СЕДМИцата преди първо КЛАСиране - 10 - Успех!/20.06 - 26.06.2016 г./

• 78 227
  • 599
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Това го коментирахме по-рано днес. Няма да е чудо невиждано резултатите да изпреварят пресконференцията. Но едва ли ще ги пуснат три дни по-рано.

# 482
Всъщност модераторите би трябвало да виждат и IP-тата и едно мачване може да даде инфо коя от нас е прегряла от рефрешване Simple Smile

Залагам на някой от тези варианти - или някоя от нас с нов ник за случая, или някоя девойка, която тества мама.

Вие на какво залагате?

# 483
  • Някъде там
Всъщност модераторите би трябвало да виждат и IP-тата и едно мачване може да даде инфо коя от нас е прегряла от рефрешване Simple Smile

Залагам на някой от тези варианти - или някоя от нас с нов ник за случая, или някоя девойка, която тества мама.

Вие на какво залагате?
На татко на който му е дошло до гуша,жена му да е превзела компютъра, за да не изпусне момента. Laughing Laughing Laughing Laughing

# 484
  • I want it all and I want it now.
На някои  , който няма личен живот в петък вечер , а се занимава с нас.

# 485

Вие на какво залагате?
На татко на който му е дошло до гуша,жена му да е превзела компютъра, за да не изпусне момента. Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Или детето на някоя мама е решило и то да се включи във веселбата.  hahaha

# 486
Аз се сещам за една причина поради която няма да ги пуснат днес. Ако тази година резултатите бъдат оповестени три дни по-рано, догодина родителите ще започнат да настояват да ги пуснат в деня, следващ последния ден от подаването на заявления.  Grinning

# 487
Ама аз не съм казала, чв съм майка. Наистина съм на 14 и съм седми клас но просто исках да ви помогна. И не мисля че майка ми има регистрациия тук!

# 488
  • Някъде там
Ама аз не съм казала, чв съм майка. Наистина съм на 14 и съм седми клас но просто исках да ви помогна. И не мисля че майка ми има регистрациия тук!
Мхм ясно. Добре,да приемем че ти си 7 клас и искаш да ни помогнеш.Имам 2 въпроса. Би ли казала ти къде си приета? И може ли да ми дадеш егн и входящ номер за да проверя лично? Grinning Grinning Grinning Grinning

# 489
Как ще ви дам егн. Това са лични данни!!

# 490
  • Някъде там
  Grinning
Ти къде си приета?

# 491
  • София

Момиченце, кой  тийн не знае да направи един скрийншот и да изтрие името си? Няма да има лични данни Mr. Green Виж, злобните женички тук със сигурност знаят как.

# 492

Момиченце, кой  тийн не знае да направи един скрийншот и да изтрие името си? Няма да има лични данни Mr. Green Виж, злобните женички тук със сигурност знаят как.
Не е проблем да се направи и такъв, че е приет/а/о някъде.

# 493
  • София
Да, така е, Дидева... развали купона,ех, чаках да направи девойката точно такъв. hahaha

# 494
  • София
Не и се вързвайте. Сигурна съм, че не знае. Ако е толкова истина досега да е сложила линк, а не да пише, че видяла.

Общи условия

Активация на акаунт