Девети клас 2016/17 - тема 75

• 78 000
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
dundi73, няма да се погаждат, дори не искам да мисля за това, нямам сили да мисля за това.
Варианта за занималня е само частна.

# 616
  • Пловдив
Моето дЕте сутринта се успа   #Crazy hahaha. Защо ли не съм учудена!? Още не може да свикне с ранното лягане и ставане. Добре че включи турбото и се оправи за 10 минути. Като го гледах и не вярвах на ушите си. Толкова бърз, смел, сръчен  smile3508, мисля си аз "можело значи", но като е притиснат.
И ние сутрин сме  smile3511 smile3513.  Направо се прескачаме.

До колко часа може да продължи последния час, втора смяна по новата наредба? До 19ч.?

# 617
  • Пловдив
AlexaS, без да съм много сигурна, но май тази нова наредба трябва да се въведе в следващите години. То хубаво 19 часа, но в училищата на двусменен режим ще трябва да орежат съвсем междучасията.

# 618
  • Пловдив
Гледам, че в някои училища вече я прилагат, но явно при двусменните няма начин да се приключва преди 19ч. Хубавото в цялата процедура е, че сутрин ще се разредят учениците в ГТ, но пък ще им се разтурят компаниите, които са в различни училища, но пътуваха заедно. С две думи- разпиляха ги дечицата  Joy.

# 619
  • Пловдив
AlexaS,  Joy а във влака от Асеновград играят карти. Ще им се разпаднат четворките за белот.  hahaha

Нашият директор вчера е дал дълго интервю за вестника. Нали има измислена тристепенна система за сигурност на учениците, но не можел да я приложи, понеже били с друго училище в една сграда. Та там говореше за новите наредби и за разни други неща. 

# 620
  • София
Имам питане към родителите на деца, които учат в английски гимназии. По какви учебници учат вашите деца тази година?
Извинете, че нахлувам в темичката ви... и успех на децата през учебната година!

# 621
  • Пловдив
EliG
На страницата на ЕГ Пловдив - Ready for First  DESTINATION (B2)
За МГ - Пловдив е същият

# 622
  • София
Мерси, dundi73! А след като свършат B2 какво им е по план в 9 клас?

# 623
До колко часа може да продължи последния час, втора смяна по новата наредба? До 19ч.?

Чл. 6. (1) Учебният ден включва учебните часове и почивките между тях.
(2) Учебният ден започва не по-рано от 8,00 часа и приключва не по-късно от
19,30 часа.
(3) По изключение от ал. 2 учебният ден може да започва не по-рано от
7,30 часа, когато условията в училището не позволяват обучението на всички паралелки
да бъде само преди обяд.

# 624
  • Пловдив
Дидева, благодаря. Значи при нас няма промяна. И няма как да има.

# 625
  • Пловдив
Мерси, dundi73! А след като свършат B2 какво им е по план в 9 клас?

Предполагам, че това е учебникът за цялата година. Не знам за колко часа е предвиден, но в 9 клас имат доста по-малко часове по езика, отколкото в 8-ми.  Peace

# 626
  • Варна
Имам питане към родителите на деца, които учат в английски гимназии. По какви учебници учат вашите деца тази година?
Извинете, че нахлувам в темичката ви... и успех на децата през учебната година!
Cambridge English First Masterclass, Oxford
Това в  Първа ЕГ Варна

# 627
  • Варна
Успех на децата през новата  учебна година.
Дано влезе в релси по-бързо, че не ми се мисли с толкова предмети тази година. Crazy

# 628
Ох, пак са го сложили назад по ФЕ, миналата година сто пъти ги молих и го преместиха в края на годината.
На първите чинове госпожата слагала по приказливите, то това добре, обаче моя  не вижда. От новите очила го боли главата, въпреки това ги носи, надявах се да свикне но май ще ходим пак на преглед.

# 629
  • София
И моите са в една смяна, слава богу  Praynig  Миналата беше кошмар да ходят на тренировки( понякога се налагаше да сновем цял ден от нас-зала-училище-зала-вкъщи   #Crazy ), а и вечно някой от тях си беше у нас  ooooh!
Сега може и да си пречат като са заедно, но поне на нас ще ни е по-лесно  Embarassed
Иначе на младежът му се удължава ваканцията до понеделник. Днес бяха на разходка в парка,а утре са на кино Sunglasses
За съжаление на дребното, което си започна сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт