Нашите кухни - 64

• 125 269
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Честита кухня! Много в мой стил. Единствено високата колона с полички не ми хареса, но може би защото е празна.

# 316
  • София
Честита и от мен! Много приятна кухня е станало!
От опит да споделя /не че някой ме пита, де, ама да си кажа/ - гърбът ще си го чистиш лесно с препарат, нищо че е грапав, но тези полички колко прах ще ти събират - не е истина просто! И аз в моята кухня бях направила такива полици и като видях какво чудо е, извиках си майстора и ги затворих зад стъклена витрина.

# 317
  • Sofia
Аз изчетох всички теми за перални и сушилни, но така и не се ориентирах какво да взема, а уредът ще е 2 в1 и е доста важно да е читав...

LG с инверторен мотор Директ драйв - 10кг пране/7кг сушене - уникална е перално-сушилната.

Страхотна информация. Лично ли я ползвате.
Има ли сушилня та термо помпа

# 318
Честита и от мен! Много приятна кухня е станало!
От опит да споделя /не че някой ме пита, де, ама да си кажа/ - гърбът ще си го чистиш лесно с препарат, нищо че е грапав, но тези полички колко прах ще ти събират - не е истина просто! И аз в моята кухня бях направила такива полици и като видях какво чудо е, извиках си майстора и ги затворих зад стъклена витрина.
И аз така направих с втората кухня, нямам открити полици, че много прах събират. Имам открит рафт в съседство с аспиратора и като бърша праха стои лепкаво, явно се натрупва от парите. Но пък момичето така е преценило и е много разчупено.

# 319
  • София
Вратичките са МДФ. Правени са по подобие на едни, които харесах в Икеа, но бяха мдф с фолио, а тези са боядисани, уж за по-голяма  издръжливост. За полиците-не че имах нужда от тях, но функцията им е друга, зад тях са скрити тръбите на теца  Mr. Green С вратички беше първоначалния замисъл, но мястото е малко/плитко и отпаднаха.

# 320
Момичета, имам следната молба към тези от вас, които ползват абсорбатори ОСТРОВЕН ТИП: Споделете каква марка и модел абсорбатор ползвате, доволни ли сте, каква е големината на помещението, шумен ли е абсорбатора ви.  Тъй като започвам плавно да се ориентирам към избор на електроуреди за кухнята, ще ми е полезно всяко ваше мнение.

# 321
  • Бургас
Моята кухня най-накрая е готова!  Party Не мога да й се нарадвам!  Heart Eyes
Тези дни ще я снимам, че не ми остава време изобщо. Целия ни багаж е по кашони, чанти и т.н. и имаме още за чистене, подреждане..

# 322
  • на североизток
Ще чакаме с нетърпение снимки!

Аз да се похваля, че закупих маса и бели столове за кухнята. Оказаха се китайско производство, но съм доволна от качеството.

# 323
  • In the shadows of my mind
Супер! Сложи ли ги вече? Снимай и покажи  Grinning

# 324
  • Бургас
iv4i_79, честити! Много добре изглеждат!  Simple Smile
Снимки скоро ще покажа и аз, само да се оправим.

# 325
  • София
Моля за съвет - мивка с малък страничен отцедник (от този тип http://www.teka.com/bg/products/view/15714-%D0%9C%D0%B8%D0%B2%D0 … %B8-super_bowl_1c) или без (напр. http://www.teka.com/bg/products/view/22444-%D0%9C%D0%B8%D0%B2%D0 … -premium_1c_max)?  newsm78 Работният плот ми е много малък и отцедникът ще го изяде съвсем, но пък все ми се струва, че откъм влага с него ще е по-надеждно...

# 326
  • Бургас
Аз сложих с малък отцедник, защото не исках сушилници за съдове нито външни, нито в шкаф.
Въпреки, че взехме съдомиялна винаги се налага да изплакнеш нещо дребно - нож, лъжичка, чаша  и е добре да има къде да го сложиш.

# 327
  • София
Ще имаме отстрани сушилник върху плота, без съдомиялна сме.

# 328
  • Бургас
В такъв случай можеш и без отцедник.

# 329
При условие, че ще имаш миялна и стоящ отцедник, аз за нищо на света не бих сложила и страничен отцедник. На мен никога не ми стига място на плота. Затова ще имам миялна и икейска релса с висящ отцедник, ето такъв:

Общи условия

Активация на акаунт