Девети клас 2016/17 - тема 75

• 78 006
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Успешна нова учебна година!!!! При нас почти всички учители са нови и непознати,но това може да е за добро!

# 601
Не се връзвам. Просто ми стана неприятно и да, почувствах се засегната на училище. Поднесено като истина от последна инстанция с апломб Confused. "ЕЖК"!!

# 602
  • Варна
Мистерията по какво преподава новата класна е разгадана-биология.
Сутринта ѝ полях вода, изпратих я и след 5 минути звъннах да се връща-забравихме за цветята.  Laughing
Имат нов съученик, а едно момиче е напуснало.

# 603
Не се връзвам. Просто ми стана неприятно и да, почувствах се засегната на училище. Поднесено като истина от последна инстанция с апломб Confused. "ЕЖК"!!

Ами, на мен НПМГСК  Grinning, че към 21. юли е имало осем свободни места в старшите класове. Седем в ХІ клас, едно в ІХ, и нито едно в ХІІ и Х клас, като не се знае причината, поради която са се освободили. Във всеки случай 8 свободни от 934 не ми се вписва в понятието " масово преместване".

# 604
Събеседничката ми каза, че познавала трима, дето учели там и тримата се били преместили- значи -100%  от извадката й. Статистика, един вид.  Crazy Нейната интерпретация за причината вече  споменах.
Ясно ми е, че  информацията й съвсем не е пълноценна. Издразни ме  с начина на поднасяне, с изказаното високомерно пренебрежение. Мога само да й пожелая да постигнат поставената цел. Ние нашата сме я постигнали, всички вкъщи сме били много щастливи и доволни да попаднем в НПМГ, а тя сега направо ме обиди на училище.

# 605
ra2, не се връзвай, ако знаеш за старото училище на тийна, което е настоящо за брат му какви неща ми обясняват хора на които децата не са там Laughing чудо, историите са като градски легенди,  Simple Smile да се чудиш какво правят там близо 700 деца.

А нещо за РС чува ли се?

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 19:24 от охлювчетоо

# 606
  • София
Утре имаме РС.
Ще имат плуване вместо физическо. Гадът е перфектен във водата.
За португалския не знам нищо още.
Учебниците отново се купуват централно от училището.

# 607
  • София
За РС моята каза "20ти и някой"  Laughing
На сайта на училището е обявена само РС за 1ви и 5ти клас.

Знам цената само на 1вия учебник по английски.
От утре започват с немският.

# 608
  • Ланкър, планините Овнерог
МоЙто цветя не носи, никой не носил. Замеряли зайците с моркови Laughing

Първата ни РС беше тази вечер. Обща,т.е. не по класове, само с директорката. После само осмокласниците имаха отделни.
Много се надявах да й сменят учителя по реклама, ама нъцки, същият е. От утре още дупе да им е яко. Започват от трети час (някъде от около 9,30ч) и чак в 16,40ч ще свършат. Събота пак. Нека й, цяло лято се мота. Уж за стипендия се е нахъсала, ама не й вярвам - мързелът е по-силен.

# 609
Нашата РС ще е на 20 септ. Надявах се да е след празниците. Цветя са носили деветокласниците. Имат двама нови ученици. Аз се чудех дали е в прерогативите на директора на у-щето да премести ученик от една в друга паралекла в рамките на училището. Изглежда местене от училище в училище въобще не е прецедент.

# 610
При нашите класовете са разместени изцяло (Американски колеж), което е практика всяка година. Само 1 момче от предния клас е в сегашния на дъщеря ми. Има и нови ученици, приети след 8 клас с изпит. И така, започва се. Simple Smile

# 611
  • No Line On The Horizon
Тази година са от 8 часа, съгласно новата наредба. По Литература им е най-харесваният учител и тя е много доволна. Малко й разлих настроението, като й казах че учителката по Математика доста изисква, но пък в случая аз съм доволна  Joy Класна ще им бъде учителката, която водеше СИП Испански език миналата година.

# 612
Двамата са една смяна, сутрин всички тръгваме  заедно, тази сутрин бяхме  smile3511

# 613
  • Пловдив
Двамата са една смяна, сутрин всички тръгваме  заедно, тази сутрин бяхме  smile3511

ха ха ха, ще трябва да свикнете с лудницата. А как ще се спогаждат сами вкъщи? Или малкият е на целодневно обучение?
За родителска среща - най-вероятно ще е първата седмица на октомври, когато минат втора смяна. Поне така беше с 9 клас миналата година.
Забравих снощи да я питам как ще процедират с осмия час /два пъти в седмицата/, когато са след обяд. Преди часовете ли ще е  newsm78 Единият е Час на класа, ама другият върви на блок от 2 часа.

Един човек по-малко при тях. Но то детето миналата година повтаряше 8 клас. Явно са стигнали да заключението, че това училище не е за него. Та сега бройката си е точна - 26.

# 614
  • София
Успешен старт на всички деца!

Девойката си отиде сама вчера. Беше много въодушевена като се прибра. Днес почват по същество. Класната си е миналогодишната, но те си го знаеха.

Ние бяхме по-развълнувани за дребната, която е петокласничка в ново училище и бяхме с нея за откриването.

Общи условия

Активация на акаунт