Нашите кухни - 64

• 125 231
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Aма веднага ти помагам  Laughing
Моите са нискобюджтни  Embarassed защото иначе харесах едни за по 140лв парчето и като сметнах х 6 ми стана лошо  Mr. Green Та, открих си тези и поръчах тази маса.
Ако търсиш квадратна (и бюджетна) може би тази ще ти свърши работа - цък тук. Зависи и дали искаш да са от един вид, като комплект.  Peace

Мерси много, злааатна. Другият въпрос е удобни ли са за седене, твърди ли са много? Има едни дето са с еко кожа на седалката https://www.carmen.bg/p/carmen/trapezen-stol-carmen-9960/?color= … -carmen-9960-bjal
Тук цената им е по-добра (не ги хваля, не ги рекламирам, само отбелязвам) - модел със седалка, цялото мекичко и стол с подлакътници. Гледах ги на живо и тези със седалката нещо не ми харесаха. На седене са си обикновени столове. Решила съм, че ако ми ръбят на д-то ще взема някакви малки кръгли възглавнички.
Скрит текст:
Моите столове ги бях поръчала с взимане от склада им. Като отидохме се оказа, че склададжията ги беше продал  Laughing След което ми ги докараха до адрес за тяхна сметка.

Мерси, ако немога да ги пробвам на живо ще се доверя на твоя избор. Много благодаря.

# 271
  • Бургас
Моите са нискобюджтни  Embarassed защото иначе харесах едни за по 140лв парчето и като сметнах х 6 ми стана лошо  Mr. Green Та, открих си тези и поръчах тази маса.
Ако търсиш квадратна (и бюджетна) може би тази ще ти свърши работа - цък тук. Зависи и дали искаш да са от един вид, като комплект.  Peace

Мерси много, злааатна. Другият въпрос е удобни ли са за седене, твърди ли са много? Има едни дето са с еко кожа на седалката https://www.carmen.bg/p/carmen/trapezen-stol-carmen-9960/?color= … -carmen-9960-bjal
В момента разглеждам vivre и има подобни столове.

# 272

В момента разглеждам vivre и има подобни столове.
Тъкмо влизам да напиша същото и факта, че бели такива столове се намират в сектора с детски стоки, та може и да има различни размери.  newsm78

# 273
  • Бургас
По принцип доста често съм се натъквала на такъв тип столове във vivre. Просто трябва да се следи.

# 274
Благодаря на всички за съветите за масата, много ми помогнахте. Ще покажа финалния вариант средата на август, когато пристигнат.

Последният детайл на кухнята е смесител. Каква форма на смесител купихте? Ето между тези се колебая, но картинките илюстрират само формата:

Скрит текст:

Ако има значение, мивката ми е единична квадратна и без отцедник от тоуп гранит, плотът ми е пак такъв някакъв студен кафяв цвят с дървесни мотиви.

Чудя се тези високите с душчето дали имат приложение, ако мивката ми е само с едно корито? Иначе ми допадат много.

# 275
  • Бургас
Благодаря на всички за съветите за масата, много ми помогнахте. Ще покажа финалния вариант средата на август, когато пристигнат.

Последният детайл на кухнята е смесител. Каква форма на смесител купихте? Ето между тези се колебая, но картинките илюстрират само формата:

Скрит текст:

Ако има значение, мивката ми е единична квадратна и без отцедник от тоуп гранит, плотът ми е пак такъв някакъв студен кафяв цвят с дървесни мотиви.

Чудя се тези високите с душчето дали имат приложение, ако мивката ми е само с едно корито? Иначе ми допадат много.
Ние взехме смесител като първия показан вариант. Третият на мен лично нещо ми евтинее и изглежда доста грубо като визия.

# 276
  • DE
Точно вчера получих новият си смесител на цвят е подобен на варатите на шкафовете ми. https://www.amazon.de/gp/product/B013XV1SMQ/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Много ми е красив  Heart Eyes
Наложи се да сменя старият който ми писна да се разваля. Два пъти още в гаранция. След като изтече гаранцията продължи да се разваля и най-накрая реших да го изхвърля  Crossing Arms
Беше подобен, просто с по-високо тяло и право рамо https://images-na.ssl-images-
Скрит текст:
amazon.com/images/I/51IM9wHmIcL._SL1000_.jpg

# 277
Ползвах втория смесител в новата кухня на приятелка. Малко странно ми се видя ползването на дръжката за вода. Имайки в предвид, че аз съм със смесител от третия тип Mr. Green на италианска марка. Всичко е въпрос на вкус и навици!

# 278
  • Бургас
Макарон, вземи който ти хареса на теб.
Ние купихме от първия вид. Втория също ми харесва на мен, третия не. Въпрос на вкус и навик, както казва mariat .

# 279
На мен номер три ми навява някакви асоциации с фалически символи,  Blush но мъжът ми смята, че наличието на душче е много важно - но и той не знае защо, при условие, че мивката има само едно корито. Аз харесвам ъгловатия, в кухнята ще преобладават правоъгълните форми.

# 280
Нашата мивка е също с едно корито,но имаме смесител.Много е удобно.

# 281
А, без смесител ясно, че една кухня не може, въпросът е, че изтеглящо се душче от смесителя ми се вижда излишно при липса на второ корито. Обаче пък в другата тема ми казаха, че било удобно за изплакване на съдовете преди да се сложат в миялната... Ще го помисля още малко този въпрос, пък ще действам.

# 282
Супер удобно е наистина.Защо си мислиш,че е излишно?Аз незнам досега как съм била без него.Както писах ние също сме с едно корито.

# 283
Супер удобно е наистина.Защо си мислиш,че е излишно?Аз незнам досега как съм била без него.Както писах ние също сме с едно корито.
Ок, но за какво по-конкретно го използвате при едно корито? И аз се чудя за такъв смесител..

# 284
  • Под Сините камъни
Ок, но за какво по-конкретно го използвате при едно корито? И аз се чудя за такъв смесител..
И на мен ми е удобен доста.Когато се мие мивката е по лесно плакненето.Аз когато мия голяма тава също го ползвам.Абе има си предимства

Общи условия

Активация на акаунт