Девети клас 2016/17 - тема 75

• 78 014
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Успех на всички  bouquet

Моята замина без цветя. Не искала да носи.
Униформа нямат. Питах я снощи дали си е приготвила дрехи... "ще мисля сутринта" Simple Smile

# 586
Честита Нова учебна година! Много здраве и успехи на децата и учителите им, и много търпение на родителите им  Mr. Green

# 587
  • Пловдив
На добър път, ученици и родители, през каменистите пътечки на учебната година!!! Живи, здрави и много, много успешни!  

Синът ми тръгна с "бандата". До последната минута правихме пазарлъци аз ли ще го карам, с автобус ли ще ходи, как??? ...започна се... ooooh!, просто се започна  hahaha. Ще трябва да си инвентаризирам и рефрешна корабните въжета. Ще бъдем с нов класен ръководител и ми е много любопитно да разбера кой е, що е.

(dundi73, вратовръзките се плащаха в деня на записването, а се взимаха в началото на септември от училището. За да те подкрепя ще ти кажа, че синът ми си взе неговата, както и ризите. Абееее, това да им е недостатъкът на децата, не се ядосвай.)

змия, жив и здрав, пораснал младеж!

# 588
На въпроса ми взе ли си нещо да пишеш ми показа телефона.

# 589
  • Пловдив
На въпроса ми взе ли си нещо да пишеш ми показа телефона.

Нашите така си получиха списъка с учителите и програмата - в групата във фейса.  Mr. Green

AlexaS, аз съм убедена, че не е направен опит да си вземе вратовръзката.
Това за абсолютната липса на отговорност за собствените й задължения ме вбесява.

При нас са сменени учителите по АЕ и по география.

# 590
Аз едвам удържах на изкушението да мина покрай двора на училището, защото ми е по- път за работа, ама устисках.  Simple Smile

# 591
  • Варна
Аз ходих да изпратя първолаче на приятелката ми.Simple Smile Много мило ми стана, върна ме назад във времето, същото училище, същата класна. Heart Eyes

А девойката я закарах преди това до училището. Беше купила два букета, за старата и новата класни. Униформена, с вратовръзка която сама си е вързала след не знам колко тренировки.
Довечера май има родителска среща според сайта, чакам да ми потвърди.

Успешна учебна година желая и аз! bouquet

# 592
  • София
Успешна година на всички ученици и много здрави нерви на родителите. Не съм писала много отдавна, само ви чета на бързичко и се успокоявам всеки път. Цвете каза, че ще избере той по пътя за училище, а за писане имал телефон  Sunglasses От литературата за лятото не е прочел нито една книга. Точно тези му били скучни  #Crazy

# 593
  • Варна
Успешна учебна година на децата ни и от мен, тежичка се очертава да е с всички разказвателни предмети които влизат  Mr. Green

# 594
Успешна и спокойна нова учебна година.  bouquet
Замина сам, аз ходих с второкласничката. Обади се да каже, че ще се мотаят в мола и да не го чакам скоро.
И аз да се оплача, но за друго. Говорих с една майка на настоящ седмокласник, дето ми рече, че то НПМГ било с много паднало ниво и учениците му масово се местели другаде, защото другадето нивото било къде-къде по-високо. Кое ниво, дявол знае. То не било за нейното дете, такова училище с такова ниско ниво.... Само немската гимназия и нищо друго! Ето какво битувало и се носело из пространството! Та докривя ми де.

# 595
  • София
Съпругът ми първо изпрати второкласника, а после и каката. Т.е. каза "ще мина покрай училището, те сигурно се мотаят отвън".
Още не се е прибрала.

# 596
Успешна и спокойна нова учебна година.  bouquet
Замина сам, аз ходих с второкласничката. Обади се да каже, че ще се мотаят в мола и да не го чакам скоро.
И аз да се оплача, но за друго. Говорих с една майка на настоящ седмокласник, дето ми рече, че то НПМГ било с много паднало ниво и учениците му масово се местели другаде, защото другадето нивото било къде-къде по-високо. Кое ниво, дявол знае. То не било за нейното дете, такова училище с такова ниско ниво.... Само немската гимназия и нищо друго! Ето какво битувало и се носело из пространството! Та докривя ми де.
ra2, хич не се връзвай! Не може всички седмокласници в немската да учат. Ученици се местят навсякъде. Всяко дете трябва да си търси мястото. Това е там, където е нивото му. Имам пред очите си дете, което въпреки усилията си, не се почувства добре в избраното училище и се премести. Все пак  емоционалния комфорт също е важен. Няма училище ,за което само хубави работи да се чуват.Тук-наркомани, там-пияници, на трето място не учели...

# 597
Говорих с една майка на настоящ седмокласник, дето ми рече, че то НПМГ било с много паднало ниво и учениците му масово се местели другаде, защото другадето нивото било къде-къде по-високо.
Чак пък масово... Grinning Допускам, че като заработи сайта, ще може да се види колко свободни места има в старшите класове.
А и може пък да е точно обратното. Да не издържат на високото натоварване.  Mr. Green
За доста училища се носят подобни градски легенди. Хич не им се връзвай.

# 598
  • нейде там, където ....
Говорих с една майка на настоящ седмокласник, дето ми рече, че то НПМГ било с много паднало ниво и учениците му масово се местели другаде, защото другадето нивото било къде-къде по-високо.
Чак пък масово... Grinning Допускам, че като заработи сайта, ще може да се види колко свободни места има в старшите класове.
А и може пък да е точно обратното. Да не издържат на високото натоварване.  Mr. Green
За доста училища се носят подобни градски легенди. Хич не им се връзвай.

+1

И тази сутрин бистриха коя би била най-подходящата паралелка за дребния в училището на бате.  Mr. Green
Учителката по ЧП каза "Нека този път е с химия, става ли?" Бъдещия кандидат-гимназист мисли за биология, а мама смята, че е за математика, но ...  Whistling

# 599
  • Пловдив
И в нашето училище има напуснали ученици, но всички за които знам, са заминали в чужбина  Sad .
Имайте предвид и че някои не издържат финансово, не само са затруднени с материала.

Общи условия

Активация на акаунт