Лятото дойде вече, а в мама расте ЯНУАРСКО човече!- Тема 3

• 39 987
  • 741
  •   2
Отговори
# 615
Момичета,спряхте ли да повеъщате? Аз още повръщам Sad

# 616
Момичета,спряхте ли да повеъщате? Аз още повръщам Sad

И аз всяка сутрин  Hug

# 617
Момичета, кога и как решихте срещата ни в София да е на 30-и? Явно съм пропуснала нещо. А и не видях анкета по темата. Досега четох,че много са на море и не могат да дойдат. Аз заминавам в събота. Ако беше по-рано срещата, щях да се радвам да се видим реално.

# 618
На мен все още ми се гади, даже повече от колкото в началото...ужасно изморена се чувствам, но най- лошото е, че имам чувството, че изпадам в някаква депресия голяма ревла съм станала... една тъга ме е налегнала! Някоя от вас чувствала ли се е така? Явно емоциите около бебче и предстоящата ми сватба ми идват в повече - макар, че би трябвало да летя от щастие.....

# 619
Аз съм вече в 15та седмица и продължавам да повръщам след хранене. През другото време не ми се гади. Всеки организъм е различен, с предната си бременност бях пак така до 7ми месец почти.

Иначе и аз ще се радвам да се запознаем, но също ще бъда на море на 30ти. В разгара на лятото предполагам, че повечето от нас няма да са тук.

Искам да  попитам дали някой си е правил зъб с упойка по време на бременност и разрешено ли е? В нета чета, че за местна упойка няма проблем, но дали е така....

# 620
Момичета, да ви попитам.. Снимките от ФМ вие ли си ги искате или ви ги дават?

# 621
  • NE
Е редно е да дадат поне една снимка от ФМ, но предполагам зависи от самия доктор. С баткото в 20 г.с. получих отчайващи снимки защото беше заспал върху коремната стена и се получи като от хорър филм. Whistling

# 622
  • София
Момичета, да ви попитам.. Снимките от ФМ вие ли си ги искате или ви ги дават?
Моят док ме предупреди даже с флашка да отида, защото ми направи 6-7 клипчета на бебко. А снимките, докато плащах и ми ги беше извадил.
За мен също е важно поне една снимка да си вземеш от ФМ, то вече си прилича на човече и е яко да си го имаш.  Heart Eyes
При мен на едното клипче се вижда как си лапа палеца и е много смешно  Blush

# 623
Момичета, кога и как решихте срещата ни в София да е на 30-и? Явно съм пропуснала нещо. А и не видях анкета по темата. Досега четох,че много са на море и не могат да дойдат. Аз заминавам в събота. Ако беше по-рано срещата, щях да се радвам да се видим реално.

Анкетата беше във фб Simple Smile
Ще се повтори срещата, ясно е, че е отпускарски сезона Wink Август шансът да сме си тук е още по-малък.
По-натам - с големите кореми направо Grinning  Mr. Green

Аз по принцип с повръщането не съм имала проблеми. Първият триместър ми се гадеше от някои храни, особено от силни миризми и малко трудно ядях заради това.
А сега направо се е отворила една паст за ядене... ooooh!

# 624
Да,мен още ме няма във фб групата. Изчаквах да понапредна с бременността и явно затова съм "неинформирана" ☺

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 17:10 от milevami

# 625
  • София
Аз също като ~Лорелай~ имам флашка със снимки и видео, отделно 2 снимки ми изкарва, които си вървят с листа от прегледа.

Rally78 Моя близка имаше проблем със зъбите докато беше бременна.На първия зъболекар искаше да и ги вади, което водеше до това да не кърми и куп други неща. Второто мнение от близък наш зъболекар не беше същото.Оправи си зъбите и си кърми детето до почти 1г. Така че със сигурност имаш варианти!

Аз не повръщам от 12 седмица насам, сега влизам в 17та и имам апетит към всичко освен месо. С първото дори не ми се е гадило, но всеки път си е различно.

# 626
Може ли да помоля ,някоя от вас да си качи резултатите от БХС,за да ги сравня с моите. Може и на лично. Благодаря.

# 627
Болката от сутринта я няма цял ден, явно нещо съм направила, че да ме пререже така.А иначе и аз имам гадене, особено в някои дни се засилва, отпадналост същи, но пак е на приливи и отливи, в някои дни направо не ми се става...ужас не съм свикнала да съм толкова пасивна  Shocked

# 628
Здравейте.
И моите резултати от БХС излязоха. 
Моля за мнение:
Статистически риск за Даун- 1:1986
Статистически риск за Т13/Т18+NT- >1:10000
Биохимичен риск за Даун: 1:362
Възрастов риск за Едуардс-1:2300
МоМ (РАРР-А)-0.60
МоМ (free bHCH)- 0.99.
Благодаря предварително.  bouquet

# 629
Аз още повръщам в началото на 13 гс, а и така се задъхвам като се кача до 3 етаж. Обнадеждаващо е това което пишете, че ще отмине скоро.

Общи условия

Активация на акаунт