Лятото дойде вече, а в мама расте ЯНУАРСКО човече!- Тема 3

• 40 010
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, имам една опаковка Пренатал от 100 капсули. Кутията е неразпечатвана. Купени са преди два месеца на промоция - две шишета (от 30 и от 100 капсули). Аг ми смени витамините и тези си стоят така. Ако някой се интересува да пише на лично.

# 601
Аз изпих една опаковка Биозин мама покрай боледуване на малкия, от днес почвам втора, че нещо гърло леко ме наболява, та да се подсиля Sad Цял ден карам на чайове, бонбони, дано ми се размине!
Вече сме май само за коремен ехограф Simple Smile

# 602
  • София
Аз също пия Биозин мама, като предпазна мярка, че съм с малко дете и знаеш ли. Simple Smile

# 603
А могат ли да се пият едновременно биозин мама и огестан? Аз си пия огестан по принцип,но взех да настивам нещо и затова се чудя дали да започна да пия и биозин мама?

# 604
Биозин мама ми го бяха предписали успоредно с Дуфастон. Не знам какво е огестана. Не го пих, понеже нямах реално някакви проблеми с имунитета. Но съм го заделила за по-есенния период с бацилите.

Иначе последните няколко дни коремът ми порастна мнооооогооо бързо.. И също толкова бързо трупнах малко тегло. Още съм под стартовото тегло - ма вече само с 1кг. Май няма и особено значение какво ям, че напоследък продължавам да си ограничавам тестеното и сладкото. newsm78

# 605
Моят корем още не е пораснал - сутрин като стана си е както преди , но вечер съм супер издута вече и тогава приличам на бременна. Килограмите ми още са същите както когато забременях , но виждам ,че съм увеличил някой обиколки.

# 606
  • София
Искате, не искате корема ще порасне. Simple Smile Понеже съм имала вече и знам минуса на големия корем, въобще не бързам  да пораства.Истината е, че дори да се храниш като преди тялото се изменя и расте, както трябва и да бъде.Аз си смятам в най-добрия случай 10 килограма отгоре.По-малко от това няма накъде.

Aneliq Simeonova Няма проблем да си пиеш комбинирано, едното е добавка с Омега 3-6-9 и май "Б" витамини, ако не се лъжа, а другото имуностимулатор с коластра.

# 607
  • София
Момичета, имам една опаковка Пренатал от 100 капсули. Кутията е неразпечатвана. Купени са преди два месеца на промоция - две шишета (от 30 и от 100 капсули). Аг ми смени витамините и тези си стоят така. Ако някой се интересува да пише на лично.
А какъв е срокът на годност? Аз си взех същата опаковка и няма да успея да ги изпия всичките преди да е изтекъл. Все пак съм на сметка с 8 хапчета. Simple Smile

# 608
  • Варна
Аз искрено се надявам този път да не кача много кг. За мен оптималното е 6-10кг, предния път качих 20, а в болницата оставих само 6   Crossing Arms , всичко друго беше върху мен и после видях голям зор, докато ги сваля.

# 609
  • София
Моят корем си расте на воля, на килограми все още съм си -1 от като забременях. Аз му се радвам на коремчето, децата почнаха и те да го целуват и да му се радват, че вече си е съвсем оформен  Heart Eyes

Момичета, не виждам никакъв проблем да дойдете на срещата с дете/деца Simple Smile В най-лошия случай, ако на тях им станем скучни, ще ги разходите в Борисовата  Hug

Та всеки е повече от добре дошъл, колкото повече, толкова повече  Mr. Green

# 610
Момичета нещо днес не ме кефят нещата...силна болка посредатаП и в страни ниско долу ме хвана за около 5 мин.Погледнах в огледалото огледах корема не беше се стегнал, болката беше като че ли ме режат с нож...това ли са контракции, при положение, че не усетих стягане  Shocked

# 611
Момичета нещо днес не ме кефят нещата...силна болка посредатаП и в страни ниско долу ме хвана за около 5 мин.Погледнах в огледалото огледах корема не беше се стегнал, болката беше като че ли ме режат с нож...това ли са контракции, при положение, че не усетих стягане  Shocked

Мен ме опъва така силно, като стана по-рязко или се протегна сутрин (несъзнателно го правя понякога в просъница). Но отминава сравнително бързо, та предполагам, че просто дразня матката..

# 612
И моя корем е вече добре оформен  Mr. Green И му се радвам много, даже и куч се подпира на него  Heart Eyes

И аз имам силни болки от време на време, но не ми се стяга корема, а снощи имах безсъние и пишкане през 15 минути до към 2 часа посред нощ и една силна менструална болка, чак реших че нещо става, но беше точно за 5 минути и спря. проверих се но нямах нито зацапване , нито нещо необичайно. Сутринта реших, че корема ми е омекнал, но след повръщането се успокоих  Praynig Heart Eyes

По темата за болничните и моя го издават срещу 20 лева и то от първия при положение, че го взех от 13 г.с , но каквото такова. Ако не плащам за болничен, ще вися и чакам за преглед и ще ме претупват   Whistling Предпочитам варианта с 20те лева  Crazy

В четвъртък съм на ЖК  Heart Eyes може да разбера пол  hahaha

# 613
Щастлива се връщам от прегледа към БХС Simple Smile Човечето е порастнало доста, 7,5 см. е, което отговаря даже напред, към 13 г.с. и 5-6 дни, а сега би трябвало да е в 13 г.с., а с моите цикли незнайно кога и размери на бебето, неотговарящи, определиха приблизителен термин 25.01., спрямо който е напред. Страашно инатче се оказа, каза доктора, не пожела да се обърне, през цялото време си спеше сладко-сладко с ГРЪБ към нас, т.е. към корема, а с лице към гърба ми  Laughing Ръчка го този доктор, ръчка го, оглежда го, разхождах се, едвам си видя параметрите - 1,3 нухална и 1,9 носна. А прегледа беше 1 час, буквално, астрономически.. Всичко си му е наред, освен че е проклето, плацентата е задна. 60/40 % момиче, ама не си залага главата  Hug

Щастливка Heart Eyes Смяна на първа страничка на термина

# 614
Адичка, браво за хубавите новини  Hug

И аз има снимка на дупе и гръбначен стълб, защото отказа да се врътне  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт