Девети клас 2016/17 - тема 75

• 78 043
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Ланкър, планините Овнерог
Радина е намерена жива и здрава от полицията в Бургас.

И аз разбрах. Както си и мислехме, избягала. Мале, мале, дано на моЙто не му идват такива мисли. Уж няма такива наклонности, но знае ли човек какво им е в главите.

# 556
  • София

Имам си 15-годишен вече. Пожелавам си да е здрав и да премине по-бързо и по-леко през пубертета.

# 557
Змия, да ти е живо и здраво момчето! Това, което си си го пожелала, да се сбъдне! Пожелавам ти го и аз. На цялото ти семейство пожелавам да сте здрави и спокойни! С всички хора тук се познавам само виртуално, но се чувствам, сякаш ги познавам много отдавна. Прилича ми на запознантсво във влак. Разказваме си много неща открито с мисълта, че няма никога да се видим Wink. Хубав ден!

# 558
Детето било в дълбока депресия. Дано се оправи. Сега ще я подготвя за изпити, за да може да продължи образованието си тук.
На наши познати момчето изкара 2 години в Германия и не можа да свикне. Умно момче е, но не се чувства добре там. Върна се, изкара приемни изпити с отлични оценки в СУ и от тази година започва да учи тук. Няма да  вадим душите на децата си. Няма нищо срамно да се върнат. Да са ни живи и здрави! Душевният  им комфорт е  също важен.

# 559
Змия, да ти е жив, здрав и много щастлив Simple Smile

# 560
  • София
Змия, да ти е живо и здраво детето!  newsm67

# 561
  • София
Змия, да ти е живо, здраво, успешно и щастливо момчето  bouquet

Не мога да повярвам, че започват училище след 2 дена. Имам чувството, че има да се вършат още хиляди неща преди старта  Shocked   Най-вероятно не е така, но много бързо ми се стори. ooooh!

# 562
  • Sofia
змия, жив и здрав рожденика!
На теб - много търпение, здрави нерви и време да му се радваш!

(сега, ако кажеш, че тортата ти си я правила....)

# 563
  • София
Не, не съм я правила аз. Отдавна не съм правила нищо сладко, пък и не ям такива неща.

Благодаря ви за пожеланията.

# 564
  • Ланкър, планините Овнерог
Змия, честито и от мен. Много сълзи от гордост да ти докарва  Grinning

# 565
Честито на змия и успешна учебна година на всички !

# 566
  • София
Змия, честит рожденик Simple Smile
Как му се отрази работата през лятото?

# 567
  • София
Змия да ти е жив и здрав младежа.

Снощи на база на това Шокиращ експеримент, който доказва, че всяка дъщеря е копие на своята майка! си правих експеримент с наши снимки.
Ще ви я покажа малка - моята кифла ще се сърди, че я показвам във форума Simple Smile
http://scr.hu/0ws9/2tiw9

Показах снимката на една приятелка...
"Еровин: ebasi
на живо не сте чак толкова еднакви
Алекс повече като че прилича на теб от диди"

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 13:05 от AnMary

# 568
  • Варна
Разказваме си много неща открито с мисълта, че няма никога да се видим Wink.
Не се знае-може да се видим!  Grinning

Змия, честит рожден ден на младежа! Честит празник и на теб!  Hug

Тази година девойката щяла да изучава 16 предмета в училище.  Crazy След миналата година бройката ни изглежда внушителна.

# 569
  • София
Змия, честит рожденик Simple Smile
Как му се отрази работата през лятото?

Докато работеше, беше идеален.
Вечер бе твърде уморен, за да се заяжда. От няколко дни е в стихията на хормоналните нервни изблици.
Въпреки това като че ли има леко помъдряване, но толкова леко, че не се брои. Mr. Green

Днес го водих в нова конна база да язди, а конят по едно време реши да си полегне и да се въргаля по гръб, както беше с младежа на седлото.
Добре че успя да скочи преди да бъде затиснат от половин тон.

Общи условия

Активация на акаунт