Нашите кухни - 64

• 125 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Аз го ползвам също за пълнене на вода в бутилки, вази и всичко по-високо. Даже мога да издърпам и да напълня кофа с вода.

# 286
  • Пловдив
Здравейте! Има ли някой с отзиви за този аспиратор на ТЕКА:http://www.teka.com/bg/products/view/22692-%D0%90%D0%B1%D1%81%D0 … D0%BE%D0%BA%D1%81

# 287
Здравейте на всички, на нас също ни предстои изграждане на кухня и понеже е големичка 6 кв м разбира се търсим оптимален вариант цена - качество, като всички.  Laughing Очаквам с нетърпение в петък да получа 3д проекта и ще го покажа, тук малко за обсъждане, защото след три проекта още не съм сигурна дали това е моята кухня. Ще се радвам да помагате  Peace

# 288
Здравей Ninche, ние си взехме кухненски плочки от Кератон и сме много доволни от тяхното качество. Също така и баните обзаведохме с плочки от там, хубави са им. Но самите Кератон като обслужване са слаба ракия, предупреждавам само, за да си ги проверите като дойдат, защото като нищо могат да ви докарат по-малко и да тръвдят, че са точно, а после да ходите да докупувате.

# 289
  • In the shadows of my mind
Аз поръчах плочки за баня от там, обслужването беше ОК.
Обаче не съм броила кашоните и не съм смятала колко плочки реално са доставени. Сега да се притеснявам ли  Shocked Laughing

# 290
Не е до притеснения, но си е ненужна разправия. При нас и при трите доставки имаше грешки - едни плочки в повече, други по.малко ... Ходиш, докупуваш, доплащаш, понеже те твърдят, че са ги доставили точно ...губи време си беше ....От обслужването не съм доволна, но от качеството на самите плочки - да  Peace

# 291
Супер удобно е наистина.Защо си мислиш,че е излишно?Аз незнам досега как съм била без него.Както писах ние също сме с едно корито.
Ок, но за какво по-конкретно го използвате при едно корито? И аз се чудя за такъв смесител..

Когато мия мивката или някакъв по-голям съд.

# 292
  • Някъде на път....
Момичета тогава за по висо човек каква височина да поискам, ако не се съгласят знаете ли майстор който би се навил да ми я изготви по висока кухнята ?

Когато мебелите са по поръчка, нали идеята е да ви е удобно, все пак!
Ние сме изработвали кухни с височина 105 см дори.
Колкото иска клиента, толкова - какво значение имат тук някакви си стандарти.....  Peace

# 293
  • Някъде на път....
.... Иначе на въпроса на Ивчи 79, аз ще се целя във възможно най голямата правоъгълна маса. Може би 200/100 в не разтегнато състояние. Но при мен помещението е голямо. А и ми е писнало вече от теснотия  ooooh!  ...............

Нещо такова ли имаш предвид?

# 294
  • Бургас
Момичета тогава за по висо човек каква височина да поискам, ако не се съгласят знаете ли майстор който би се навил да ми я изготви по висока кухнята ?

Когато мебелите са по поръчка, нали идеята е да ви е удобно, все пак!
Ние сме изработвали кухни с височина 105 см дори.
Колкото иска клиента, толкова - какво значение имат тук някакви си стандарти.....  Peace

Съгласна съм с Танчето! Peace Точно това е смисъла на мебелите по поръчка, да са удобни на ползващите ги.
Нашата кухня е 90 см висока, но горния ред шкафове не е 32 см дълбок, а 40 см, т.е. избягахме от стандарта. Направихме го така понеже аспиратора е за пълно вграждане, да не стърчи само неговия шкаф. Това самия дърводелец ми го предложи, аз не се бях сетила, но много ми хареса. А и ще се събират по-големи и обемисти неща. Мисля, че италианските кухни са с такава дълбочина на горния ред.

# 295
Аз съм висока, над 175, и поръчах долни шкафове 100 см и горни 95. Шкафовете стигат почти до тавана, но исках да ползвам цялото пространство по височина.

Точно вчера получих новият си смесител на цвят е подобен на варатите на шкафовете ми. https://www.amazon.de/gp/product/B013XV1SMQ/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Много, много ти благодаря за идеята да погледна в Амазон, както и на другите, които взеха отношение за форма и наличие на душче! Мога да се похваля с Грое Минта на цена от 79.93 евро от Warehouse deals, разопакован, но без забележки и в гаранция. Нямам търпение да дойде - в Баня Стил по-старият модел е 580 лв.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 15:48 от Макарон

# 296
  • Бургас
Мога да се похваля с Грое Минта на цена от 79.93 евро от Warehouse deals, разопакован и без забележки. Нямам търпение да дойде - в Баня Стил по-старият модел е 580 лв.
Скрит текст:

Страхотен и на много хубава цена! Със здраве да си го ползваш! Grinning

# 297
Замислихте ме , колко вфсъщност трябва да са широки шккафовете за да са удобни спорд вас , като имате опит с ползването че на мен това ще ми е първата моя кухня ?

# 298
.... Иначе на въпроса на Ивчи 79, аз ще се целя във възможно най голямата правоъгълна маса. Може би 200/100 в не разтегнато състояние. Но при мен помещението е голямо. А и ми е писнало вече от теснотия  ooooh!  ...............

Нещо такова ли имаш предвид?

Даже още по голяма маса бих искала. Така че в не разтегнато състояние по дължина да могат да се сложат спокойно 3 стола. На късата страна по 1. Или маса за 8 човека не разтегната и 10-12 разтегната. Иначе като визия тази която си показала ми допада. Не знам материала какъв е.

# 299
  • Варна
Търся някой с плот котлони на Електролукс... имам питанка.

Общи условия

Активация на акаунт