Електронни четци - XVIII

• 79 957
  • 813
  •   1
Отговори
# 165
Не, базовият модел няма подветка. Това е и основната им разлика с пекпъруайт.
Опцията е light

# 166
  • Златна Добруджа
Здравейте, пред дилема съм дали да не подменя моят Kindle Paperwhite, на който му изгоряха няколко пиксела на екрана. Не ми пречи да чета, но ме дразни че стана така и погледът ми е все там. Сега се чудя между новият Kindle Paperwhite и Kindle Voyage. В момента в немския амазон и двата модела са с някакво намаление. Видях какви са разликите им, но не знам дали Voyage си струва по-високата цена? Моля за мнение  bouquet

# 167
  • София
Не, базовият модел няма подветка. Това е и основната им разлика с пекпъруайт.
Опцията е light
https://www.amazon.de/Kindle-eReader-Touchscreen-Spiegeleffekte- … ob_title_def#tech - този има ли подсветка - не виждам такава опция light.  И това ли е базов модел?
При всички случай ще поръчам от Амазон, защото тук цените ми се струват двойни, затова се опитвам да намеря нещо намалено, не държа да е последен модел и писък на техниката.
Благодаря за отделеното време.

# 168
Базовият Kindle е без подсветка - най-евтиния.
Kindle Paperwite, Voyage и Oasis са с подсветка

# 169
Не, dioni, това е базовият модел.

# 170
  • София
Благодаря, значи ли че всички пейпър уайт са с подсветка? И какво мислите за тези в сектор - използвани ... някой купува ли е?

# 171
Да, всички пекпъруайт са с подсветка.

# 172
  • Стара Загора
Аз съм купувала използван от амазон,нямаше забележки. В запечатана кутия си беше, ползваше се докато не му счупиха екрана.   

# 173
Понеже в момента има намаления на различните модели Киндъл в немския амазон и се чудя да си сменя моя... някой да има спомени/наблюдения дали правят някакви по-големи намаления по Коледа/черен петък? Не ми е особено спешно и бих изчакала няколко месеца.
Благодаря предварително на отзовалите се с информация.

# 174
Понеже в момента има намаления на различните модели Киндъл в немския амазон и се чудя да си сменя моя... някой да има спомени/наблюдения дали правят някакви по-големи намаления по Коледа/черен петък? Не ми е особено спешно и бих изчакала няколко месеца.

доставят ли до БГ, не ми приема адреса?

# 175
Може да ползваш превозвач, като Габко.

# 176

доставят ли до БГ, не ми приема адреса?

Не, мисля, че е само до Германия. Аз мислех с превозвач да си го поръчвам - Габко. Поръчвала съм през тях от Англия и съм доволна. Излиза ми 3-4 лв до офиса им, а той ми е близо.

# 177
  • София
Някои може да се поръчат директно (без реклами моделите например) до България, някои не, пише си  конкретно още докато избираш какъв киндъл искаш.
За които нямат директна доставка вече са писали - с превозвач.

Cassy - това са обичайните намаления, сега покрай прайм деня имаше малко по-големи и преди да пуснат обновените модели, иначе обикновенно е това, може би покрай черния петък и да е имало с 10-тина евро по-ниски цени.

# 178
  • София
Cassy - това са обичайните намаления, сега покрай прайм деня имаше малко по-големи и преди да пуснат обновените модели, иначе обикновенно е това, може би покрай черния петък и да е имало с 10-тина евро по-ниски цени.
В средата на март си взех пейпъруайт за 80 Е. Нямам никакъв спомен каква точно беше промоцията, а и предишния си ми вършеше работа, но намалението ме изкуши.

# 179
Благодаря ви Simple Smile Ще се помисля още ден-два.

Общи условия

Активация на акаунт