Електронни четци - XVIII

• 80 790
  • 813
  •   1
Отговори
# 375
Tiffany Aching, миналата година взех базовия Киндел от Емаг на Чения петък за 90 лв. Съветвам те да обърнеш внимание тази година на намаленията, има ги и в Техниполис, и в Техномаркет, а и в други магазини. Тази година Черния петък би трябвало да е на 25.11.

# 376
Я, това си е идея Simple Smile Честно казано, винаги съм си мислела, че този Черен петък е само за заблуда и не намаляват реално почти нищо  newsm78
За подсветката и на мен ще ми трябва рядко, и все пак вечер като чета на лампа, ми е тъмно  Rolling Eyes Сега и детето се нави за четец, а тя пък чете предимно вечер като си легне, а брат й винаги мрънка, че иска да гасят лампата, та и за нея подсветка ще е идеална, но два четец нови няма да можем да купим. Ще трябва да търся нещо в ОЛХ  : Thinking

# 377
  • София
Момичета, подсветката си е благинка, спор няма. Обаче ако така или иначе имате навик да четете на нощна лампа и това не пречи нито на вас, нито на тези около вас, тя не е толкова необходима. И наистина, ако имате възможност, разгледайте устройствата в реален магазин  Peace.
И аз миналата година купих четец от черния петък в Емаг. В сайта им видях, че модела, който съм харесала се предлага от тази фирма, от която така или иначе мислех да купувам, но цената беше по-изгодна.

# 378
Сега ми изникна нов въпрос - разглеждах един четец NOOK simple tuch и пишеше в обяснението, че има wifi, но за съжаление няма браузър - това означава ли, че няма да мога да си свалям книги директно на него? Не искам да свалям на компютър и после да прехвърлям, а да си ги избирам направо от четеца. Прекалено ли искам  Embarassed

# 379
  • София
Не е прекалено, но имай предвид, че и другите четци, които имат браузъри, обикновено са някакви експериментални.
Браузърът на четеца далеч не е като този на таблет или компютър (дори и на телефон). Аз имам, но все пак предпочитам да сваля и прехвърля, отколкото да ровя през четеца, просто е по-тегаво, но пък е факт, че ако си си забравила кабеляците, но имаш достъп до нет, това е идеален вариант.

# 380
А какъв е смисъла тогава да има WiFi,  а да няма браузър  newsm78 За какво служи?

# 381
А какъв е смисъла тогава да има WiFi,  а да няма браузър  newsm78 За какво служи?

Аз си пращам книгите на киндълския мейл, който не отваряш на самия киндъл, а книгата директно се изтегля на четеца.

# 382
  • София
Искам да попитам Киндълите без зарядно ли идват ? Защото Амазон ми предлага допълнително такова срещу 20 Евро, което е безумно. В Алиекспрес също гледам такова за Киндъл за около 2 долара. Проблем ли е да използвам такова или пък от телефона или таблета?
Смисълът е да си купуваш книгите на производителя.

# 383
Искам да попитам Киндълите без зарядно ли идват ? Защото Амазон ми предлага допълнително такова срещу 20 Евро, което е безумно. В Алиекспрес също гледам такова за Киндъл за около 2 долара. Проблем ли е да използвам такова или пък от телефона или таблета?

Само с кабел за зареждане от компютър са
можеш да ползваш зарядно от телефон, таблет или ибей за  1 долар

# 384
Аз съм разбрала, че щом има WiFi можеш да си качваш книги директно от четеца  Embarassed Ей, добре че има кого да пита човек  Mr. Green

# 385

Аз си пращам книгите на киндълския мейл, който не отваряш на самия киндъл, а книгата директно се изтегля на четеца.
Това за мейла не го разбрах  newsm78 .Киндълския мейл е този с който си регистрирана в амазон ли?Защото моят е абв поща ,с нея правих регистрацията.Искаш да кажеш ,че пращам книгата на абв пощата,включвам интернета на четеца и после какво...... влизам през браузъра на киндъла в абв пощата и свалям???? Дали ще стане  newsm78

# 386

Това за мейла не го разбрах  newsm78 .Киндълския мейл е този с който си регистрирана в амазон ли?Защото моят е абв поща ,с нея правих регистрацията.Искаш да кажеш ,че пращам книгата на абв пощата,включвам интернета на четеца и после какво...... влизам през браузъра на киндъла в абв пощата и свалям???? Дали ще стане  newsm78

Като си регистрираш киндъла се създава поща, напр. ala_bala@kindle.com. Пращаш от друг мейл на  ala_bala@kindle.com файла, който искаш да четеш и при включен wi-fi на самия киндъл, файлът директно се зарежда в самия киндъл. Няма нужда да отваряш браузери и т.н.

# 387
Голям зор, докато разбера какво трябва да пише в описанието, за да знам, че има подсветка. Сега ще ме светнете ли какво трябва да пише, за да има браузър  Mr. Green
И ако четеца, не е Киндъл, а има wi-fi, пак ли така се ползва това wi-fi, само че в друга поща?

# 388
  • Вестерос
Tiffany Aching, миналата година взех базовия Киндел от Емаг на Чения петък за 90 лв. Съветвам те да обърнеш внимание тази година на намаленията, има ги и в Техниполис, и в Техномаркет, а и в други магазини. Тази година Черния петък би трябвало да е на 25.11.

Мерси  bouquet

# 389
  • София
Гледайте по-скоро резолюцията, а не само подсветката...а последната е с различно качество сред марките и моделите.
На мен 212ppi са ми малко. 300 вече е екстра, но имам набито око Peace

Общи условия

Активация на акаунт