Лятото дойде вече, а в мама расте ЯНУАРСКО човече!- Тема 3

• 40 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 585

Момичета , като ходихте на ФМ между 11 - 13 седмица на какъв ехограф ви гледаха- коремен или вагинален?

# 586
  • NE
коремен Peace

# 587
Благодаря много  Hug

# 588
  • София
Мен ме гледаха на вагинален, но аз съм с обърната и още не ми беше застанала в правилното положение.
Радвам се, че ще има среща, дано успея да дойда.

# 589
Извинявам се,но някоя от вас може ли да ми обясни за предна и задна плацента понеже не ми е много ясно. И имали важно значение при раждане?

# 590
  • NE
Важното е да е високо плацентата и да функционира правилно с кръвотока към бебето. Предната предполага по-късно усещане на бебето от задната, но при мен и с предна рано усетих бебето. Никакво значение няма при раждането.

# 591
Благодаря ти,аз съм със задна.

# 592
# 593
Много благодаря,доста полезна информация. Simple Smile

# 594
Здравейте от мен Simple Smile Аз се връщам от море и съм мнооого доволна Heart Eyes Апетитът ми се отвори там, но нещото, което исках постоянно беше пилешка супа ooooh! Мъжо тича да ми търси по никое време (златен!) Коремът го мазах постоянно с фактор. Аз писах на Щастливка да ме добави във ФБ групата ама май не е видяла newsm78
Утре ми е БХС-то и пак да стискате палци!

# 595
Моят БХС мина,всичко е наред с бебето. Кръвните ще излязат след няколко дни. С предна плацента съм. Докторката ме гледа на коремен ехограф. Не ми е пускала 4д . Каза ,че за пола е още рано, а и то толкова много скачаше и се въртеше.... Ходих точно в 12 седмица.

# 596
  • Стара Загора
хахаха и аз бях на моренце миналата седмица  , много добре ми се отрази ядах само риба и морски дарове. Не ми се гадеше нито повръщаше. В момента в който се прибрахме повръщането се завърна със всичка сила. И какъв е извода- Joy трябва да се преместим на моренцето!!!  Joy
Моя БХС също мина , и ще имам резултати след няколко дена. Бебето беше със седмица назад ,но сега се е изравнило и е колкото трябва-13 г.с.

# 597
Някоя от вас пие ли Огестан и Биозин мама?

# 598
Здравей, Анелия, аз сега си взех Огестан... до сега пиех Пренатал. Препоръчаха ми ги, но за лични отзиви - след седмица ще знам Simple Smile поздрави от морето!

# 599
Lilac, ако си дала мейл, провери там за покана, ако не, дай ми линк към профила ти, ще те добавя Wink

Аз пиех и предната бременност, и сега Огестан, много съм доволна. Обаче сега като ми свърши нямаха в аптеката и си взех Пренатал.

Общи условия

Активация на акаунт