Август се задава вече и ще гушнем малкото човече

• 58 366
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
 Heart Eyes
Сексът при нас е мираж след като преди 2 седмици му показах 3D снимката на човечето Simple Smile Явно ясно си представи какво се крие в огромния търбух и рязко спря всякакви похождения  newsm78

Сега си върнах лентата назад..... Точно след прегледа, на който доки показа на 3 Де малката ни сладурана, моя спря да ме преследва сексуално. Мдаааа, явно като видят какво сладурче расте в тумбачетата ни и край....

# 61
Здравейте мами ,
Да дам и аз отчет тук при вас , нашата госпожица е 2270гр вече в 33+4 г.с. всичко и е наред  . За килограмите и аз съм +16 надявам се да не качвам повече 😀 . Запива ми се събуждам през половин час немога да си намеря маса Ужас. ...

# 62
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ох, май само ние с моят мъж имаме желание, но никакви сили за осъществяване на намеренията.  hahaha
Жегата нещо направо ни изсмуква тази година.  Crazy

# 63
Аз вече ви се оплаквах, че ММ не иска секс  Sunglasses

# 64
  • Пловдив
При нас положението е :
- Ама какво беше това чудо секс   Joy  от Януари не сме го практикували. На мъжете им е лесно все ще намажат от жена си някак, ама ние да му мислим.  hahaha

# 65
Ох, май само ние с моят мъж имаме желание, но никакви сили за осъществяване на намеренията.  hahaha
Жегата нещо направо ни изсмуква тази година.  Crazy
Желание и ние имаме, ама си оставаме само с него Joy
А относно жегата - откакто е станало горещо, съм с ужасно подути крака и ръце; освен това пръстите на ръцете ме болят (някаква тъпа болка през деня, но сутринта едва ги мърдам от оттока и съпътстващата болка) и днес изпробвам една рецепта, която ми каза лекарят, но не бях правила, защото ми се стори гадничка:
1 л. прясно мляко и 1 кофичка кисело се слагат в тенджера и се варят - получава се безсолна извара и суроватка - суроватката се изпива за 1 ден (може да се подправи с лимон, доста е блудкава) и поради високото съдържание на белтъци с урината изчиствала организма и оттоците.
Определено не е вкусна суроватката, но ще пиша дали има ефект - увериха ме, че е изпитано средство, ама все се надявах да не ми се налага да прибягвам до него... Tired

# 66
Последно микробиология задължително изследване ли е защото попитах лекаря ми кога ще правим а тий каза ами не се прави само по индикации , а четох че някои имали гъбички без никакви симптоми направо се обърках тотално

# 67
Последно микробиология задължително изследване ли е защото попитах лекаря ми кога ще правим а тий каза ами не се прави само по индикации , а четох че някои имали гъбички без никакви симптоми направо се обърках тотално

Полага се по здравна каса на женската консултация 2 или 3 пъти. Единия път в началото и един път към края , преди раждането. Задължително в края дори ако ще раждаш естествено.

# 68
Хубаво е да пусне микробиологично изследване, че ако има някакви бактерии или инфекции навреме да се излекуват, нищо, че може и да няма реални симптоми за това. Особено за нормално раждане задължително трябва да си 'чиста'.

# 69

Ами днес като бях при док и той каза така, " хм ,ти си 33+4 г.с време е да пуснем микробиология , за да видим все пак всичко наред ли е "  . Смятам , че е добре да се направи да се види , независимо дали има някакви симптоми или не
 Става дума за теб и бебето все пак ,това ти се полага по каса .

# 70
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Освен,че се полага по каса е и задължителна е ако ще раждаш нормално.

# 71
  • София
Здравейте и от мен,

Сега се прибирам от ЖК, 31 г.с. + 5 дни съм и бебето е 1750 гр. На предния преглед (9 юни) беше 1580 и уж вървеше напред, сега лекарката каза, че си е в норма. Паднало ми е кръвното, но това не ме учудва - горещини + тежест до това водят (90/50).

Поради ниския хемоглобин ми изписа ново лекарство, спираме Малтофера и сега ще бъда на Ферофолгама. Изписа ми и едни мускулни инжекции, в случай че бебето се роди по-рано. Те са за развиване на белите дробове, но ще се консултирам с още един лекар дали сега е удачният момент, понеже разбрах, че май е много рано за тях (Дексаметазон). Ако имате опит, ще се радвам да споделите. bouquet

Странното е, че на предния преглед бях 61 кг, сега съм 60, а не ми се струва логично да съм отслабнала, макар че в жегите не е изключено. По-скоро го отдавам на часа, в който ме е теглила двата пъти - дали е било следобед и след прием на повече храна и течности, или не.

Това е за сега от мен, паркирам се в леглото и под охлаждащи уреди и се надявам да не мърдам поне в следващия 1 час Grinning.

# 72
Микробиология знам , че два пъти се прави, в началото и в осми месец, на мен ще ми правят като ходя след две седмици.
На нас също ни забраниха още от януари месец, ниска плазента. А на вас които сте били с ниска, вдигнала ли се е , моля се моята да се е вдигнала като отида, не иском секцио Sad

# 73
Ох момичета, днеска бях при една педиатърка, с идеята тя като се роди живи и здрави детето да го наблюдава. Препоръча ми я една позната, та съответната педиатърка ме обърка тотално относно Igg и Igm. Според нея Igg означавало, че инфекцията била активна в момента, а аз знам, че е тъкмо обратното, че Igm означава че е активна, а Igg,че имаш антитела и че е изкарана инфекцията. Та аз ли греша или тя не си е научила урок. Като допълнение ми каза,че цитомегаловирусът се хващал от кучета и котки, а аз знам, че това се отнася за токсоплазмозата. Разочарована съм, защото знам колко е трудно да се намери добър педиатър, а се надявах тя да е такъв.

# 74
Ако IGM e отрицателно и IGG е положително, означава, че някога си имала такава инфекция и вече имаш изградени антитела. Ако IGM в момента е активно, значи в момента боледуваш.
И цитомегаловируса също може да се предаде от животни. Мен затова ме питаха дали вкъщи не си отглеждам котка или пиле (папагал, канарче и т.н.). Най-вече за канарчета, защото те предавали някакви инфекции, които атакуват яйчниците, особено податливи са по-малките момичета.
Още повече, че зависи какво изследват, защото примерно на мен както ми бяха объркали изследванията, то пише IGG/IGM, обаче вместо токсоплазмоза и цитомегаловирус, са изследвали някакъв общ имунитет и реално нямаше никаква полза от това изследване. Просто някой не си беше свършил работа, но  покрай този случай разбрах реално за какво иде реч и кое от какво е провокирано.

Общи условия

Активация на акаунт