Девети клас 2016/17 - тема 75

• 78 040
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Днес повече от час са чакали пред лекарския кабинет, аз след препускане по разкопаните улици се включих накрая.
Не мога да си представя какво ще бъде по улиците след 15.09, предупредихме момъка да разчита само на градския транспорт и да забрави за нас.

# 571
  • Пловдив
змия, жив и здрав да е младежът.

И моята днес се е докопала до заветния талон. Обаче аз не можах да мина през моя ЛЛ. Рамото ме боли зверски, но днес се отказах да чакам, имаше доста народ. Ще намина пак в четвъртък, дано всички деца са вече по ясли, градини и училища и да са си взели всички бележки, талони и подобни.

Моята си се движи сама. Нито мога да я карам сутрин, нито да я взимам вечер. Автобуси до гимназията само да искаш. А сега с ремонтите всички автобуси, които ходят до Коматево, спират пред блока ни.
Утре и на 15 сутринта обещават градът да е блокиран заради срещата на президентите. Добре, че нямам работа в центъра.

И аз едва стигам до работа. За разкош минавам сутрин и вечер през първите блокове на Столипиново. Това, което виждам, е трудно да се опише с думи.  Mr. Green

# 572
dundi73, внимавай и не спирай в този колоритен квартал.
За рамото да ти кажа, имам шип но единственото, което ми помага е фитнеса и движението, в офиса обездвижването е пълно, по време на командировка също.Миналата година ходихме на фитнес 4-5 месеца и се чувствах чудесно.
В момента толкова ми е зле рамото, че не мога да се съблека сама, но от другата седмица се връщаме с ММ във фитнеса и се надявам да ме отпусне.
Голяма съм карикатура сигурно с моите килограми в залата, но изобщо не се притеснявам.
Опитай се сутрин да се раздвижиш, аз разсмивам мъжа ми с едни гирички рано, рано.

# 573
  • Пловдив
охлювчетоо, пролетта имах проблем с кръста. 5 дена инфрачервена сауна по 30 мин. Не ме боли от тогава. Обаче нямам инфрачервена сауна в отсрещния блок, и фитнес няма ... нека първо ме види лекар. 

# 574
Да, задължително първо лекар!

# 575
  • София
Дунди, на лекар.
Преди години (бях студентка) направих периартрит и на двете ръце. Раменете ме боляха жестоко, не можех да си вдигам ръцете и майка ми ме обличаше.
Мисля, че ми правиха нагревки и отделно ЛФК в ДКЦто.
И някакви лекарства пиех.

# 576
  • София
Змия,

Честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и бързо и леко да премине през пуберските изпълнения. Моята майка вчера на същата дата стана на 70 Simple Smile

Успешна учебна година на всички девойки и младежи!

# 577
  • София
Моля ви, пуснете линк към учебниците по френски за миналата година във 9 ФЕГ.

# 578
Май по тия бяха   newsm78 http://bukvara.com/echo-junior-a1-uchebnik-po-frenski-ezik-za-8- … ques-pecheur.html , имаше и помагала разни след това...но ги купуват от училището

# 579
Здравейте,

Как се чувстват децата ви преди новата учебна година? На мен моят само ми мрънка, че бил уморен, изтощен и не знам си какво, тъй като за първа година в 8-ми клас учел до 30-ти юни... прочел е литературата си за лятото, защото му висях над главата само, но с 300 зора все пак стана. С 1-ви чужд немски е. Беше с новоназначена учителка през целия 8-ми клас, която горката не успяваше да се справи с класа и затова такива бяха и резултатите на езиковия изпит - 16 двойки ли бяха, колко ми каза и аз вече забравих, но така де - изгониха въпросната учителка от училището и сега се очертава отново да сме с нова госпожа по немски, та се притеснявам до известна степен дали ще успее да поддържа ред и дисциплина в часовете, а не както миналата година - никакъв ред и пълна анархия във всеки един час. Те и децата са си виновни до определена степен, ама са деца - няма какво да ги виним толкоз. Как може по математика да мируват, а по немски - не?

Успех на всички деца! Нека имат много късмет и шестици и да са ни живи и здрави, най-важното! Simple Smile

# 580
  • Варна
Лека и ползотворна работа на учителите през новата учебна година!  Hug

На децата ни-успех!

Ние проведохме с детето пореден спонтанен разговор за цигари, алкохол, дрога.  Confused Дай Боже да не посяга, че имаме пример в семейството с дете, посегнало към дрога.

# 581
  • ГОре на черешата...
Честит празник на всички деца, ученици, колеги и родители bouquet! Нека учебната година е най-вече спокойна, за да извървим всички с лекота пътя на знанието и успеха!

# 582
  • София
Успешен старт на децата ни в новото предизвикателство -9клас  Hug Да им върви леко и ползотворно!

mari_etabouquet  успешен старт и на теб и на всички от "другата страна на бариерата"  Laughing

# 583
  • София
Пожелавам успех на децата и здрави нерви на учителите.

За пръв път не можах да го изпратя за първия ден.

# 584
  • Пловдив
Успешна учебна година на всички ни.

При нас днес откриването във всички училища е по-късно заради президентите, които бяха на среща в града и тази сутрин трябва да си тръгнат.

Аз започвам учебната година с нерви. Пет пъти я попитах дали си е проверила униформата, каза да.  Outta Joint Снощи установи, че не може да си намери вратовръзката. Стана голяма разправия. Не е въпросът във вратовръзката като такава, а в това, че не си е свършила работата. Добре че синът на съседите над нас си пази вратовръзките. Момчето ще е 4 година студент в Англия, но май е доста по-подреден от някои девойки.
Миналата година ни дадоха една вратовръзка и трябваше да си вземе от училището още една - тази, която платих при записването. Еми изобщо не я била взела. Питам защо - не знаела откъде. Питам другите как са си взели вратовръзките - майките им били ходили.  ooooh!
И кой излезе виновен - ами аз, разбира се. Ако й напомням постоянно, много съм мрънкала. Като мълча и чакам тя да се сети - защо не съм я била подсетила. И викове, крясъци, истерии. Идваше ми да й отвъртя един, на косъм беше да го отнесе, ама ме досрамя. Голямо момиче е все пак. Ама ме разтрепери за някакви глупости. Оплаках се.

Общи условия

Активация на акаунт