на мен усещанията ми са други, според мен много добре балансират нещата.
Нека имам право на своите си усещания
Присъединявам се към твоето мнение!
Ако така е прозвучало, сори.

, много се радвам, че си се появила в темата ни, благодаря и за точния превод на думите на Фе
Peshterska ни е разбрала отлично - прекалено много помия се лее по адрес на Фахрие, затова пишем повече за нея и я следим изкъсо 
Може би ти ще ми помогнеш да разбера защо в очите на другите изглеждаме като някакви крайни откачени фенове на Фе? Опитвам се да се погледна през техните очи, сравнявам писаниците им за техните патрони с нашите за Бу и Фе и съществена разлика не виждам
Та къде бъркаме, ми е въпросът 

харесвам те и се радвам ,че се включваш при нас с добро чувство и мнение ,което защитаваш без злост.

като изчезнеш или се успивам и ме мързи да пиша или се ядосвам ,че те няма Колкото до мантинелите на магистралата в Одрин......не са пречка за мен ,ти знаеш имам си и обожатели в местния "транспорт"
и бакшиш получавам и ресто взимам
като изчезнеш или се успивам и ме мързи да пиша или се ядосвам ,че ту няма

, много, много ми е натоварено в последния месец и нямам грам време за писане. Надявам се до средата на октомври да се разтоваря и да имам време за удоволствия и за сладки приказки с вас 
много си подхождат двамката 

зная , закачам се с теб и ми скучно и самотно когато ви спират различни причини да сте в темата. 
завиждам й
всичко любимо на любимата: и сладки, и цветя. Рени, може би защитаваме повече Фе и от женска солидарност, затова казваме, че гледаме под лупа Бу
коя в ролята си на жена, коя на майка на дъщеря... аз лично, назад в годините бях фенка и на двамата, а когато разбрах, че са двойка
си казах: няма как, това е съдба
, има фенове на двойката Бурак-Фахрие, но не се сещам само за фенове на Бурак да има
(поправете ме ако греша). Мисля, че навремето имаше, но сигурно ние, които ги одобрявахме като двойка взехме превес

Тези журналюги, аджеба, как точно разбраха тези пикантерии

), че не ви допада Бурак в ролята на Кемал, Асуто има доста почитателки, съпоставяхте двойките Фе-Бурак и Неслихан-Бурак. Но като цяло не следите сериала (с малки изключения), което леко ме изненада. Гледала съм само филмите на Бурак, нищо особено не са, но доколкото позволяват сценариите, се справя човекът. За мен този му проект - Кара Севда, е върхът в кариерното му развитие. Дано има още по-успешни.
Как да играят и как да влизат в образ не зависи единствено от тях. Сценарият и режисурата са определящите фактори. И Кемал, и Нихан са ме ядосвали, но това е положението
Имаше едни 3 серии дето ги изгледах с голяма мъка, почти ме бяха отказали от сериала, ама се поправиха 
А за помията - не знам какво да ви кажа... Това сравняване коя била по-хубава, по-успешна, по-образована... Или пък коя имала някакъв кусур... Кому е нужно? Всяка актриса си има своите качества, верни фенове и успехи или неуспехи. Жълтата преса дъвчи всички, без изключения. Пък и както се казва - по-добре на хората в устата, отколкото в краката... Ето защо ми се видя напълно излишно Бурак да се обяснява в Инста с коя бил на лодката. Нали той си нае, че е невинен... Сега като се замисля... да кажа ли и една друга поговорка...

Повечето коментари за Бурак са свързани с Фе, той е като неин сателит
И пак да кажа - не ви критикувам, само констатирам

), че не ви допада Бурак в ролята на Кемал, Асуто има доста почитателки, съпоставяхте двойките Фе-Бурак и Неслихан-Бурак. Но като цяло не следите сериала (с малки изключения), което леко ме изненада. Гледала съм само филмите на Бурак, нищо особено не са, но доколкото позволяват сценариите, се справя човекът. За мен този му проект - Кара Севда, е върхът в кариерното му развитие. Дано има още по-успешни.
Как да играят и как да влизат в образ не зависи единствено от тях. Сценарият и режисурата са определящите фактори. И Кемал, и Нихан са ме ядосвали, но това е положението
Имаше едни 3 серии дето ги изгледах с голяма мъка, почти ме бяха отказали от сериала, ама се поправиха 
А за помията - не знам какво да ви кажа... Това сравняване коя била по-хубава, по-успешна, по-образована... Или пък коя имала някакъв кусур... Кому е нужно? Всяка актриса си има своите качества, верни фенове и успехи или неуспехи. Жълтата преса дъвчи всички, без изключения. Пък и както се казва - по-добре на хората в устата, отколкото в краката... Ето защо ми се видя напълно излишно Бурак да се обяснява в Инста с коя бил на лодката. Нали той си нае, че е невинен... Сега като се замисля... да кажа ли и една друга поговорка...

Повечето коментари за Бурак са свързани с Фе, той е като неин сателит
И пак да кажа - не ви критикувам, само констатирам 
Както се казва - право в десятката

Препоръчани теми