След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57

• 87 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Добро утро, прекрасни Чучулиги!  newsm51

Тези дни май всички сме се запиляли на някъде, ама така е лятото - кога, ако не сега ще скитосваме на воля  newsm47

Идвам с кафето  smile3508

Да ви е сладко и да имате един прекрасен ден!

Себи Hug Гани  Hug чудесно да си отпочинете тези дни, в понеделник ви чакам с нетърпение   HugHug Hug
Утре в ранни зори и аз заминавам за два дни, но ще се опитам да сервирам кафето за вас и за всички прелитащи от тука  smile3503

Новичко било  newsm78

И коментар: "Девушка,сделавшая этот снимок пишет ,что это в аэропорту Дюссельдорфа, фото новое . Спросили про Фахрие , говорит они вместе. Похоже зятёчку , понравились тёщины долма !"

Може нашите да са се изнесли малко на спокойствие, далеч от данданията  Wink

А, ето и девойката ни - пак новичко било  Wink От заведение в Кадъкьой!

Хубав и ползотворен ден!  love001

# 391
Здравейте  Hug Heart Eyes

Алекс Heart Eyes Закъсахме я - от към - присъствие Wink Нищо - така ще имаме възможност да -обобщаваме Wink

Щото при липса на новини - ще трябва да ги - създавам Mr. Green

Пример Wink за свободно съчинение по картинки Снощната снимка  Peace я видях във вариант с тагове и името на ФЕ е върху райето Peace
Що пък да не предположим, че жилетката е - тази, която си "подават, прехвърлят, премятат, мятат..." предимно Бурак newsm78

newsm78 И миналата година - по това време - долу-горе newsm78 ФЕ беше при семейството си  Peace Тя поне не трие снимки в инстаграм Wink или не със замах Wink Може ли да предположим, че имат някаква - семейна традиция, повод...
 Wink Другият вариант - да уреждат - специални документи Wink Embarassed С двойното гражданство - е така Wink Бумащина...

Снимката на ФЕ от Кадикьой и.....в близост до мама, зълва...и един дом, чийто собственик така и не разбрахме със сигурност кой е. Помните паркирания джип...
Много интересно ги редуват newsm78 БУ с фен в района на ФЕ - и обратно newsm78

И по същество  Embarassed Оя Доган - за която Боня беше писала, че е уважавана и че нейната информация почти винаги е вярна...
Е включила БУФчетата към популярните извън пределите на Турция артисти - най-общо казано.

Нищо и никаква новинка, но особено полезна -  след като започнаха да излизат - благодарствени - съобщения..

Успяхме  Wink да се класираме и тук...Важното е, че "сме" сред 10-те любими... - за последните 10 години.

hahaha Не е лесно  ooooh!

От тук разбирам, че ФЕ тежи 56 кг Thinking и че "БУ е казал - сватбата ще е през следващото лято - заради натовареният им график" ooooh! ooooh!  newsm78 Кое ще му е - натовареното newsm78

Thinking
Цитат
#diziturkHaber

Кенан Имирзалыоглу и Синем Кобал отклонили предложение.

Кенану Имирзалыоглу и Синем Кобал поступило предложение сыграть вместе в сериале. На это Кенан заявил: "Мы с Синем приняли решение. Какую бы большую сумму нам не предложили, вместе мы не будем сниматься".
Crossing Arms И аз искам - толкова - бързи - отговори Crossing Arms
 newsm78 Или - който - пита - той си и - отговаря newsm78 Интрига да има newsm78
 Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 14:20 от Ganaila

# 392
  • Враца
 wavey wavey wavey
Здравейтееее!!!  Hug Hug Hug Hug

Вече съм тук, но заминавам назад в темата да чета и да вляза в час  Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Явно няма нищо ново около нашичките  Wink

Появили са се в Мугла:

steve rogers ‏@itsrvpbitch Ula, Muğla. Burak ve Fahriye akyakada lan

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 02:26 от mama_an_ji

# 393
  • Враца
Ехоооооо! Всички ли почивате  Wink Laughing Laughing Laughing
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Цитат
Мнение американцев о Фахрие: 1. Смотри, что ты думаешь о волосах? 2. Ваув, ничего себе, чувак 3. Это Лореаль. Она стоит того. 4. Она великолепна. 5. Ваув, она прекрасна. 6. Она очень симпатичная. Мне нравятся ее скулы

Цитат
#burakozcivit #new #yeni 🆕 #fahriyeevcen (Кратко перевели статью: they saw Burak and they asked him why he didn't come on a weeding of Neslihan and Kadir, and he told:" Don't ask me this cuestion anymore, please. I don't want to talk about this" Увидев Бурака они спросили: Почему он не был на свадьбе Неслыхан и Кадира? Он ответил: Пожалуйста, не задавайте мне больше этот вопрос. Я не хочу говорить об этом)(Написали еще, что ему задали этот вопрос после выхода из парикмахерской в Улусе)
Цитат
Бурак Озчивит: "Не спрашивайте у меня про Неслихан".

Бурак Озчивит, который был на отдыхе со своей возлюбленной Фахрие Эфджен, вернулся в Стамбул и вчера был замечен в районе Улус. Актер выходил из парикмахерской.

На вопрос журналистов: " Почему вас не было на свадьбе Неслихан Атагюль и Кадира Догулу?" Бурак ответил: " Пожалуйста, не задавайте мне больше таких вопросов. Я не хочу говорить на эту тему"."

# 394
  • София
Добро утро, Чучулиги!  newsm51

завърнах се и нася кафето  newsm47

Мами Hug, чудесни новини за Фе и Бу  Simple Smile При липса на инфо за тях толкова време .... това си е направо късмет, че са го изловили жълтурковците  hahaha

Изчезвам да се трудя и ви желая спокоен ден и успешна седмица!  love001

# 395
Здравейте, момичета, нов месец, нов късмет  Hug Къде са били Фе и Бу? На нещо като ферибот или ресторантче ми изглежда. Това в някой от техните курорти ли е или е в Истанбул? 

# 396
   Здравейте Hug Hug Hug

Сакън... някой само да си е помислил ,че съм в аут Shocked

Не ..............окупирана съм и то от близки хора  Joy Joy Joy

От двете тинейджърки не мога да се докопам до техниката в къщи #Crazy #Crazy #Crazy

малко остана и съм на линия с пълна сила стига да има новини Shocked Party

ТЕ  Hug да са все така ---аз съм лесна !Обичам ги и това си е  Laughing

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 00:37 от sebilMM

# 397
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug

# 398
  • София
Себи Hug Мами  Hug

Ей, имаме си снимки, а може пък и някой репортаж да пуснат  newsm47

Добро утро и дано имаме един прохладен вторник!

Хайде и на кафето  newsm51

Бурак с този потник ме хвърли в музиката  Joy Joy Joy, но по-важно е, че поне има снимки  smile3503

Хубав ден! Сигурна съм, че днес ще имаме още снимчици от тях  Simple Smile
Алачати, а? Почиват си младежите, не са като мене на бачкане по цял ден  newsm62

love001

# 399
  • Благоевград
Привет и от мен!  Hug
Тъй като се включих доста по-късно към вас, чак сега успях да изгледам всички серии. Леле каква тъпня с този край  #2gunfire #Cussing out Наложи се да прочета последната глава на романа, за да не се ядосвам толкова  #Cussing out
Гледах, че сте писали за някакво продължение, за втори сезон, но до колкото разбрах няма да има такъв. Толкова отрязани последни два епизода не съм очаквала.
В този сериал ми направи впечатление едно - никой никога не питаше другия защо е постъпил така. Фериде си тръгна без дори да разбере повече подробности за случилото се. Сигурно много й дойдоха лъжите и прикритите факти. 
Помощничката на Нериман ми беше много противна, с този кравешки поглед, но накрая й се изкефих максимално, че каза истината. Много хубаво постъпи, макар и напук на Нериман.
Мюжгян и Юсуф са прекрасни, много ги харесвам.
Неджмие и Мурат си ги представям изцяло като двойка, отиват си, тя порасна, помъдря, нежна е, мисля, че там се получи добре.
Онази Азелия ме дразнеше още в началото и е имало защо.
Колкото и да харесвам Бу и Фе, не успях да ги възприема като двойка във филма, много остри камъни се оказаха и двамата, все с рогата напред, колкото голяма любов, толкова и голям инат.

Видях, че са снимали след това друг филм двамата, може ли повече информация да ми дадете за него?

Хубав ден от мен!  Hug

# 400

Здравейте Hug Hug Hug
 Ползвам промеждутък от време и  бързам да постна нещо новичко.

С кого ще си партнира Фе в следващия проект?
1. Чагатай Улусой
44
11.4%
2. Керем Бурсин
41
10.6%
3. Экин Коч
15
3.9%
4. Энгин Озтюрк
15
3.9%
5. Халит Эргенч
40
10.4%
6. Кадир Догулу
31
8.1%
7. Мурат Йылдырым
80
20.8%
8. Шюкрю Озиылдыз
56
14.5%
9. Энгин Акюрек
50
13%
Свой ответ в комментариях.
13
3.4%
Гласуваха Получи кода385 човека.
Светлана Величкина

И с нови фенове , младо попълнение Laughing

Laughing
  фе е с бански Wink отдолу Laughing

# 401
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Фе е споделла с нас своя нова снимка в инстаграм Heart Eyes
(Себи с банския от твоята снимка е  Wink)

Скрит текст:
Привет и от мен!  Hug
Тъй като се включих доста по-късно към вас, чак сега успях да изгледам всички серии. Леле каква тъпня с този край  #2gunfire #Cussing out Наложи се да прочета последната глава на романа, за да не се ядосвам толкова  #Cussing out
Гледах, че сте писали за някакво продължение, за втори сезон, но до колкото разбрах няма да има такъв. Толкова отрязани последни два епизода не съм очаквала.
В този сериал ми направи впечатление едно - никой никога не питаше другия защо е постъпил така. Фериде си тръгна без дори да разбере повече подробности за случилото се. Сигурно много й дойдоха лъжите и прикритите факти.  
Помощничката на Нериман ми беше много противна, с този кравешки поглед, но накрая й се изкефих максимално, че каза истината. Много хубаво постъпи, макар и напук на Нериман.
Мюжгян и Юсуф са прекрасни, много ги харесвам.
Неджмие и Мурат си ги представям изцяло като двойка, отиват си, тя порасна, помъдря, нежна е, мисля, че там се получи добре.
Онази Азелия ме дразнеше още в началото и е имало защо.
Колкото и да харесвам Бу и Фе, не успях да ги възприема като двойка във филма, много остри камъни се оказаха и двамата, все с рогата напред, колкото голяма любов, толкова и голям инат.
Видях, че са снимали след това друг филм двамата, може ли повече информация да ми дадете за него?

Хубав ден от мен!  Hug

Тина, давам ти линк да го изгледаш - както беше казала Фе - един обикновен, топъл летен филм филм, който да те стопли през зимата, когато му беше премиерата (това последното, за зимата,  от мен  Wink  Heart Eyes) "Любовта прилича на теб"/ Ask Sana Benzer
http://www.videoclip.bg/watch/499086_lyubovta-prilicha-na-teb-bg … k-sana-benzer2015

По думите на продуцента на филма, демек - Бурак, двамата са  решили да се снимат заедно във филма заради красивата химия съществуваща в тяхната екранна двойка  и просто са решили да я продължат   Mr. Green Mr. Green

Двамата казват, че по времето на снимките на филма е припламнала искрата на любовта между тях, ама определено не трябва да им се вярва  Mr. Green - искрата си я имаше много преди това и беше много осезаемо  Mr. Green

Ако разбираш руски - ето видео от премиерата на филма в Баку - Бурак разказва историята на създаване на филма  Heart Eyes
https://vk.com/video-40525808_171312637?hd=1&t=1m18s

А това ако не си го гледала - изгледай го - дует Бурак/Фахрие  Heart Eyes Heart Eyes
(Финалната песен на филма)

А тук можеш да намериш клипчета, видеа от премиерите на филма от участия на Бу и Фе свързани с филма
https://vk.com/videos-72533396?section=album_56076227
https://vk.com/videos-40525808?section=album_55033840

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 23:00 от mama_an_ji

# 402
Ехоооооооооооооо посред   нощ Laughing

Да разхладим страстите Laughing

Лека нощ smile3524

Мами -Ани Heart Eyes Hug

# 403
  • София
Добро утро!  newsm51

Мами Hug Себи  Hug
Къде изчезна Гани?

Днес сме на коктейли - лято е!  newsm47

Фе ни е голяма красавица! Това лято явно им е за почивка - филм йок. Нищо, ще чакаме следващата година  smile3503

Още от морската тема  Laughing

newsm10

Хубав ден!  love001 love001 love001

# 404

Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyesприятно ми е да се освежа с коктейлче   bouquet

Когато и на плажа  може да изглежда по този начин Фе......какво да коментираме  друго за красотата и.

Общи условия

Активация на акаунт