След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57

• 87 576
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Яко в Матрицата...
Рени,  Hug на мен усещанията ми са други, според мен много добре балансират нещата. Peace

Нека имам право на своите си усещания Peace

# 706
+1  Много добре казано от Пещерска!!!  newsm10  Присъединявам се към твоето мнение!

Момичета,  точно това съм харесвала в тази тема, че всеки може да каже мнението си.  
Дори и така да е Рени, така както ти  виждаш нещата -  на нас не ни пречи, и добре си се разбираме.

очакваме  нови сезони, нови проекти и най- вече очакваме С В А Т Б А newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 17:17 от helen.nona

# 707
РениHug на мен усещанията ми са други, според мен много добре балансират нещата. Peace

Нека имам право на своите си усещания Peace

Никой не ти е забранил, разбира се.  Wink Ако така е прозвучало, сори. Praynig

# 708
Цитат
[
Цитат
...а иначе тука пишат момичета, които харесват Фе, момичета, които харесват Бу, и момичета, които харесват Бу и Фе...поне не съм забелязала да се делим на групи...
newsm10 newsm10 newsm10

# 709
  • София
Здравейте, момичета!  newsm51

Тези дни съм много липсваща Embarassed, даже за кафето нямам време, но сега ще сложа едно късно следобедно  Wink

Reni  bouquet, много се радвам, че си се появила в темата ни, благодаря и за точния превод на думите на Фе  Hug

По въпроса, който си повдигнала .... може би си права, че фенките на Фе са мъничко повече от фенките на Бу, но всъщност ние всички сме фенове на двойката! Те ни събраха в Чучулигата, с тях се вълнувахме и тънехме в догадки до премиерата на ASB, тях подкрепяме и до сега  Simple Smile Peshterska ни е разбрала отлично - прекалено много помия се лее по адрес на Фахрие, затова пишем повече за нея и я следим изкъсо  Wink
Аз лично избягвам многото приказки за Бу и КС заради конфликта, който се получи със съседната тема - много грозни неща се изписаха не само за Фахрие, а и за нас, като нейни фенове  ooooh! Може би ти ще ми помогнеш да разбера защо в очите на другите изглеждаме като някакви крайни откачени фенове на Фе? Опитвам се да се погледна през техните очи, сравнявам писаниците им за техните патрони с нашите за Бу и Фе и съществена разлика не виждам  newsm78 Та къде бъркаме, ми е въпросът  newsm12

Пожелавам успех на Мурат и Фахрие!  newsm51
И аз, като Мами не съм го гледала никъде Мурат, но пък легенди съм слушала много  Laughing
Стискам им палци да имат един добър сценарий, а Февруари ще се понесем към Одрин на кино  Joy 

# 710
Рени Hug харесвам те и се радвам ,че се включваш при нас с добро чувство и мнение ,което защитаваш  без злост.

Права си , аз съм една от темата , която трудно и почти не гледам ЧЛ но гледам да не преча на другите да се наслаждават.
Истина е обаче , че когато и да видя нещо за Бурак в този сериал го отразявам.
Това ,че Неслихан не покрива образа ,който си представям за тази роля си остава мой проблем.

Много ще се радвам , ако ни навестяваш когато ти е интересно и имаш време .

А като има хубав профил да го прескоча ли Joy Joy Joy

Алекс Heart Eyes като изчезнеш или се успивам и ме  мързи да пиша или се ядосвам ,че те няма Колкото до мантинелите  на магистралата в Одрин......не са пречка за мен ,ти знаеш имам си и обожатели в местния "транспорт"Heart Eyes Hug  и бакшиш получавам и ресто взимам hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 18:05 от sebilMM

# 711
  • София

Алекс Heart Eyes като изчезнеш или се успивам и ме  мързи да пиша или се ядосвам ,че ту няма Heart Eyes Hug

Себи  Hug, много, много ми е натоварено в последния месец и нямам грам време за писане. Надявам се до средата на октомври да се разтоваря и да имам време за удоволствия и за сладки приказки с вас  newsm51

Малко красота  Wink много си подхождат двамката   newsm47

# 712
   Началото е "шрактнато" smile3508

Успех!!!!! И на двете събития Wink

Алекс  Hug зная , закачам се с теб и ми скучно и самотно когато ви  спират различни причини да сте в темата. Heart Eyes

А това тук е любимата ми сцена между Мурка и Курт.

А това тук е любимата ми сцена между Мурка и Курт.

https://twitter.com/talvej/status/773963556383580160

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 22:01 от sebilMM

# 713
Еххх, какъв кавалер  Heart Eyes завиждам й Wink всичко любимо на любимата: и сладки, и цветя. Рени, може би защитаваме повече Фе и от женска солидарност, затова казваме, че гледаме под лупа Бу Wink коя в ролята си на жена, коя на майка на дъщеря... аз лично, назад в годините бях фенка и на двамата, а когато разбрах, че са двойка  #Crazy си казах: няма как, това е съдба Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 00:04 от P.Petq

# 714

Петя Heart Eyes

+1  newsm10

На Бу гледам като супер мъжки екземпляр, актьор и любим на Фе.
На Фе ,като на моя дъщеря. Това е положението Laughing

Лека нощ Hug

# 715
  • Враца
Здравейте!!!  

Рени, донякъде си права  Rolling Eyes  
При нас има фенове на Фахрие, които приемат Бурак като неин спътник в живота - започнаха лека-полека да го приемат, одобряват и да му вярват  Wink Grinning, има фенове на двойката Бурак-Фахрие, но не се сещам само за фенове на Бурак да има  newsm78  (поправете ме ако греша). Мисля, че навремето имаше, но сигурно ние, които ги одобрявахме като двойка взехме превес  Rolling Eyes
Лично аз харесвах първо Фахрие (още от Листопад), но в Чучулигата Бурак, както се казва, ме  "застреля" още в белия костюм и така си паснаха с Фахрие и визуално, и сценично, че ми влязоха под кожата още тогава като двойка. Може би тук, в темата, аз и Литъл, сме най-убедените още от преди края на сериала им, че двамата имат емоционални отношения помежду си  Heart Eyes
И както казва Пещерска - покрай Фахрие помиите са много повече, може би затова пишем и обсъждаме повече за нея.
Не зная - отстрани може би нещата изглеждат по друг начин и се виждат повече пристрастията Rolling Eyes

Фахрие не беше ли получавала подарък малинова торта и послучай един преден неин проект или вече тотално се обърках  #Crazy

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 00:06 от mama_an_ji

# 716
  • Враца
Днес се е разразила нова атака срещу Фахрие заради отношенията и с Аслъ newsm78

нещо от рода борба между кучета newsm78
И пак Фе виновна с капризите си ,които е споделил  уж и Кево преди години.
/Май е стара песен на нов глас слушана вече много пъти/

Себи, ето превод
Цитат
НОВОСТИ: Раздор...

Бурак Озчивит и Мурат Боз были "не разлей вода", для всех они были идеальными друзьями.
Однако, вдруг в один момент они начали отдаляться друг от друга. В чём причина этой отдалённости?
Как оказалось причина в Фахрие Эвджен!
Актрисе не понравилась новая подруга Мурата Боза - Аслы Энвер, именно поэтому Бурак и Мурат начали отдалятся друг от друга.

Перевод: Мустафа Абдирахимов

Но да не си мислиш, че само Фахрие са подели журналята
Ето и за Неслихан писаните простотии  ooooh! ooooh!
Цитат
НОВОСТИ: Неслихан Атагюль сделала свой выбор!

Стало известно, почему Неслихан Атагюль не полетела на кинофестиваль в Сеуле, где давали награды её сериалу "Чёрная любовь".
Всё дело в том, что актриса решила не оставлять своего мужа в одиночестве, именно поэтому она отказалась от поездки.

Перевод: Мустафа Абдирахимов

Тези три жени - Фахрие, Аслъ и Неслихан да не отидоха до някоя редакция на изданията да бият барабанчето и да си казаха всичко  ooooh! Тези журналюги, аджеба, как точно разбраха тези пикантерии #2gunfire #2gunfire
Ей, нямат почивка за глупостите, които пишат   box box
Предизвикват агресията в мен  box

# 717

Добро утро Hug Hug Hug

МамиАни Heart Eyes права си да им се ядосваш на журналята.
Единствената ми надежда  е Фахрие да им е свикнала и да не им обръща внимание.
Дано Буфчетата  се концентрират в  снимки, работа и любовта си  и оставят кервана да си върви и кучетата да си лаят. Stuck Out Tongue Winking Eye animal037

Приятна седмица

# 718
  • Яко в Матрицата...
Привет! wavey Hug

Започнах да ви чета някъде след петата или шестата серия на Кара Севда. Беше от чисто любопитство - как намирате сериала, как намирате Бурак, другите актьори, провокира ли ви историята в него... Видях, че търсите предимно приликите с Чучулигата (не съм го гледала, предпочитам съвременни пейзажи Peace), че не ви допада Бурак в ролята на Кемал, Асуто има доста почитателки, съпоставяхте двойките Фе-Бурак и Неслихан-Бурак. Но като цяло не следите сериала (с малки изключения), което леко ме изненада. Гледала съм само филмите на Бурак, нищо особено не са, но доколкото позволяват сценариите, се справя човекът. За мен този му проект - Кара Севда, е върхът в кариерното му развитие. Дано има още по-успешни.

Неслихан и Бурак стоят много добре един до друг (на мнение съм, че която и да застане до Бурак ще си паснат Laughing). Не мога да си представя други в ролята на Нихан или Кемал, а аз не гледам сериала заради тях Joy Как да играят и как да влизат в образ не зависи единствено от тях. Сценарият и режисурата са определящите фактори. И Кемал, и Нихан са ме ядосвали, но това е положението Joy Имаше едни 3 серии дето ги изгледах с голяма мъка, почти ме бяха отказали от сериала, ама се поправиха hahaha

Фе не е моят тип... Просто аз се захласвам по актьори Laughing Laughing Joy А за помията - не знам какво да ви кажа... Това сравняване коя била по-хубава, по-успешна, по-образована... Или пък коя имала някакъв кусур... Кому е нужно? Всяка актриса си има своите качества, верни фенове и успехи или неуспехи. Жълтата преса дъвчи всички, без изключения. Пък и както се казва - по-добре на хората в устата, отколкото в краката... Ето защо ми се видя напълно излишно Бурак да се обяснява в Инста с коя бил на лодката. Нали той си нае, че е невинен... Сега като се замисля... да кажа ли и една друга поговорка... Thinking hahaha

Как да списвате темата, какво да е съдържанието й, е ваше решение и усещане. Както каза Хелън, вие сте намерили своя баланс. И то именно, защото повечето сте фенове на Фе. Вчера ме провокира това, че Хелън нарече Бурак "кандидат-зет". Все си мислех, че Бурак е "нашето момче" Joy Повечето коментари за Бурак са свързани с Фе, той е като неин сателит Peace И пак да кажа - не ви критикувам, само констатирам Laughing

Дано съм успяла да отговоря на въпросите ви Peace

# 719
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Привет! wavey Hug

Започнах да ви чета някъде след петата или шестата серия на Кара Севда. Беше от чисто любопитство - как намирате сериала, как намирате Бурак, другите актьори, провокира ли ви историята в него... Видях, че търсите предимно приликите с Чучулигата (не съм го гледала, предпочитам съвременни пейзажи Peace), че не ви допада Бурак в ролята на Кемал, Асуто има доста почитателки, съпоставяхте двойките Фе-Бурак и Неслихан-Бурак. Но като цяло не следите сериала (с малки изключения), което леко ме изненада. Гледала съм само филмите на Бурак, нищо особено не са, но доколкото позволяват сценариите, се справя човекът. За мен този му проект - Кара Севда, е върхът в кариерното му развитие. Дано има още по-успешни.

Неслихан и Бурак стоят много добре един до друг (на мнение съм, че която и да застане до Бурак ще си паснат Laughing). Не мога да си представя други в ролята на Нихан или Кемал, а аз не гледам сериала заради тях Joy Как да играят и как да влизат в образ не зависи единствено от тях. Сценарият и режисурата са определящите фактори. И Кемал, и Нихан са ме ядосвали, но това е положението Joy Имаше едни 3 серии дето ги изгледах с голяма мъка, почти ме бяха отказали от сериала, ама се поправиха hahaha

Фе не е моят тип... Просто аз се захласвам по актьори Laughing Laughing Joy А за помията - не знам какво да ви кажа... Това сравняване коя била по-хубава, по-успешна, по-образована... Или пък коя имала някакъв кусур... Кому е нужно? Всяка актриса си има своите качества, верни фенове и успехи или неуспехи. Жълтата преса дъвчи всички, без изключения. Пък и както се казва - по-добре на хората в устата, отколкото в краката... Ето защо ми се видя напълно излишно Бурак да се обяснява в Инста с коя бил на лодката. Нали той си нае, че е невинен... Сега като се замисля... да кажа ли и една друга поговорка... Thinking hahaha

Как да списвате темата, какво да е съдържанието й, е ваше решение и усещане. Както каза Хелън, вие сте намерили своя баланс. И то именно, защото повечето сте фенове на Фе. Вчера ме провокира това, че Хелън нарече Бурак "кандидат-зет". Все си мислех, че Бурак е "нашето момче" Joy Повечето коментари за Бурак са свързани с Фе, той е като неин сателит Peace И пак да кажа - не ви критикувам, само констатирам Laughing

Дано съм успяла да отговоря на въпросите ви Peace
Shocked
Рени, много добре си преценила всичко  ooooh! Hug Както се казва - право в десятката  Laughing Laughing
И за мен Кемал е върхът , да се надяваме засега, на Бурак (но предполагам, че е нормално - все пак трябва да има някакво развитие  Wink Mr. Green
Хубавото на КС е че ми "откри" и други - много добри актьори, които е удоволствие да гледам  Heart Eyes Heart Eyes
Следя КС с голям интерес, но като, че ли по ми идва отръки да коментирам онзи "другия" сериал

Общи условия

Активация на акаунт