"Не можеш да знаеш дали ще устоиш на изкушението..."

• 32 855
  • 527
  •   1
Отговори
# 510
Клюкарки.

Бих сключила сделка с дявола само заради самия дявол. Пари, красота и власт не ме блазнят. Не съм суетна, любопитна съм. И това ще ме довърши, знам си го.

Joy То не е от клюка, просто не мога да си предсавя, че такова нещо се знае от форума. Това не е ли прекалено лично? newsm78

Колко да е лично, въпросният господин не страни от публичния социален живот, посещава редица "културни" мероприятия, ако могат да минат за такива вечеринките, домакинствани/организирани от лорд Минчин /да, знам, че не се пише така, но пък е по-забавно/, който в последствие срещу заплащане пише разни пиарчета с хвалебствия, от чийто патос може да ти се вдигне сериозно кръвната захар  Laughing

Хората коментират, обсъждат и клюкарят - столицата не е толкова голяма и хората се познават по една или друга линия  Wink Няма нищо странно.

# 511
  • София
все едно говориш за Евгени Минчев в ранния  му период. Сещам се и за един младеж, който на габарити прилича на Карлсон, твърде женствен глас, писклив, но не му зная името.

# 512
 Joy
Мда, и аз съм чела клюки за себе си, че ме е взел заради парите ми...))
Колкото до Евгени - всеизвестен изнудвач е, така че е нормално когато не получи пари да дрънка глупости..))
Но това не е по темата, така че Like Smoke - ако имаш въпроси или нужда от инфо - можеш на лс.

# 513

Но това не е по темата, така че Like Smoke - ако имаш въпроси или нужда от инфо - можеш на лс.

Мне, нямам въпроси и не се нуждая от допълнителна информация  ooooh!
Това е просто форум, в който се коментират въпроси - не мисля, че хора, които целенасочено търсят публичност и разпространяват информация за себе си, би трябвало да се притесняват  Peace

# 514
Клюкарки.

Бих сключила сделка с дявола само заради самия дявол. Пари, красота и власт не ме блазнят. Не съм суетна, любопитна съм. И това ще ме довърши, знам си го.

Joy То не е от клюка, просто не мога да си предсавя, че такова нещо се знае от форума. Това не е ли прекалено лично? newsm78

Колко да е лично, въпросният господин не страни от публичния социален живот, посещава редица "културни" мероприятия, ако могат да минат за такива вечеринките, домакинствани/организирани от лорд Минчин /да, знам, че не се пише така, но пък е по-забавно/, който в последствие срещу заплащане пише разни пиарчета с хвалебствия, от чийто патос може да ти се вдигне сериозно кръвната захар  Laughing

Хората коментират, обсъждат и клюкарят - столицата не е толкова голяма и хората се познават по една или друга линия  Wink Няма нищо странно.

А той публична личност, значи. Хм, и е Екс явно, също.

# 515
Ей, ще разведете хората за едното чудо... Rolling Eyes

# 516
Не знам, защото досега нищо в живота не ми е било поднесено на тепсия, никой не ме е изкушавал с нищо. Искам ли нещо го постигам с много труд.
Иначе не съдя хората, всеки живее както намери за добре, важното е да не пречи на другите.

# 517
Колкото и да твърдят някои хора/не визирам никого от форума/, че не се продават, според мен всеки си има цена... не ми се сърдете и не ме съдете, знам че звучи грозно...просто това е моето мнение!  Peace

# 518
  • София
там е работата, че всеки, който живее както намери за добре, въвлича в този живот поне още един човек. освен ако не живее сам, но и така пак е избягал от някого.
така че, неволно всички сме "вредители" Grinning

# 519
Ами не страдам ако някой се издигне в службата или в обществото защото предлага сексуални услуги където трябва, пък аз бачкам. Такъв е живота, приела съм го и не се впечатлявам.

# 520
  • София
в този случай не става дума за теб, а за тези в близкото му обкръжение. Simple Smile

# 521
Всяко нещо има цена. Имаш успешен мъж - има много изкушения, имаш муньо търпиш си го сама. Ние и да порицаваме и да цъкаме с език, това е реалността. Големи момичета сме и отдавна знаем, че няма дядо коледа.

# 522
Ами то и сексуалните услуги са си бачкане и то тежко, само дето някои се изкарват "влюбчиви".
Имам приятелка, която преди години беше получила подобно "неприлично предложение, на което отказа, сега всички се шегуваме включително и тя, че май не е трябвало да отказва...

# 523
Ами не страдам ако някой се издигне в службата или в обществото защото предлага сексуални услуги където трябва, пък аз бачкам. Такъв е живота, приела съм го и не се впечатлявам.

И аз съм същата.

# 524
  • Sofia
И аз съм същата.

И аз на опашката. Peace

Общи условия

Активация на акаунт