Електронни четци - XVIII

• 80 803
  • 813
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Бутоните на вояжа не са точно същите като на 5-цата. Сензорни са или там както се наричат, на мен са ми удобни, но и с тъча лесно свикнах.

Да, аз прочетох, че са сензорни, но ги има.
А иначе Пейпъруайта е само тъч и се чудя дали ще ми е удобно.

# 346
Неудобното на пейпъруайта е, че понякога прелистваш без да искаш
иначе прелистването пак си е с докосване на екрана, все едно е копче

# 347
  • София

Мдааа, това е гадно.

Има ли някой с Воядж, който да го е ползвал по-дълго време и да сподели мнение?

# 348
  • София
Има назад по темите  притежатели на воядж, ако не се включи никой от тях сега, може да пуснеш едно търсене.
Иначе аз си предпочитам копчетата пред тъча. Тъча... не че не е удобно, ама  се омазва повече екрана.

# 349
  • София

Мдааа, това е гадно.

Има ли някой с Воядж, който да го е ползвал по-дълго време и да сподели мнение?
Аз имам Voyage и е изключително удобен - почти винаги прелиствам само с бутоните, тъча го ползвам за другите функции. Държа с една ръка и прелиствам, което е много удобно - ако четеш, докато пътуваш например. Сензорът може и да се изключи и така се прелиства само като на Пейпъруайт. Освен това може да се регулира силата на натиска, ако те е страх, че може да се прелисти, докато държиш. Преди това имах Сони и не мога да направя съпоставка с други киндъли.

# 350
  • София
Дев, благодаря ти! bouquet

Аз определено не искам да ползвам само тъч. Искам си бутоните. Затова по-скоро се насочих към Воядж, отколкото към Пейпъра.

# 351
  • София
Дев, благодаря ти! bouquet

Аз определено не искам да ползвам само тъч. Искам си бутоните. Затова по-скоро се насочих към Воядж, отколкото към Пейпъра.

За нищо - надявам се да съм ти била полезна. Simple Smile

# 352
  • Стара Загора
Аз го ползвам от почти 2 години. Удобен ми е много,  сега го взех с 30Е намаление, че моят го счупиха август. Често взеха да пускат амазонци промоции и изчаках. Кофти ми беше месец и половина без четец, но си струва намалението.

# 353
Аз сигурно се повтарям, но може ли да ми кажете кои модели са с подсветка и кой от тях е по-евтин?
Ако може линк към Амазон на такъв  Praynig
Под 200 лв. ще мога ли да намеря? В ОЛХ срещам по-евтини с някаква точица, кяото не свети, дали би било голям проблем или да не рискувам?

# 354
  • София
https://www.amazon.co.uk/dp/B00QJDO0QC/ref=nav_shopall_k_km това е най-евтиния киндъл с подсветка. В немския амазон го намаляват сравнително често на 99,99Е, така че може да почакаш, ако не ти е спешна покупка. (въпреки че ако не се лъжа точно миналата седмица бяха намалени).

# 355
  • Вестерос
В емаг имадоста от някаква друга марка покет нещо си. Някой вземал ли си е от там и около 160-180,200лв много ли са за тази марка?

# 356
  • София
Нямаш ли някой  магазин за електвоника наблизо да отидеш да видиш някой друг четец на живо, да го поразцъкаш малко. После ако някой ти хареса може да погледаш сравнително клипчета между него и други в интернет. Така малко по-ясна представа може да придобиеш, като поне един си видяла и държала в ръцете си.
Иначе в общи линии Киндъл, Кобо, Покетбук, Нуук май са основните у нас продавани.

Тези евтините покетбукове,  ако търсиш с подсветка вероятно няма да ти вършат работа, ако ще е без подсветка, бих предпочела базовия киндъл, който ще е и по-евтин.

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 15:14 от Angel_Dust

# 357
  • Вестерос
а кой е базовия Киндъл? Във Варна някой знае ли къде мога да отида за гледам на живо?

# 358
  • София
Този без подсветка
https://www.amazon.de/dp/B0186FESVC/ref=nav_shopall_k_keanab
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0186FESVC/ref=fs_eanab

Във Варна все трябва да има технополис, техномаркет, нещо...  всички модели, на всички марки няма да има, но поне 2 фирми с по някой друг модел, да видиш поне скорост, екран, меню, подсветка...

# 359
  • Вестерос
Meрси, хич не съм наясно кое как е за четците, сигурно в магазините са по-скъпи

Ехее 70 евро само, но няма доставка  Cry

Общи условия

Активация на акаунт