9 ФЕГ - 2

• 83 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ох, моя като е вързан с двата крака, не знам как ще се оправи с хорото😢, виж със спортовете няма проблем. И баскет играе и волейбол, и футбол. Тениски ще му накупя, те и без това ще му трябват за смяна след физическо.
Аз ще ходя да го записвам към обяд. Ако има някой в района нека ми пише. Ще пием кафе. Имам време..

# 616
Официално се присъединяваме Simple Smile
Момиче с втори език испански.

От вчера ми напира да попитам за преподавателите по физическо Simple Smile няколко пъти бяха споменати в темата. Знаете ли дали в училището има отбори по някакъв спорт...Simple Smile
Девойката е много щастлива!!!!
Видя ли?
Хайде, добре дошли на всички.

# 617
Ако някое от децата вече участва във фейсбук група на приети деца във ФЕГ, може ли линк Blush

# 618
Ако някое от децата вече участва във фейсбук група на приети деца във ФЕГ, може ли линк Blush
Тъкмо влизах, за да помоля същото Simple Smile

# 619
  • София
Аз намерих тази:
https://www.facebook.com/groups/1436026270007173/
Новите зайци, ще правят нова група или, ще влизат в тази? Rolling Eyes

# 620
до колкото знам имат чат, не група

моята девойка и на сънчо са записани вече Simple Smile

запознахме се и с Игрива слива Simple Smile

# 621
  • София
Рано-рано сутринта я записах.
Яд ме е, че не се запознахме лично, но ще се поправим.

# 622
И ние се записахме! Simple Smile Посрещнаха ни усмихнати и приветливи госпожи. Девойката не успя да реши кой от двата варианта ФУЧ да избере - хор или изобразително изкуство. Любезно ни обясниха, че само ФУЧ по френски са абсолютно задължителни, а хор или рисуване може да и избере и след началото на учебната година, когато ще има възможност да посети занятията и да реши.

# 623
Имат си вече чат децата френски с испански. Ако някой иска да бъде добавен да намери профила на дъщеря ми във фейса Мила Илиева и да пише (дълга кестенява коса с бяла блуза на снимката) и тя ще го добави.

# 624
Хайде и аз тук ☺
За малко се разминахме с НПМГ Мат НЕ,  и сега продължаваме с фег с НЕ
Да разбирам, ФУЧ е хор или живопис? Или хорО ? 😀
След два часа някъде ще сме в гимназията и ще разберем явно.
Нямах време да прочета цялата тема, ще ме извините , за заешкия лагер къде да събираме инфо?

# 625
  • София
Gavarit mama ФУЧ има по Хор и по Живопис и графика.
Хорото, доколкото разбрах върви в часовете по физическо Simple Smile

# 626
Ходих на линка за страницата на организаторите на заешкия лагер, но никъде не видях : от кога е? Дата?

# 627
Gavarit mama ФУЧ има по Хор и по Живопис и графика.
Хорото, доколкото разбрах върви в часовете по физическо Simple Smile

Ясно , ясно. Още отсега виждам как си върти очите щерка ми при тия опции за ФУЧ..

# 628
Ходих на линка за страницата на организаторите на заешкия лагер, но никъде не видях : от кога е? Дата?

От 26.08 - 5 нощувки

# 629
И ние се записахме днес, 8ж 😀
Хайде и аз тук ☺
За малко се разминахме с НПМГ Мат НЕ,  и сега продължаваме с фег с НЕ
Да разбирам, ФУЧ е хор или живопис? Или хорО ? 😀
След два часа някъде ще сме в гимназията и ще разберем явно.
Нямах време да прочета цялата тема, ще ме извините , за заешкия лагер къде да събираме инфо?

Общи условия

Активация на акаунт