Нашите кухни - 64

• 125 239
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • софия
Аз имам такъв плот на 11 г.

# 301
  • Sofia
Дали имате впечатления от фурна с опция готвене на пара. Аз трябва да избера уредите... съм се замислила по тази тема. ...както и пералня със сушилня

# 302
  • Sofia
Дали имате впечатления от фурна с опция готвене на пара. Аз трябва да избера уредите... съм се замислила по тази тема. ...както и пералня със сушилня
Ние взехме такава на AEG, но още кухнята не е готова и съответно не съм ползвала фурната. При нас изборът по-скоро дойде от това, че е правена в Германия и има пиролиза, също така, че е ХХЛ, телескопични водачи и въобще ни хареса, но и ако решим да се храним здравословно  Laughing ще ползваме и тази функция на пара  Simple Smile

# 303
  • Sofia
Много благодаря за отговора. Откъде я взехте. Аз се колебая между Бошнаков.  Сименс и АЕГ

Сега гледах перални със сушилни и Бошнаков отстъпват в описанието на АЕГ

# 304
  • Sofia
Много благодаря за отговора. Откъде я взехте. Аз се колебая между Бошнаков.  Сименс и АЕГ

Сега гледах перални със сушилни и Бошнаков отстъпват в описанието на АЕГ
Фурната АЕГ взехме от Технополис, но беше последната, правена в Германия, поне така казаха.  Simple Smile
После взехме и такава микровълнова. Иначе на мен Бош и Сименс повече ми харесаха на външен вид, но добре, че мъжа ми е по-разумен  Laughing Излезе ми с довода правени в Турция.
За пералня със сушилня или отделно и каква марка, и ние сме в дилема, която предстои да разрешим - по-добре момичета, които са ползвали да кажат  Simple Smile

# 305
  • In the shadows of my mind
Аз изчетох всички теми за перални и сушилни, но така и не се ориентирах какво да взема, а уредът ще е 2 в1 и е доста важно да е читав...

# 306
  • София
Аз изчетох всички теми за перални и сушилни, но така и не се ориентирах какво да взема, а уредът ще е 2 в1 и е доста важно да е читав...

LG с инверторен мотор Директ драйв - 10кг пране/7кг сушене - уникална е перално-сушилната.

# 307
  • София
Здравейте! Ние сме почти готови с нашата кухня, като давам и снимки, за да добиете представа: http://imgur.com/a/3nJxk
Само сега се чудя с кой акъл избрах този бял и релефен гръб за кухнята и с какво ще го чистя ooooh!
Иначе кухнята я поръчахме от препоръчан ми майстор, на който имам намерение да възложа и правенето на гардероби и легла у нас, пък ще видим.

# 308
Kici, страхотна кухня  bouquet  Да си я ползвате със здраве! От какъв материал са вратичките на кухнята и на коя фирма?

# 309
  • Бургас
Много красива и елегантна кухня! Да ви е честита.

# 310
  • In the shadows of my mind
Честита кухня! Със здраве и удоволствие да си я ползвате!
Единственото, което бих променила аз е вграден хладилник, вместо свободно стоящ, но и така е чудна!

# 311
  • Бургас
kici, честито! Много хубава кухня!
Аз от снимките не мога да разбера какъв е гърба и трудно ли ще се почиства.

# 312
Здравейте! Ние сме почти готови с нашата кухня, като давам и снимки, за да добиете представа: http://imgur.com/a/3nJxk
Само сега се чудя с кой акъл избрах този бял и релефен гръб за кухнята и с какво ще го чистя ooooh!
Иначе кухнята я поръчахме от препоръчан ми майстор, на който имам намерение да възложа и правенето на гардероби и легла у нас, пък ще видим.
[/quote

Супер, много е яка, честито! Ако някой може да предложи добър и доста обемен като литри, поне 320л хладилник за вграждане, да каже.

# 313
Наистина е разкошна кухнята - много харесвам да има долен ред шкафове и работн плот под прозорец  Hug

# 314
Киси, честита кухня! И на мене много ми харесва! Материалът МДФ ли е?
Да я ползвате със здраве!

Общи условия

Активация на акаунт