен ден. Дали са успяли да си направят фейсбук страница, както досега? Моят даже е нетърпелив да се запише. Утре ме е информирал, че след тренировката да си разчистя деня  Laughing Дано не му подрежат крилата със зор и незаинтересовани преподаватели, че наистина ме изуми с желанието и интереса, който прояви чак на финала на кандидат гимназиалната кампания...

# 215
  • София
В петък ще го записваме - не е в София в момента.
Имат ФБ група - да. Днес я показах на моя син - вече членува в нея.  Simple Smile

# 216
  • България-София
В петък ще го записваме - не е в София в момента.
Имат ФБ група - да. Днес я показах на моя син - вече членува в нея.  Simple Smile
Записан във ФЕГ и приет в групата на фейсбук. За съжаление тази година няма да имат "заешки" лагер, МОН не им разрешавал... много жалко...

# 217
Аз съм приета в 8 Д и си търся съучениците😄

# 218
Здравейте,
синът ми е записан във френската, 8Б, но не знаем как да се свържем с фейсбук групата.
Моля за помощ Vivi или Unik как да се присеъдини към тази група, изпрати покана онзи ден, но може би нещо сме объркали.
Много благодаря предварително.

# 219
  • София
SIA B, няма нищо по-различно от присъединяването в коя да е друга затворена група.
Това е тя:
Кликвате върху "Присъединяване към групата" и чакате администраторът да ви приеме.

# 220
Vivi, много благодаря, че веднага ми отговорихте.
Ние точно така направихме, но вече два дни нямаме приемане или отговор и реших, че нещо бъркаме.
Значи чакаме.

# 221
  • България-София
SIA B, тази сряда (05.06.2017) доколкото разбрах имат среща зайците в 18:00 ч. пред гимназията.

# 222
Много благодаря, че веднага се отзовахте. Детето малко се сдуха, че не са го приели като другите.
Веднага ще пиша при развитие.
Пак ви благодаря за информацията

# 223
  • България-София
Много благодаря, че веднага се отзовахте. Детето малко се сдуха, че не са го приели като другите.
Веднага ще пиша при развитие.
Пак ви благодаря за информацията

Да не се сдухва младежът. Моят го прие момиче от по-горен клас, на приятели дете. Да си напише в профила, че ще учи във ФЕГ, за да го "разпознаят" Simple Smile

# 224
  • гр.София
Здравейте, да се включа и аз. Синът ми е приет също във 9 ФЕГ в осми Д. Дори благодарение на вас се включи във фейсбук групата, веднага го присъединиха, но той си беше написал на профила че ще учи там, дори си постна на стената, че търси съученици. Сигурно ли е че няма да има заешки лагер, при записването попитах и ми казаха да следим сайта и че там ще излезе съобщение.
Друго което проучих е че ще учат първия срок втора смяна с 12 клас, това ми се струва разумно защото големите са вече улегнали и няма да се занимават със зайците.   

Общи условия

Активация на акаунт