След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57

• 87 198
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Успех на Фахрие и Мурат!  Praynig Praynig Praynig А онези с пластичните операции, да погледнат тази снимка и пак да пишат глупости. Wink ooooh!

Санем Сонер (sanemsoner) - сътрудник в TAFF Pictures е публикувала тази снимка с надпис: "Приключенията започват!" Wink

# 691
  • Яко в Матрицата...
 wavey

Ако ми позволите, една малка поправка Peace Фе е написала:

Yüzümdeki mutlugun sebebi @burakozcivit ❤😍 Setin ilk gününe cicegim ve sete gelen tatliyla basladim.. ❣🙏🏻 'Sonsuz Aşk' filmimiz hayirli olsuun.. 🎬✨@taffpics

Причината за щастието на лицето ми е @burakozcivit ❤😍  Започнах първия ден на сета с цветя и сладки... Късмет на филма ни "Безкрайна любов" 🎬✨@taffpics

Надявам се да им се получи, Мурат ми е първата дизи любов Crazy Joy

# 692
  Рени Hug , благодаря  bouquet

Такава си ни е Фахрие Heart Eyes,деликатна .
Щастието и идва от Бу  , а надеждата за професионален успех залага на филма и най-вече естествено на Мурат.

Днес се е разразила нова атака срещу Фахрие заради отношенията и с Аслъ newsm78

Не зная какво да си мисля като си преведа това с Гугал Shocked

KUDURUN KÖPEKLER

нещо от рода борба между кучета newsm78
И пак Фе виновна с капризите си ,които е споделил  уж и Кево преди години.

/Май е стара песен на нов глас слушана вече много пъти/

Като чета такива гадости от злобни и грозни хора ми идва да......отида. до 00

Сакън  Naughty да не вземе да стане хубав филм и какво ще правят тогава.

Интригата се завихрила  защото Фе и Бу не били на концерта на М.Боз ,.
Те двамата Бу и Фе надълго и на широко обяснявали ,че в това време са били ангажирани.

[bВ этом видео у Бурака на 2.00 минуте спрашивают почему они не пришли на концерт Мурата Боза. Бу иЭФ отвечают, что ЭФ в этот момент снималась в рекламе , а БУ в сериале. Они пытаются организовать встречу , но все заняты.][/b]

https://vk.com/video302050542_456239142?list=9522cadb57b978fe4f

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 15:17 от sebilMM

# 693
wavey

Ако ми позволите, една малка поправка Peace Фе е написала:
Скрит текст:
Yüzümdeki mutlugun sebebi @burakozcivit ❤😍 Setin ilk gününe cicegim ve sete gelen tatliyla basladim.. ❣🙏🏻 'Sonsuz Aşk' filmimiz hayirli olsuun.. 🎬✨@taffpics

Причината за щастието на лицето ми е @burakozcivit ❤😍  Започнах първия ден на сета с цветя и сладки... Късмет на филма ни "Безкрайна любов" 🎬✨@taffpics

Надявам се да им се получи, Мурат ми е първата дизи любов Crazy Joy

Рени  wavey

Чудесно е, че се се включила с тази поправка  newsm10 newsm10

"...започнах първия ден на сета с цветя и сладки..." Ама какъв галантен пич е нашия кандидат зет Буракча... newsm44

А нашето момиче сякаш  притежава цялата любов на света....такова щастие  излъчва лицето й....!!!!

Дано само сценаристите не прецакат с някакъв тъп, наивен сюжет... newsm78 newsm78

Може би да сте коментирали вече тук, но знаете ли тези същите сценаристи кои дизита други са техни???

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 16:05 от helen.nona

# 694
  • Яко в Матрицата...
Хелен Peace, мислех че темата е за Бурак и Фахрие. Защо той да е кандидат-зет? Thinking

Не ми се сърдете, но когато ви чета не оставам с впечатление, че тук пишат фенове на двойката, а такива на Фе Peace Вие си знаете най-добре, разбира се...

# 695
Хелен Peace, мислех че темата е за Бурак и Фахрие. Защо той да е кандидат-зет? Thinking

Не ми се сърдете, но когато ви чета не оставам с впечатление, че тук пишат фенове на двойката, а такива на Фе Peace Вие си знаете най-добре, разбира се...

Ами защото имам сантимент към Фе.  
Разбира се, че много харесвам Бурак, а като двойка , не само че съм им фенка, за мен те са най-красивата и елегантна двойка, и много се надявам да са най-обичащата се двойка. Обаче в тази двойка Фе ми е любимка от години назад, от времето й на "Ти си моят дом", сърдечните й неволи с предишната й любов....това ми дава повод да гледам под лупа Бурак...а иначе тука пишат момичета, които харесват Фе, момичета, които харесват Бу, и момичета, които харесват Бу и Фе...поне не съм забелязала да се делим на групи...

# 696
  • Яко в Матрицата...
Хелън, говорех за всички, които пишат в темата, че са фенове май на Фе, не конкретно за теб. Всички гледате под лупа Бурак, не само ти Peace Не виждам да се коментира нещо за кариерата на Бурак или пък за негов проект, само за тази на Фе. Но вие си знаете ... Peace

# 697
Скрит текст:
Хелън, говорех за всички, които пишат в темата, че са фенове май на Фе, не конкретно за теб. Всички гледате под лупа Бурак, не само ти Peace
Не виждам да се коментира нещо за кариерата на Бурак или пък за негов проект, само за тази на Фе. Но вие си знаете ... Peace

Аааа, незнам, може отстрани така да изглежда  Рени. То аз по принцип много рядко пиша. Готованка съм, обичам да чета момичетата, а те пишат всичко, което касае  Бу и Фе. С удоволствие ще те чета, ако пишеш тук всичко за Бу, сигурна съм, че и не само аз ще чета с удоволствие.  И как не, Буракчо с тез красиви очи, с таз осанка...с този поглед...мммм....пИрфектен... newsm44 newsm44 newsm44

Да вмъкна нещо, че се сетих. Тук много се коментира Бу  по време на излъчването на Кара Севда. Всичко се подлага на анализ....най-вече нашето момче... newsm51

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 16:51 от helen.nona

# 698
Рени,  Hug явно си обърнала внимание само на последните страници.  newsm78 Аз основно чета, но тук се коментира всичко, което се случва и с Бурак, не само с Фахрие.  Peace  Момичетата коментират "Кара Севда", филмът му с Мурат Боз, наградата от Корея... изобщо всичко и около неговата кариера.  Peace Неоснователни са критиките ти, повярвай ми.  Peace

# 699
  • Яко в Матрицата...
Снеже Hug, чета темата откакто следя Кара севда, повярвай ми знам много добре какво се пише Peace

И не го приемайте като критика, просто като констатация от един независим наблюдател/читател Joy За мен Бурак е Кемал, само толкова Joy Харесвам много сериала, надявам се да има успех и във втория си сезон Party

# 700
Скрит текст:
Снеже Hug, чета темата откакто следя Кара севда, повярвай ми знам много добре какво се пише Peace

И не го приемайте като критика, просто като констатация от един независим наблюдател/читател Joy
За мен Бурак е Кемал, само толкова Joy Харесвам много сериала, надявам се да има успех и във втория си сезон Party

И аз харесвам Кемал!!!  newsm10 newsm10 newsm10 Пич та дрънка...!!! newsm10 newsm10 newsm10
Не го приемаме като критика, пиши винаги тука за Кемал, с радост ще те чета, а и не само аз... newsm10 newsm10 Hug Hug

Обаче в промото видях, че Кемал май ще лежи в затвор,  да не е светил маслото на оня гадняр ?

# 701
  • Яко в Матрицата...
Не му го е светил Joy За къде сме без Емир? hahaha

# 702
Скрит текст:
Хелън, говорех за всички, които пишат в темата, че са фенове май на Фе, не конкретно за теб. Всички гледате под лупа Бурак, не само ти Peace
Не виждам да се коментира нещо за кариерата на Бурак или пък за негов проект, само за тази на Фе. Но вие си знаете ... Peace
Аааа, незнам, може отстрани така да изглежда  Рени. То аз по принцип много рядко пиша. Готованка съм, обичам да чета момичетата, а те пишат всичко, което касае  Бу и Фе. С удоволствие ще те чета, ако пишеш тук всичко за Бу, сигурна съм, че и не само аз ще чета с удоволствие.  И как не, Буракчо с тез красиви очи, с таз осанка...с този поглед...мммм....пИрфектен... newsm44 newsm44 newsm44
Здравейте момичета, ще си позволя да изразя мнение по въпроса на Рени. Според мен в темата няма фен на Бу или Фе, който да не ги харесва като двойка, просто човек наистина трябва да е сляп за да не отрази факта, че чисто визуално стоят прекрасно един до друг. Това да се набляга на Фе, нейните лични и професионални качества, се явява отпор на зачестилите нападки спрямо нея конкретно от страна на жълти медии и други съфорумци. Не че тук пишещите хора не харесват Бу, напротив, но към него няма толкова жлъчни коментари, а и той към момента има успешен проект. Докато Фе имаше нужда освен от един добър филмов проект и една от голяма порция фенска подкрепа. Аз така ги разбирам нещата. И другото, което ми хареса е че нито една от пишещите тук не падна на нивото да оплюва едни или други актьори, за да издигне качествата на своя любимец, нещо което други съфорумци за съжаление не успяха да преодолеят.

# 703
Рени,  Hug на мен усещанията ми са други, според мен много добре балансират нещата. Peace

# 704
Не му го е светил Joy За къде сме без Емир? hahaha

Да, наистина, голям тандем са с Бу. Страхотно превъплащение, направо са облекли кожите на героите newsm10, с удоволствие намразваш единия и заобичваш другия Joy

Общи условия

Активация на акаунт