Електронни четци - XVIII

• 79 896
  • 813
  •   1
Отговори
# 720
А аз да попитам ползващите Mailbooks - копията на книгите там имат ли разлика с тези в Читанка? В смисъл - ако си заявя книга там, същото ли ще получа като да си я сваля от Читанка и после да конвертирам в mobi формат?
В мейлбукс, в повечето случаи, се качват няколко форма от дадена книга. Искай си книгата направо във формат моби и ще си спестиш едно конвертиране:)
Благодаря за отговорите! Днес я поразгледах програмката и дори ми изпратиха 3-4 книги в рамките на половин час след заявката. Много ми хареса, има съвсем нови заглавия.

Ich_Will, полезно инфо даваш, мерси! Наистина, аз ползвам опцията с амазонски книги и никога не би ми хрумнало, че може да има разлика.

# 721
Моделът е без подсветка и с по-ниска резолюция. Иначе е добър, ако това не Ви е проблем.
Благодаря, това натоварва ли очите допълнително , че не съм мн наясно с резолюциите?

# 722
  • София
Мисля, че не натоварва очите по-ниската резолюция, но при по-високата буквите са идеално ясни. Бих ти препоръчала да отидеш в някой по-голям магазин и да видиш на живо различни варианти, за да прецениш най-добре.

# 723
  • София
Най-базовото киндълче в немския амазон е намалено от 69,99Е на 49Е

# 724
  • София
Ще съм благодарна за мнения за този четец http://www.technopolis.bg/bg/Ebook-readers/Ebook-reader-POCKETBO … %29-GRAY/p/517728

# 725
  • Scotland
Най-базовото киндълче в немския амазон е намалено от 69,99Е на 49Е
А базовият Киндъл заслужава ли си? А как стои въпросът с поръчката с Гъбко? Аз имам регистрация,просто да въведа немския адрес при амазонци или трябва и на сайта на Гъбко да упомена,че ще поръчвам от Германия?

# 726
  • София
Ами за цената си според мен си заслужава, ест не е  с качеството чак на по-скъпите., Но за 100 лв Wink
За гъбите няма какво да ги уведомяваш. Въвеждаш си немския адрес и си поръчваш на него, точно както с английския.

# 727
  • Scotland
Ами за цената си според мен си заслужава, ест не е  с качеството чак на по-скъпите., Но за 100 лв Wink
За гъбите няма какво да ги уведомяваш. Въвеждаш си немския адрес и си поръчваш на него, точно както с английския.
Ще го поръчам за детето Simple Smile и ще чакам Оазиса Simple Smile

# 728
 EmbarassedОх, сигурно е обсъждано, но не го намерих...
Имам колежка, която ползва Киндъл.
Ползва тхт формат. От известно време обаче не може да качва  книги. Днес опитах да и помогна, но не успях. Като свържа киндъла към ПС книгата се вижда, но не мога да я намеря в четеца
Имате ли идея как да се справим?

# 729
  • София
За да се виждат книгите, трябва да са в папка Documents. В нея ли сте ги качили? Защото ако са извън тази папка ще ги виждате през компютъра, но не и през четеца.

И една чуденка  newsm78  Защо избирате txt, където има един гол текст без никакво форматиране?

# 730
Аз съм с нук и чета в epub.
Не знам защо е предпочела този формат.
Уж в документи свалям, а след това не мога да ги видя

# 731
аз съм с очила 1 диоптър. С киндъла има ли възможност да чета без тях?

# 732
  • София
Можеш да си увеличиш шрифта, ако това ти е въпроса.

# 733
  • ... рееща се.
По-скоро да го намали Simple Smile Аз съм с -2 и чета без очила.

# 734
  • Scotland
Поръчах си Киндълчето от 49 евро от немците,макар че хич не разбирам немски и се наложи да сменя езика,но пък се зачудих как да въведа адреса на Гъбко. Въведох го някак си,пише че пратката утре ще е там,само дано съм задала точното място  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт