9 ФЕГ - 2

• 83 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Учила е ФЕ, но съм сигурна, че нивото на всички бързо ще се изравни.
Аз затова дърпах към пералните, но ...
Предстои да видим какви щети е нанесла седмокласната епопея върху знанията й по езика. Rolling Eyes

# 646
Добро ви утро! Ради беше писала, че испанския са се събрали в чат. Немския имат ли вече организация?

# 647
Не се тревожете, дори дошлите от 20 ОУ след 7 години френски най-късно до декември вече са настигнати от неучилите досега. Бих посъветвала момчетата, които пишат нечетливо, да си оправят почерка, че нов език с "гарги" трудно се учи. Те са като първолаци с него, а има ударения...Blush
.

# 648
  • Sofia
Добро ви утро! Ради беше писала, че испанския са се събрали в чат. Немския имат ли вече организация?

Мисля че групата е за всички бъдещи осмокласници, но не е много активна Simple Smile

# 649
  • София
Много стегната организация имаше в училището и всички бяха много приветливи. Само това с въвеждането на униформата малко ме подразни. Как пък всичко ново ще е все за набор 2005.

Магазинът за униформите е на ул.Ст.Стамболов
Скрит текст:

# 650
Спунк, униформи ли? Ежедневно? Дай повече информация, каквото знаеш. На нас нищо не ни казаха. Дъщеря ми е съкрушена, след 7 години с униформа, мислеше, че е затворила тази страница.

# 651
  • София
Това за униформите сериозно ли е?

# 652
  • София
Е нали съм ви ги снимала, как да не е сериозно? Вижте в скрития текст.

# 653
  • София
Само тениски ли?

# 654
Стига дееее. И момчетата ли ще са така шармантни?

# 655
  • София
Joy
Ох, бе! Laughing

# 656
  • София
Стига дееее. И момчетата ли ще са така шармантни?
На момчетата с ПСЖ:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 657
  • София
 Stuck Out Tongue Winking Eye
Снимах тениската на Женския пазар преди известно време. Исках да купя за майтап, но циганката ми поиска неразумна сума, та си останах само със снимката.

# 658
  • София
Stuck Out Tongue Winking Eye
Снимах тениската на Женския пазар преди известно време. Исках да купя за майтап, но циганката ми поиска неразумна сума, та си останах само със снимката.
Не беше зле. Почти се вързах, макар че се учудих как не се изкоментира досега.Blush

# 659
Спунк, девойката още потреперва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт