След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57

• 87 220
  • 740
  •   1
Отговори
# 30

Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes Naughty Wink Wink Wink Laughing внимавай когато става дума  за извраненяци hahaha hahaha hahahaНа мен откакто гледам и се радвам на Бурак нещото,което ме е дразнело са били хайдушките му мустаци hahaha hahaha

Аз избирам последния, т-е сегашния Бу

Приятна събота bouquet

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 19:08 от sebilMM

# 31
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Хахаха, момичета, установих, че има нещо извратено в мен - харесвам Бурак с мустаци  newsm78 Все гледам снимките му и се чудя какво е онова, което малкоооо не му достига да е онзи чаровник, който ме грабна и се сетих - мустаците Wink Наистина,  не се шегувам, ако не са мустаци,  то поне лека брада.
hahaha hahaha hahaha
Петя, нещото, което навремето ненавиждах в един мъж бяха мустацитеhahaha Но при Бурак така свикнах с този "атрибут", че не го харесвам без нищо по лицето   Naughty
- с всякаква растителност по лицето, само не и "кьосе". Ама не е важно ние как го харесваме  Wink Wink

А феновете нямат спирка - качиха го къде ли не - даже полетя като Батман hahaha hahaha hahaha

# 32
   И  още нещо от Рим.

http://vk.com/video-40525808_456239555?list=0b2aba5b8a3b068354

Не може да не видим  и   Бурак пред Колизеума.

Мами/Ани Heart Eyes и з го харесвам с малка  двудневна брада ,за да се вижда всичко което прави с красивите си устни Laughing Wink Laughing

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 10:01 от sebilMM

# 33
 Hug Heart Eyes

Докато не "преброим" камъните пред Колизеума - няма мърдане

Praynig Дано да следват снимки от пред фонтана Praynig нищо, че вече - кой ли знае къде са...

Heart Eyes

# 34
Генче  Heart Eyes преди два дни ги хванах пред фонтана , където рускините  твърдяха ,че за поред път и е направил предложение  и подарил пръстен. Изгубих го и съжалявам. Постнах само  фрагман от фонтана с Фе.

Колажите    са  чудесени!

Малко сантиментално- романтично съм настроена тази вечер и затова ви пускам това.

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 22:49 от sebilMM

# 35
  • София
Добро утро, Сънливки -Поспаливки!  newsm62

Нося кафето  smile3503

БуФчетата не трябваше ли да са вече в Париж? newsm78

Чудесни колажи сте сложили  newsm10

https://www.facebook.com/BurakOzcivitSayfasi/videos/737482123021570/

Спокойна неделя  newsm51
 Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 10:27 от Alleks

# 36

Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes хайде бе .... Winkщях да си легна пак .неделя е Laughing Laughing Laughing

Мисля ,че другата седмица са в Париж.Така мисля.

И още  колажи.

И една партньорка на Бурак , която харесвам безрезервно.
Мисля , че дори са имали много хубава връзка. Нормално.То ако си помисля и  фе си имаше Чичи Mr. Green

# 37
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

От инстаграма на Фе - Рим

И естествено, веднага - Бурак  Mr. Green

Репортажа от рождения ден на Фахрие с руски субтитри

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 23:33 от mama_an_ji

# 38
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

От инстаграма на Фе - Рим

И естествено, веднага - Бурак  Mr. Green

Репортажа от рождения ден на Фахрие с руски субтитри

Мами/Ани Heart Eyes Hug цял ден  търся  новини от Рим или Париж.Благодаря ти bouquet

Прекрасна е Фе , спокойна , усмихната ,щастлива.

Аз  вече  ги чакам в Париж.

Предлагам им следните забележителности и ще се радвам ,ако посетят поне едно от тях Hug Hug Hug

Да си пият кафето в-

Café de Flore

След това -
le Pont des Arts,

Да не пропуснат-

Sacre Cœur, Château de Vincennes, Château de Versailles

За Лувара и Айфеловата кула не се съмнявам ,че   са в програмата  им

Не спят феновете им и те като нас  #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha

Сега някой ще каже ,ама тя няма ли друг тоалет newsm78 newsm78 Има и то много ,ама  е решила да дава повод за размисъл  Laughing

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 00:17 от sebilMM

# 39
  • София
Добро утро  newsm51

Хайде, събуждайте се!  smile3503

Днес вести от Париж ли чакаме!  smile3508

Хубав ден и успешна седмица!
 love001

# 40

Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes,- понеделник е и аз съм будна вече,но вчера голямо дремане беше и как не
пълна суша около Буфчутата.

Стигнах до там да си мечтая да са вече в Париж и някой фен да ги хване  Laughing Laughing :lol

Тук Бурак е точно като  за Петя.

# 41
Добро утро Heart Eyes Hug

Частично преводче - на статията показана от Себи Heart Eyes
Цитат
Почетен Evcen, сподели сметката Instagram, обаче, всички бяха пленени от красотата на снимките, направени в Рим.

А познатата думичка в заглавието - "Принцеса" Embarassed "Принцесата на Рим" Embarassed супер ми звучи Embarassed

Цитат
Почетен Evcen споделено от Рим, разтърси социалните медии!

Усмихнат ден Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 09:43 от Ganaila

# 42
Здравейте момичета   Hug
Фе е страхотна на снимките от Рим, а двамата изглеждат спокоини, щастливи и отпочинали. Точно за това се надявам на някоя нова обща снимчица от тази седмица.
Хубав и слънчев ден  bouquet

# 43
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Фокси,  Hug Hug
Обща снимчица чакаш, а?   Wink WinkHug  И ние така, ама май няма кой да ги снима заедно - ще трябва да помолят някого  Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Цитат
Добро утро Heart Eyes Hug

Частично преводче - на статията показана от Себи Heart Eyes
Цитат
Почетен Evcen, сподели сметката Instagram, обаче, всички бяха пленени от красотата на снимките, направени в Рим.

А познатата думичка в заглавието - "Принцеса" Embarassed "Принцесата на Рим" Embarassed супер ми звучи Embarassed
Скрит текст:
Цитат
Почетен Evcen споделено от Рим, разтърси социалните медии!

Усмихнат ден Heart Eyes Heart Eyes

"Principessa"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Не се бях сетила за това сравнение - "съвременна" принцеса  Heart Eyes
Фахрие е като хамелеон - винаги различна - това което ние виждаме. Предполагам и в живота е такава и  не само външно - има нещо в себе си, което не показва докрай - сигурна съм, че и на Бурак не е разкрила напълно "душата" си - а това е интересно и успява да поддържа интереса - подава от себе си по малко ("на час по лъжичка"). Загадъчна е.  Wink Heart Eyes  Така успяваш да държиш в "шах"  Wink Wink  Laughing В много случаи това става несъзнателно - просто въпрос на характер и не знам дали може да се контролира Thinking. Докато успее да я разгадае и живота минал  Wink Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Такива са моите усещания по отношение на Фахрие - съдейки по всичко прочетено и видяно досега  Rolling Eyes
Може и да не съм права и да си е съвсем открит човек, особено към близките си, но ме съмнява - има някаква загадъчност, която привлича и съчетано с външност е "убийствено"

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 10:45 от mama_an_ji

# 44
 Heart Eyes Heart Eyes
 Joy Мами-Ани Heart Eyes  Joy Кой-кого - чете Wink ooooh!

newsm78 Thinking Демек - Пленява newsm78 Изненадани ли са newsm78
Цитат
Почетен Evcen все още пленен

Фокси Heart Eyes Това брои ли се - като изпълнено желание Wink
 newsm78 newsm78 Ще си умра - от любопитство Embarassed

Флоренция Wink

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 12:48 от Ganaila

Общи условия

Активация на акаунт