Лятото дойде вече, а в мама расте ЯНУАРСКО човече!- Тема 3

• 39 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
И при мен намаля повръщането. За последната седмица беше един или два пъти. Е гади ми се, но поне не повръщам всеки ден като преди. В петък съм на преглед. Цяла вечност е. Simple Smile
За срещата гласувах за друга дата, че и мен ме няма. Обаче тя е едва първата. Ще има още многооооооо Simple Smile Тя и аз ще ходя, ама друг път Simple Smile
Лека седмица

# 631
Ох, и аз доста си повръщам, е, не всеки ден, но през ден. При мен е вечер гадното, тогава ми е най-зле Tired

DiDi§, най-добре се обърни към доктор, те ще кажат има ли нужда от втори БХС или амниоцентеза. Не е нещо фрапантно като риск.

Момичета, да ви попитам.. Снимките от ФМ вие ли си ги искате или ви ги дават?
Всичко ми дава на флашка+клипчета Wink

# 632
Докторката каза, че няма повод за притеснение.
Но аз все пак се притеснявам.

# 633
Здравейте  bouquet
Аз слава Богу още не съм повръщала,за сметка на това че от определени миризми всичко ми се качва нагоре  Sick в кухнята не се задържам много за което ММ ми страда  Blush но....
Нашета почивка беше организирана и платена от преди няколко месеца,така се бях настройла  Crazy докато лекарката ми каза да не предприемам дълги пътувания и всичко се провали,толкова съм разочарована...
Ще видим дали ще ме угрее почивка тази година....

# 634
Здравейте, мили момичета!

Очевидно си имам адашка 'Щастливка', която администрира групата Ви, но няма как да Ви съдействам, когато изпращате ЛС на мен!

Успех!

# 635
Здравейтее Hug Време е да се разпиша с хубави новини от БХС-то днес Simple Smile По последни данни клоним към розови гащи hahaha
Бебето мята глава, рита маха с ръчички Heart Eyes

Момичета, вчера се сгодихме с мъжО Flutter

Иначе...бебо е почти 6 см, термин остава 29 януари

Нухална транслуц. - 1,70мм
Ductus venosus PI - 1,20
Плацента - задна висока
Пъпна връв с 3 съда

Тризомия 21: Първоначален риск 1:1030 Изчислен риск: <1:20000
Тризомия 18: Първоначален риск 1:2431 Изчислен риск: <1:20000
Тризомия 13: Първоначален риск 1:7648 Изчислен риск: <1:20000

Някой ще ме светне ли кой от двата риска трябва да гледам? newsm78

# 636
Големите цифри Wink

# 637
Привет и от мен мамчета! Като гледам съм закъсняла доста с включването в темата, но мисля да наваксам  Simple Smile
Накратко за мен - на 26 от Плевен, от днес в 13г.с. - дълго чакана (една година опити) и желана бременност, която от прочетеното до момента мога да кажа,  че е доста лека. Не съм повръщала, не съм имала зацапване, само леки болки и малко вечерно гадене, но таткото помага. Бебчо след последният преглед на 12-ти беше голям 55,1мм. Чакаме резултати от БХС. Оп забравих да кажа, че съм от Плевен с термин 24.01. Има ли други мами за тогава?
Лека нощ от мен и леко бременеене на всички!

# 638
Бясна калинка, добре дошла!

Лилак, честито! Много любов и щастие желая! Simple Smile

Ние тези дни обикаляхме да разглеждаме колички и легла. Още няма да купуваме, но око да види, ръка да пипне и после да имаме време за мислене. Simple Smile

# 639

Искам да  попитам дали някой си е правил зъб с упойка по време на бременност и разрешено ли е? В нета чета, че за местна упойка няма проблем, но дали е така....

Два зъба направих вече, единият даже с кореново лечение, моята стоматоложка каза, че нямало проблем с упойките, когато се налага, но първо пробва с някаква детска концентрация, тя взе, че подейства, така, че все пак не се наложи "нормална" да слагаме, но при всички случаи е по-добре, отколкото с болен зъб в устата  Peace

# 640
А мазане на бедра и ханш само с антицелулитни кремове позволено ли е? Взех един крем на Venus за целулит и никъде на него не пише, че е противопоказен за бременни.

# 641
С какво мажете коремчетата си,против стрии?

# 642
Аз ползвам на Палмърс серията за бременни  Peace Взех си едно концентрирано масло за стрии и мажа с него корем, дупе, кръст, гърди и едно олио спрей за останалото тяло  Heart Eyes Миришат на шоколад  Crazy

# 643
  • NE
Според мен всичко е до кожа. Моя корем с първата бременност беше огромен и се нацепи буквално за часове. Мазах се постоянно и непрестанно. Ако кожата няма еластичност, стриите са гарантирани. Въпреки това пак ще се мажа защото също така много се изсушава кожата и ще ми е нужно нещо, което да я успокоява.

# 644
Аз имам стрии от първата бременност ,отстрани на паласките,отпред на корема нямам. И по бедрата имам тънко,докато тези отстрани са доста дебели. Мазах се много със всичко което имаше на пазара на времето,включително и свинска мас. Стриите ми се появиха в болницата ,там свалих 14 кг,а за цялата бременност качих 25😂😂. Сега семажа ,когато се сетя с Materni Care,но ще гледам да не ям като разпрана...

Общи условия

Активация на акаунт