Алекс, Себи,

От никъде - нищо

От работа не мога да се разхождам насам-натам по сайтове за новинки и някоя новоизлязла снимка

Очакваме Гани да е "прихванала" някоя новина

Гани, появила си се

Пак е нещо

Улових я - във въздуха
и остана на предната страница 
Сега ще се чудим - това все още - италиански пейзаж ли е - заради типичното - дърво - зокум-лян или е вече - обобщено - средиземноморски 

и кой още се - включи много активно
също знаем
Отново 
За три - максимум четири седмици
И ние
И ние
20.01.17

да ме извиняваш , ама не разбрах къде сме и НИЕ.

имам забележки 

Браво Фе!
Себи
"Ние" ще се мъчим да се уредим с "Лошото момче"

Една седмица им давам почивка - на Тафф
и да съобщават
Бурак -режисьор....... 

но ако ФЕ пропусне лятото
и както не се чува нищо за сериал с нейно участие - отиде поне още половин година - далече от екран 
После - на награждаването през януари - посмя да се пошегува - че се надява и следващата година да вземе награда. Как ще стане 
Това - поддържане на "напрежението"
"интригата" 
Просто си разсъждавам. Ще разберем - що за филм е този и ще имаме ли нещо общо с него. До края на празника им останаха - 10-11 дни.

аз съм си романтично настроена откакто Фе и Бу си почиват из Европа , но докато са само двамата трябва до се задоволяваме с това което ни пускат те

Най-добрата - защита - за ФЕ е щастливия Бурак
Мноооого съм доволна от него
- да "подскача" по пътищата....
Отдавна съм обяснила, че дори дозата ПР - в поведението им - за мен е напълно обяснима и приемлива
Те не го крият. Инстаграм е за забавление - каза ФЕ
Но да ми се твърди, че те са единствените

Миналата година се направи на "разсеяна" и реши да промотира фирмата на дъщеря си и филма - който заснеха - а сега 
и нищо за - легендата.... И да си дойдем на думата - както се казва - Вие сещате ли се , Госпожо....

Различна - гледна точка ...

Отдавна съм обяснила, че дори дозата ПР - в поведението им - за мен е напълно обяснима и приемлива
Те не го крият. Инстаграм е за забавление - каза ФЕ
Но да ми се твърди, че те са единствените

Различна - гледна точка ...

Ако има още повече ще я обичам !
Може и да бъркам повода, но татуировката не е перманентна 

Все гледам снимките му и се чудя какво е онова, което малкоооо не му достига да е онзи чаровник, който ме грабна и се сетих - мустаците
Наистина, не се шегувам, ако не са мустаци, то поне лека брада.