След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57

• 87 210
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте Момичета Heart Eyes Hug  Heart Eyes

Wink Ако срещнем - джипа - на някоя улица - да знаем - на кого е Wink

Heart Eyes

# 421
  • София
Да му имам на Бурак шапката  hahaha hahaha hahaha

Време е за съботното кафе  Laughing

И един хубав колаж от КСШ

Днес може и да има репортажи в клюкарските им предавания за нашите  smile3503

Хубав ден!  newsm51

# 422

Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart EyesГенче Heart Eyes , и аз се чудя  какъв въпрос се върти в главата на Бу под шапката newsm78
Кой ще е партньора на Фе в следващия  и проект,  newsm78 как и кога  ще е сватбата им newsm78или нещо друго за което не  се сещам за сега Laughing Laughing Laughing

А аз се питам -тава наистина ли е ново и кога е направено.

# 423
 Heart Eyes  Hug

Себи Heart Eyes Абсолютно - ново Peace Сега снимат - четвъртък-петък - петата newsm78 за тази година реклама с ФЕ.
https://twitter.com/barisberberoglu

Тази снимка сме я пропуснали newsm78 Само - заради - равновесието Wink Не само - ФЕ се сближава с приятелите на БУ Wink И той - с нейните Wink се оказва....

Това е от Кувейт....

След което - ФЕ се появи с нова шапка Thinking

newsm78 Що пък не - вместо - магнити - да си ги купуват като сувенир  newsm78 От Америка - също имахме- Логото на университет newsm78

Wink За сватбата... Ако правилно съм разбрала от видеата - на този въпрос Бурак отговаря с - "Лека работа. Благодаря." newsm78 Wink Ще видим Thinking Но пък - комшийката - разбирам - въобще не споменава - евентуална сватба - а директно говори за деца Thinking
 Heart Eyes

# 424

wavey wavey wavey

Мястото до Бу вече не е празно Laughing Laughing Laughing

Заето е от едно прекрасно момиче Hug

Снимки от  периода  и с Чичи Wink Mr. Green

# 425
Здравейте!Благодаря за всичко,което споделяте,чета ви с интерес.Бу и Фе  си почиват добре,изглеждат щастливи и красиви.На мен би ми допаднал общ проект на Фе с Мерве.Играта и ми хареса в ,,Малки тайни,,,така,че ще ги гледам с интерес.Чакам Фе да се появи на екран,да си почине още месец и да се захваща за работа.А,ако ми е по вкуса и артиста,ще е супер.Прекрасно е да съм в отпуска,завърнахме се за няколко дни(живея във Варна)и от понеделник пак забягваме за 10 дни.Хубав август ви желая.

# 426

Кали  Hug винаги ми е приятно, когато се появяваш в темата. Laughing

И от преди час newsm10

А тук и без превод зная ,че някой се пука по шевовете от злоба щом Фе е отрязана от снимката.

Много им дойде от от щастието им .

Аман=ОХ
  Ако някой разбира кой охка и защо ..... моля да сподели Wink Wink hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 06 авг 2016, 17:08 от sebilMM

# 427
Hug Кали Joy  Joy А сега - Добър ден Wink

Себи Heart Eyes Не срещам превод - нито линк към въпросната статия - даже и не я коментират във ВК - newsm78 Дори невероятните не разбират за какво иде реч. Каква е връзката между - общите фрази newsm78 и Бурак newsm78 --- късите му гащи Mr. Green Това от мен Embarassed

Тук обаче - за табелата- гуглето превежда - "името на жена му","жена си" newsm78

Thinking Не вярвам ФЕ да се "разголи" много-много

Режисьорът - предполагам и Екипа - е същият, който засне - "трите образа" в рекламата за грим

Heart Eyes Heart Eyes

# 428

Тя /Фе/ ,Генче  Heart Eyes, ако реши да се "разголи " /та повече от това по бански както я гледаме напоследък/  какво да очакваме Shocked Rolling Eyes #Crazy newsm78

Ами котаракът -петел  Wink hahaha hahaha hahaha ще полудее.Не ща! hahaha hahaha hahaha

Като си спомня колко се гневях на този стол пред Бу hahaha hahaha hahaha

А това от миналото лято и сега е като мехлем за душата ми Laughing

На мен все нещо ми пречи за ясната картинка  Wink я мустак , я стол ...... но за сега всичко е по план Wink

# 429
Добро утро Heart Eyes Hug

Себи Heart Eyes Joy Май  newsm78 "планът" Wink отдавна е - изпълнен newsm78

Thinking newsm78 Само аз ли си го мисля  newsm78 че когато един мъж  - се "задоми" - пуска "коремче"

ooooh! Сигурно така се - самозалъгвам ooooh! самоуспокоявам  ooooh! Демек - "Спрял е ловеца - да търси ...." Успокоил се е...Задоволил се е ....
Айра Heart Eyes Heart Eyes Не го казвам - с лошо Embarassed Praynig обаче и на Киво - вече не му пука - в това отношение. Голям сладур Wink "И коремът си е мой - и "плочките" - също. На никой не му влиза в работата" - това долу-горе - по смисъл Peace

И това ми харесва Embarassed Ореваха орталъка - за късите шорти на Бу - пък те - Прада Joy

Thinking Като се замисля - интересно лято - до тук Thinking Започна с изненадата за РД... скъпия подарък - също.  После - романтична екскурзия... после - нова кола - с - нова табела...Цопнахме се - на - "градския" плаж. Не на този за - отбрани. Излязоха общи снимки...

БУ си напълни инста с "немски" пейзажи - плюс - с роднина...

Пропусна - до тук - да заснеме поредния си филм Thinking т.е. вместо работа и евентуална печалба - при това не малка - предпочете да посвети времето си на ФЕ Thinking
Да видим - какво ни чака Thinking

Между другото - Президента - с трудното за мен име - вчера е последвал нова фенска на ФЕ страница Thinking То - вярно, че и обеща - да я "наблюдава", но чак пък толкова - престараване...Не, че - няма защо. Момичето им носи - бонуси.  Без да и влиза в задълженията - ги рекламира и в Щатите - излиза.

Улях се Embarassed ooooh!

Усмихнат ден Heart Eyes Heart Eyes

# 430
  • София
Добро утро Heart Eyes Hug

Себи Heart Eyes Joy Май  newsm78 "планът" Wink отдавна е - изпълнен newsm78

Thinking newsm78 Само аз ли си го мисля  newsm78 че когато един мъж  - се "задоми" - пуска "коремче"

ooooh! Сигурно така се - самозалъгвам ooooh! самоуспокоявам  ooooh! Демек - "Спрял е ловеца - да търси ...." Успокоил се е...Задоволил се е ....

hahaha hahaha hahaha hahaha

Гани, не го ли знаеш вица защо мъжете като си оженят пускат шкембенце?  Wink

Ами като са ергени ..... прибират се вечер в къщи, отварят хладилника - празен, няма манджа на печката ииииии айде в спалнята, щото в леглото чака новото гадже  Laughing
Като се оженят ...... прибират се вечер, в спалнята все същата жена и хайде в кухнята, където го чака топла манджа и пълен хладилник  Joy Joy Joy

Отнесох се и забравих за кафето  smile3555

Да ви е хубав и спокоен денят, много усмихнат и с много новини за нашите сладури!  newsm51

Heart Eyes

# 431

И аз съм на линия  Hug Hug Hugза кафето  на  Алекс Heart Eyesи информацията на Генчето Heart Eyes

Може да ви стане малко топло от дебелите им дрехи но не мога да се въздържа да постна това Бу води Фе под ръка. Laughing Laughing Laughing И двамата с идеални фигури. Wink Wink Wink

# 432
Алекс Heart Eyes Joy Извод - Нашият БУ - вечер се прибира в - къщи Wink С подпис - или - без - хладилника е пълен. Като се сетим и за - Храната прави борбата Wink Няма да се плашим Wink Ще го наречем - Минахме в по-горна категория - значи Wink

Себи Heart Eyes За мен са си чудесни, перфектни Embarassed Нямам развит комплекс  от - излишни килограми  Embarassed който да избивам тук  Embarassed  newsm78 Или имам newsm78 Embarassed "Стърчащите кокали" са също толкова неприятни  ooooh! даже повече Thinking Thinking

Важното е - БУФ да се чувстват добре и доволни - един от друг...

Heart Eyes

# 433

И малко  спомени за любовите  на Бу.
Първата му според рускините-Юношеская любовь Бурака.

Чудя се сама на себе си  newsm78 Защо не ме дразни това момиче  и си отговарям пак сама-защото е естествена, защото и личи, че е влюбена в Бу.
Наистина добро попадение  за младите му години , само дето мисля ,че е колаж Rolling Eyes Shocked #Crazy
Май на снимката Бу съвсем не е юноша hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 14:03 от sebilMM

# 434
Себи Heart Eyes Пет години връзка - не е малко. Но към момента - дамата вече е омъжена. И в Чучулигата имаше подобна сцена newsm78 Сега не се сещам точно какво отговори Камрян newsm78 но нямаше абсолютно никакви скрупули - за да я наеме за ремонта на роклята на Фериде....

Излезли са видеа... Има проекти ФЕ - но към момента нищо конкретно newsm78 може би - сигурно newsm78
Но ние си я познаваме Wink
И новият джип - се оказва - тестван - извънградско

Заради ограниченията - това са кадри от друго....

Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт