Нашите кухни - 64

• 125 238
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
За това малко помещение , поне споре мен е добре квадратната маса, която обачче да е разтегателна. На мен ми трябва квадратна маса 80*80 или 90*90, събсем олекотена ,да не е масивна или метална, защото прастранството ми е малко. Жозефин, бих те помолила да споделиш столовете и масата ти, аз смятам да взема същите стоят много добре и не придават тежест.
http://prikachi.com/images.php?images/268/8834268y.jpg, това ми е проекта. Трябва да намеря столове и маса такива.

# 256
  • In the shadows of my mind
Aма веднага ти помагам  Laughing
Моите са нискобюджтни  Embarassed защото иначе харесах едни за по 140лв парчето и като сметнах х 6 ми стана лошо  Mr. Green Та, открих си тези и поръчах тази маса.
Ако търсиш квадратна (и бюджетна) може би тази ще ти свърши работа - цък тук. Зависи и дали искаш да са от един вид, като комплект.  Peace

# 257
  • Бургас
За това малко помещение , поне споре мен е добре квадратната маса, която обачче да е разтегателна. На мен ми трябва квадратна маса 80*80 или 90*90, събсем олекотена ,да не е масивна или метална, защото прастранството ми е малко. Жозефин, бих те помолила да споделиш столовете и масата ти, аз смятам да взема същите стоят много добре и не придават тежест.
http://prikachi.com/images.php?images/268/8834268y.jpg, това ми е проекта. Трябва да намеря столове и маса такива.
И аз съм на същото мнение за квадратната маса.
Аз също си търся малка квадратна маса. Само, че при тези размери не съм много сигурна, че четирите стола ще могат да се приберат под масата.
В Икеа съм виждала комплект от малка квадратна маса с четири стола. Пак там съм виждала и такива столове, като показаните в проекта ти. Мисля, че и в Аико има такива.

# 258
Хм, в ИКЕА не съм виждала подобни столове, може ли да покажеш?

# 259
Моите са нискобюджтни  Embarassed защото иначе харесах едни за по 140лв парчето и като сметнах х 6 ми стана лошо  Mr. Green Та, открих си тези и поръчах тази маса.
Ако търсиш квадратна (и бюджетна) може би тази ще ти свърши работа - цък тук. Зависи и дали искаш да са от един вид, като комплект.  Peace

Мерси много, злааатна. Другият въпрос е удобни ли са за седене, твърди ли са много? Има едни дето са с еко кожа на седалката https://www.carmen.bg/p/carmen/trapezen-stol-carmen-9960/?color= … -carmen-9960-bjal

# 260
  • Бургас
Хм, в ИКЕА не съм виждала подобни столове, може ли да покажеш?
Извинявам се. Не съм ги гледала в Икеа, а в Jysk. Иначе в Икеа съм виждала подобни, но с други крака.

# 261
Здравейте! Нужна ми е малко помощ за избор на мивка -спряла съм се на Пирамис -гранитна -поне така пише.Въпросът ми е за тъмните цветове карбон и метално сиво - каква им е поддръжката - по-лесна или по-трудна от светлите цветове? Ще бъда много благодарна за всяко мнение.

# 262
  • Раковски
Цвета е без значение за поддръжката, почистват се еднакво.

# 263
Благодаря много за помощта-значи и карбон - това е черно както го виждам няма да създава проблеми - варовикът  все пак ме притеснява. Ако може малко помощ и за самата поддръжка на тези мивки - ще е много полезна информация преди да се реша на този цвят.

# 264
  • Бургас
Благодаря много за помощта-значи и карбон - това е черно както го виждам няма да създава проблеми - варовикът  все пак ме притеснява. Ако може малко помощ и за самата поддръжка на тези мивки - ще е много полезна информация преди да се реша на този цвят.

Аз взех мивка Пирамис в цвят Карбон. Най-вероятно днес ще я монтират и ако искаш мога да я снимам да видиш как изглежда цвета.

# 265
Да си задам въпроса и тук  bowuu Какво ви е мнението за съдомиялните на Тека? Има ли някой такава съдомиялна и доволен ли е от нея? Интересува ме този модел:
http://www.teka.com/bg/products/view/24864-%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0 … %D0%B8-dw1_455_fi
Какви недостатъци и предимства виждате, защото нямам опит със съдомиялните?

# 266
  • Добрич
Единственото, което аз виждам като недостатък е, че максималната температура е 65"С. Не знам дали тази температура е достатъчна за силно замърсени тави, тенджери и др.

# 267

Мерси много, злааатна. Другият въпрос е удобни ли са за седене, твърди ли са много? Има едни дето са с еко кожа на седалката https://www.carmen.bg/p/carmen/trapezen-stol-carmen-9960/?color= … -carmen-9960-bjal
Тук цената им е по-добра (не ги хваля, не ги рекламирам, само отбелязвам) - модел със седалка, цялото мекичко и стол с подлакътници. Гледах ги на живо и тези със седалката нещо не ми харесаха. На седене са си обикновени столове. Решила съм, че ако ми ръбят на д-то ще взема някакви малки кръгли възглавнички.
Скрит текст:
Моите столове ги бях поръчала с взимане от склада им. Като отидохме се оказа, че склададжията ги беше продал  Laughing След което ми ги докараха до адрес за тяхна сметка.

# 268
  • Sofia
Макарон, на кухня 16 квадрата според мен е срамота да се сложи малка маса 90 на 90, независимо от формата. При майка ми има такава маса в кухня 8 квадрата, а освен това си е малка за 4-ма.
Ако сте само двама, ще си е окей обаче  Simple Smile

Ние сме харесали засега ето тази, но има време да стигнем до масата и може да се влюбим в нещо друго.
Скрит текст:

# 269
Единственото, което аз виждам като недостатък е, че максималната температура е 65"С. Не знам дали тази температура е достатъчна за силно замърсени тави, тенджери и др.
Благодаря ти, нямам идея, но сега ще разгледам разни други марки до какви темрператури стигат.

Общи условия

Активация на акаунт