Девети клас 2016/17 - тема 75

• 78 048
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Има още доста време докато завършат децата.
А и не се знае като започнат вторият език дали няма да се откаже от желанието си. На мен немският ми беше по-лесен, но ще видим как ще е при нея.

Кръстницата на дребният си мисли, че нейната ученичка се е върнала "защото явно се е случило нещо там". Тя свързва това с емигрантите. Но не знаем нищо за случилото и не сме коментирали.
Детето било в дълбока депресия. Дано се оправи. Сега ще я подготвя за изпити, за да може да продължи образованието си тук.

# 541
  • София
Да посъживя темата. Ваканцията за съжаление е към своя край и оглеждайки се за курсове по английски език открих, че Фондация "Св.св. Кирил и Методий" предлагат курсове по математика за 8-ми и 9-ти клас. В графика е обявено начало от 14 септември, но най-вероятно ще започне от октомври. http://highedu.uchenik.com/grafik.html

# 542
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте. Пак ви изгубих края, но се включвам с молба за помощ. Съученичка на Констанца е изчезнала ( много е възможно да е избягала ). Ако някой знае нещо или я е видял - http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/molba-za-pomosht.html

# 543
Здравейте пипъл ,най-накрая и аз се престраших да се разпиша в темичката  Grinning Разбрахте ли за промяната на имената на училищата ? СОУ-тата вече ще са СУ-та , а езиковите гимнази профилирани   ooooh!  Всичко за сега сме взели ,остават само учебниците да кажат какви трябват  Grinning

# 544
  • Варна
Гита Ог, дано момичето наистина е избягало и дано бързо реши да се обади и върне. Каквито и проблеми да има около нея, едва ли са толкова сериозни колкото са в главите на 15г дете  и дано има кой да я убеди в това.
Надявам се на добри новини около момичето.

Иначе какво ... мина лятото и хайде пак. Снощи се смяхме с моята дъщеря, говорехме и аз за поредна година и казах ' Тази година е много важна ..." ... трета година подред и все уж важна и с надежда следващата да е по лека и инертна. Тази година заради изпитите за лайстунг паралелката март месец. А и го казах, защото повдигна въпроса да запише курсове по френски език. Ще ходи на английски, имала още какво да учи каза, В1 го покривала с незнам колко процента а трябвало да е с максимални/лексиката и не била каквато иска да бъде. На немски ще ходи до Нова Година заради олимпиадата, колкото и да е, все си иска време. Та се съгласи да почне годината и по нататък да реши дали сега е времето да включи трети език.
Учебници и тетрадки си е купила. Тези по езиците ще ги вземем от училището.
Униформени ризи трябва да купим, в края на миналата учебна година така и не взехме.

Надявам се всички да са здрави и да имат една спокойна и добра учебна година. Peace

# 545
  • София
Здравейте. Пак ви изгубих края, но се включвам с молба за помощ. Съученичка на Констанца е изчезнала ( много е възможно да е избягала ). Ако някой знае нещо или я е видял - http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/molba-za-pomosht.html

Познавам майката на Радина, която е особено момиче. Вярвам, че е избягала, дано се върне скоро.

Споделила съм и във Фейсбук съобщението за изчезването й.
Дано е добре и скоро се прибере.

# 546
Много талантлива, но все се бори срещу нещо, много щура май. Констанца каза, че е казвала, че и миналата година е бягала. Вчера полицай е писал през нейния профил в групата на класа. Никой не се вързал, но днес, като казаха по тв, вече стана ясно, че не е шега. Дано се върне.

# 547
  • София
Много е тежка ситуацията. Дано завърши добре.

Не знам дали си спомняш, че миналата година ти писах, че живея до гимназията им. Тогава децата кандидатстваха и Радина имаше 6,00 на изпита.

# 548
Да, помня, тя влезе с най-висока оценка, после беше написала много хубава статия за Св. Лука във вестника на у-щето им, нооо все спорила и се карала с учителите, бяга от часовете, всички са вдигнали ръце от нея. На родителските срещи все за нея говорят. А явно е много умна и има бъдеще пред нея. Що така тия деца, бееее. Дано се появи. Не искам да съм на мястото на майка й.

# 549
  • София
Дано се върне детето. И дано се преборят с това, което им тежи.
Не мога да се поставя на мястото на родителите ѝ, т.е. не бих искала да съм на тяхно място.

# 550
  • Пловдив
Добро утро,

Замириса на училище. Моята вече си знае учителите и програмата за първия срок. Един сменен преподавател по география и много съжаляват за господина. Ами готин си е. За съжаление учителят по БЕЛ е същият. Дано тази година намерят начин да се спогодят с него. Започват със специалните предмети, този срок са 3 на брой.

Още не се е замъкнала до ЛЛ за талон. Тази седмица при лекарите ще е лудница заради детските градини, обаче проблемът си е неин.

Дано това дете се прибере скоро вкъщи.

# 551
Оф, ФЕГ няма инфо ни за класен, ни за нищо... Tired

# 552
На сайта на нашето пък пише за родителската, но не пише кога учениците трябва да идат на 15-ти   Mr. Green

# 553
  • Варна
Нашите ги викат за първия учебен ден в 8,45ч.
Има актуален списък за класовете и класните ръководители. Класната на нашия клас не присъства в списъка с учителите в гимназията и все още не знаем по какво ще им преподава. Добринка Тодорова. Явно е новопостъпила.

# 554
  • София
Радина е намерена жива и здрава от полицията в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт